СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 160 814
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 830
# 1 831
  • София
marinadp, нямам дете в 2 АЕГ и все пак познавам други там... Не мисля, че е с нещо по-различна от другите ЕГ,  с всичките им позитиви и негативи. А и е малко неуместно, според мен поне, точно сега (след 1 класиране) да напишете, че в 2 АЕГ ( където и да е другаде също) е доста зле... На някои деца това училище все пак им е първо желание, други може да не се придвижат нагоре и на второ, а да нямат смелостта да рискуват на трето.

"Доста зле" е субективно понятие, помня от друга тема, че сте си преместили детето в НПМГ...Явно сте търсили друго като акцент в обучението, няма лошо. Познавам дете обаче, което завърши миналата година 2 АЕГ, доволно е, има си своите забележки естествено, днес следва "Медицина" и без да е било в НПМГ. Последното е страхотно училище, не казвам нищо срещу него, просто един иска едно, друг - друго...Пътищата да стигнеш до дадена цел са повече от един..

# 1 832
Подадохме  заявление за второ класиране в НТБГ. Мина бързо и бяха любезни.Чакаме 12 юли и ....дано МОН не се изложат отново. Смятам, че за бързото откриване на вчерашния гаф , заслуга имат активните и интелигентни мами, които пишат тук 🍹

# 1 833
Скрит текст:
Подадохме  заявление за второ класиране в НТБГ. Мина бързо и бяха любезни.Чакаме 12 юли и ....дано МОН не се изложат отново. Смятам, че за бързото откриване на вчерашния гаф , заслуга имат активните и интелигентни мами, които пишат тук 🍹

В  първия момент ти прочетох ника като Ваня Кастрева hahaha hahaha hahaha

Викам, дошла е и тук, да омайва  Joy

# 1 834
  • София

Нагли, тъпи, безочливи и нахални са ! Rage

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 18:19 от bibi

# 1 835
Без коментар

1. Има грешки в балообразуването само на две училища - ТУЕС и " Джон Атанасов"
2. Открита е грешка е за паралелка в НПМГ.
3. В края на деня е намерен проблем в паралелка в СГСАГ.
4. В принципа на системата водещо е желанието, а определящ е балът. Тоест, ако едно дете със по-нисък бал обаче е записало на първо място училище, в което има шанс да се класира...то може да измести друго, което е записало това училище примерно на десето място, но е със по-висок бал.( минута 6:50)

Просто не знам какво да кажа...

Грешката в бала на дъщеря ми в НПМГ, за която вчера писах, е за друга паралелка от споменатата от Кастрева. Тя спомена за паралелка с физика, но видимо грешка има и в друга, но те не знаеха.

# 1 836
Втора е много хубава на вид!

Само на вид 😂 Иначе е доста зле...

Откъм какво и спрямо кое?

Аз съм писала и в предната тема и там също казах, че не плюя училището, защото детето ми си намери страхотни приятели там, но просто имиджът, който си създава гимназията, е доста изкуствен и не отговаря на реалността и на условията, които предлага училището.
Всеки решава за детето си. Аз съм преценила, че е недопустимо детето ми да седи заключено пред входа на училището на минусови температури, защото “някой” е решил, че такива са правилата. На всеки се случва да закъснее по някаква причина, случва се, хора сме, но отношението към дете, изпаднало в такава случка е просто недопустимо.

# 1 837
Подадохме за второ класиране в Джон Атанасов, искат само служебната бележка с оценките и сверяват данните. Слагат и входящ номер на заявлението. Организацията е добра.

от сутринта звъня! не вдигат. От колко до колко работят и има ли обедна?
Не видях да има обедна почивка, иначе от 8 (може и 8.30 да беше) до 16.30. Това за по-ниските балове дето измествали по-високите заради по-предно желание е пълен абсурд! Scream

# 1 838
Втора е много хубава на вид!

Само на вид 😂 Иначе е доста зле...

защо е 'доста зле'?

# 1 839
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте, да Ви попитам, че вече се обърках. Приети сме в 32 училище, но решихме да чакаме второ класиране, сега ще отидем да подадем заявление за второ класиране и не ми е ясно трябва ли да носим друг документ. Свързах се по телефона с училището, но ми отговориха /дамата, която вдигна/, че не е в комисията и не знае.
Маля ако някой е ходил днес в това училище да сподели, защото смятам да отида след работа и не нося  в себе си служебната бележка.

# 1 840
  • София
Е, ама вие какво очаквате?Това е политически пост все пак. Ако излезе и си каже честно - много сбъркахме, ще трябва да подаде оставка, а това е крайно невероятно Rolling Eyes Затова - усмивки и алабализми.
То е като при изневярата - и на калъп да те хванат-отричаш! Laughing

# 1 841
  • София
Ако имате телефона достъп до сайта на Мон, нищо не се носи!
Една девойка се опита да ми поиска някакъв трети код, но се оказа, че онлайн записаните нямат такова нещо.
Само кода за Мон и Егн. Това е!

Тъп въпрос:
Възможно ли е и на второ да излезе същото класиране като на първо?

Май си харесах паралелката от първото, обаче пидадох за второ и сега се чудя.
А там ако не се съберат деца?
Можем ли да се върнем?

# 1 842
  • София
Подадох заявление за второ класиране. Във 2АЕГ, искат бележката с резултатите от изпитите, само за сверка и я връщат. Подписах се в една тетрадка, че съм подала заявление за второ класиране.

И аз подадох във Втора за второ класиране. Не ми дадоха нищо - нито копие от документа, нито входящ номер. Снимах си заявлението - само подпис и име на служител. Няма печат. Това ок ли е? След вчера, малко параноя не е нито излишна, нито неоправдана...

# 1 843
  • Варна
Май си харесах паралелката от първото, обаче пидадох за второ и сега се чудя.
А там ако не се съберат деца?
Можем ли да се върнем?

Няма връщане назад. Ако се придвижи напред в класирането, трябва да се запише на новото място. Ако не успее да се придвижи, мястото от първото класиране се пази и и се записва там.

# 1 844
  • София, Младост
Има ли записали се в Първа английска, че да кажат как върви там и имат ли особени изисквания?

Дано не е късно.
Днес записах-искат само оригинал на свидетелството за завършен 7-ми клас и служебната бележка с резултатите.
Няма нужда да присъства ученикът.
Дадоха ми бележка, с която да взема прословутото отпусно от старото училище и да го занесем чак септември на първата родителска среща.
Здравно-профилактична карта септември на класната.
Много бързо, спокойно. Доволна съм!

Общи условия

Активация на акаунт