УМБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 21

• 59 255
  • 758
  •   1
Отговори
# 705
  • Burgas
Доктор Татарова, за втори път и се доверявам. Страхотна е

# 706
Д-р Татарова Blush

# 707
Две мои познати също са доволни от Татарова и двете бяха секцио (едното бебенце инвитро)

# 708
  • Бургас
В този град се доверявам само на Татарова

# 709
  • Бургас
+1 за доц. Ирмов и от мен. Раждах нормално при него през 2016-та. Той следи и бременността ми. Супер доволна съм. И до ден днешен ходя на прегледи при него. Wink

# 710
Здравейте на всички бъдещи и вече мами!
Аз съм от Бургас и съм с термин март месец, което разбира се все още е далечко. Засега съм ходила два пъти при др Парушева, но тъй като искам живот и здраве да родя в Дева Мария, желая да почна да се следя при някой специалист там, за да може и после да ме изроди, познавайки цялата ми история и следейки ме от началото, което според мен е добре. Бихте ли ми препоръчали добър акушер гинеколог там и какви са вашите мнения? Благодаря ви много предварително!

Имам две раждания в девата. При Минчев и при Георгиоски. Препоръчвам Минчев.  Ходила съм при Ирмов на преглед само, внимателен беше, но не мога да изкажа мнение за него.

# 711
Здравейте! Знаете ли каква е цената за запис на тонове в Дева Мария?

# 712
Здравейте на всички бъдещи и вече мами!
Аз съм от Бургас и съм с термин март месец, което разбира се все още е далечко. Засега съм ходила два пъти при др Парушева, но тъй като искам живот и здраве да родя в Дева Мария, желая да почна да се следя при някой специалист там, за да може и после да ме изроди, познавайки цялата ми история и следейки ме от началото, което според мен е добре. Бихте ли ми препоръчали добър акушер гинеколог там и какви са вашите мнения? Благодаря ви много предварително!
Ако искате да раждате нормално единствено на Др Татарова можете да се доверите, че няма да ви резне без причина. Имам две нормални раждания при нея. Много е добра при проблемна бременност.

# 713
И аз съм доволна от д-р Татарова, препоръчвам я.
Но освен доктора, за нормално раждане е важна и акушерката. На мен ми се падна ак. Тахирова (ако правилно помня името и), но никак не останах доволна.

Някоя ще се похвали ли с раждане без епизиотомия и шефове?

# 714
Аз ще се похваля☺️☺️ без епизиотомоя, без шевове, упойка все пак си ползвах:) Бебето се роди 3700,раждах преди 4години, при доц. Ирмов и ак. Каприева. Втори път да раждам, пак при тях ще бъде, златни са🧡🧡🧡

# 715
И аз съм доволна от д-р Татарова, препоръчвам я.
Но освен доктора, за нормално раждане е важна и акушерката. На мен ми се падна ак. Тахирова (ако правилно помня името и), но никак не останах доволна.

Някоя ще се похвали ли с раждане без епизиотомия и шефове?
Имам три нормални раждания без епизиотомия, разкъсвания и шевове.
 На третото раждане акушерката на смяна беше Женя Ангелова. Толкова усмихната и предразполагаща. Много съм ѝ благодарна.

# 716
Здравейте.Имате ли някакво мнение относно извънматочна бременност.Биха ли се справили лекарите в Дева Мария.Благодаря ви

# 717
Здравейте.Имате ли някакво мнение относно извънматочна бременност.Биха ли се справили лекарите в Дева Мария.Благодаря ви

Д-р Татарова е специалист в проблемните бремености Simple Smile

# 718
  • Бургас

Извънматочната бременност е опасно състояние и за съжаление трябва да се направи операция, дали лапароскопска или не ще прецени наблюдаващият лекар, но трябва да се отстрани плода, за да запазят Вашия живот. Не знам дали и кой ви е поставил тази диагноза, но по-добре потърсете второ мнение и не отлагайте, в случай че се потвърди. Бих препоръчала доц. Ирмов или доц. Хубчев. Стискам палци всичко да мине по най-добрия начин!

# 719
Родих в Девата на 27.07.2020 г. -спешно секцио.Незнам каква е политиката на болницата, но пак ми взеха 1080 лв. без избор на лекар.Качиха ме в родилно и ме настаниха на легло за нормално раждане ,след това на раздвижването се примъквах като настъпан червей УЖАС. Леглото беше до прозореца без шкафче ,но аз се размрънках и евала донесоха ми.Оперира ме д-р Татарова ,имах някакво възпаление и се налагаше антибиотик за 5 дни, никой не ми смени абоката и накрая ги молих да ми го махнат,защото неможех да държа бебчето с подутата ръка.На 4 ден решиха че ще чистят основно стаята и ме преместиха в друга стая,там леглото ми “О чудо” имаше дистанционно а мен само къде не ме сложиха на легло с пружина.Това обаче не ми беше най-големия проблем, когато са ми издавали болничния след раждане ,са го объркали и ми го върнаха от НОИ.Звъня им аз и от там ми казват “ Ами Госпожо секретаркта работи до 16 часа” и тогава подпалих “Заради ваша грешка ще обикалям(от Ямбол съм) и плюс това вече съм и с бебе “ казаха ми звъннете след малко,звъня аз вдига друг айде наново се обяснявам.В крайна сметка мъжът ми си взе почивен ден от работа и отиде в Болницата на годината Triumph и още в 8 сутринта и от там му казват ще чакате до  14 след обяд ,той също пали от четвърт и им казал заставам тука пред входа и искам да ми покажете секретарката коя е Laughing заради ваша грешка ще бия път и ще вися до 14 и след 30 мин болничния беше издаден.Малко звучи като екшън но това заслужават, вместо да влезнат в положение продължават да се подиграват,даваш 1000 лв а в България това се предполага че ще получиш отношение.

Общи условия

Активация на акаунт