СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 160 912
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 860
  • тук-там
Руслаке, не, нищо не са ме питали за втория език Thinking

Ох, чакайте  да ви разправям на какъв разговор станах свидетел - двам се сдържах да не прихна Satisfied На гърба на бланката се попълват данни на родители - имена, адрес, професия, длъжност, телефон за контакт. До мен попълва приказно красиво девойче - дошло самичко да се оправя, не като мойто яйце, дето се е разложило при баба си, докато майка ми тука копа неговото лозе Rage Та, попълва девойчето отпред, обръща отзад и почва да звъни - Каква ти е професията? ...Какво, какво?!...Аааа...А къде работиш?...Какво, какво?!...Аааа...Добре. А на каква длъжност? ....А тати? Офффф, добре, ще му звънна на него.
Joy
За съжаление нямах радостта да чуя разговора и с тати. Е, те тва е! 14 години го храниш и поиш, а то не знае какво работиш Joy
хаха ... и аз на мойта и диктувах къде и какво работят тати и мама. Класика!

# 1 861
  • София
Ние тази вечер ще мислим и утре пак може да пътувам Младост-НБУ-Гео Милев-Младост! Весело ми е! А, между другото, аз съм в сесия!

# 1 862
  • София
Ясно, значи действат вече другояче. И има логика, понеже така или иначе след 8 клас има промени.

# 1 863
  • I want it all and I want it now.
За вторият език се попълва заявление в края  на осми клас.

# 1 864
  • София
За вторият език се попълва заявление в края  на осми клас.
Зависи от училището, в някои е фиксиран още с приема.

# 1 865
  • София
Дороти,и ние сутринта бяхме приети в 32ро  - А и И,но да видим до вечерта къде ще сме.........
С какви балове са приети децата ви в 32 училище
момче 385
момче 380

Ходихме до 32ро,подадохме за 2ро класиране,стана много бързо и организирано........даже синът ми си иска да остане тук,то заради мен детето.Но така или иначе най-вероятно няма да го приемат във Втора английска,така чееее.......

# 1 866
  • I want it all and I want it now.
Да, но там където не е се избира в края на 8 😅 и септември пак 😊 можеш да го смениш.

# 1 867
  • София, Младост
Има ли записали се в Първа английска, че да кажат как върви там и имат ли особени изисквания?

Скрит текст:
Дано не е късно.
Днес записах-искат само оригинал на свидетелството за завършен 7-ми клас и служебната бележка с резултатите.
Няма нужда да присъства ученикът.
Дадоха ми бележка, с която да взема прословутото отпусно от старото училище и да го занесем чак септември на първата родителска среща.
Здравно-профилактична карта септември на класната.
Много бързо, спокойно. Доволна съм!
[/spoiler]
Хайде сега отпускно.... на нас такова нито ни поискаха, нито бележка ни дадоха. Дадоха ни листовка на училището и бележка за подготвителен курс по Английски, по желание.

Може ли снимка на бележката, естествено без лични данни.

Поискаха оригинално свидетелство и бележка с оценките. Записахме се за има няма 10мин.  сутринта към 9.

Ето бележката:
Скрит текст:
Скрит текст:
Казаха с нея в старото училище и после септември да им занесем отпускното.

# 1 868
  • София
Моля ви, някой, който е подал за второ класиране, да ми каже - дадоха ли ви входящ номер? Ние си тръгнахме ей така - на юнашко доверие. Снимах си заявлението, но на него няма печат, само подпис на служителката.

# 1 869
Може ли за коментар, при второ класиране отдолу нагоре ли в списъка с желания се започва въртене или както при първо класиране - по първо, второ и т.н. желание?

# 1 870
Скрит текст:
Руслаке, не, нищо не са ме питали за втория език Thinking

Ох, чакайте  да ви разправям на какъв разговор станах свидетел - двам се сдържах да не прихна Satisfied На гърба на бланката се попълват данни на родители - имена, адрес, професия, длъжност, телефон за контакт. До мен попълва приказно красиво девойче - дошло самичко да се оправя, не като мойто яйце, дето се е разложило при баба си, докато майка ми тука копа неговото лозе Rage
Та, попълва девойчето отпред, обръща отзад и почва да звъни - Каква ти е професията? ...Какво, какво?!...Аааа...А къде работиш?...Какво, какво?!...Аааа...Добре. А на каква длъжност? ....А тати? Офффф, добре, ще му звънна на него.
Joy
За съжаление нямах радостта да чуя разговора и с тати. Е, те тва е! 14 години го храниш и поиш, а то не знае какво работиш Joy
Смейте се, смейте се на дйетито, моя осмокласник ми се обади, че спешно трябва да попълня една бланка вечерта (преди седмица)! С влизането грабвам бланката, да не пропусна нещо - гледам там трябва да се напише неговото име и "завършена образователна степен" за всеки от родителите... ама даже нямаше наименованието на специалността... дуднейки, чеквам моето "магистър" и той "А баща ми?", "Абе магаре неедно! Колко пъти сме ти казвали, че сме състуденти и сме учили в една група и в един ден сме се дипломирали?!?! Като/ако някой от нас защити докторантура, ще те информираме надлежно!".
Иначе името на фирмата в която работя от N-найсе години вече знаят, но длъжността ми и специалността ми... питат ме за всяка бланка!

# 1 871
  • София
Моля ви, някой, който е подал за второ класиране, да ми каже - дадоха ли ви входящ номер? Ние си тръгнахме ей така - на юнашко доверие. Снимах си заявлението, но на него няма печат, само подпис на служителката.
Да, в Испанската дават вх. номер.

# 1 872
Въртят ги в кръг. Joy
Винаги се започва от първото желание.

# 1 873
  • София
Да, но там където не е се избира в края на 8 😅 и септември пак 😊 можеш да го смениш.
Сън, не е така навсякъде, затова е добре да се говори как е в конкретно училище, предполагам така е в НПМГ.  В НЕГ септември не можеш (или много трудно, ако евентуално се разбереш с директорката) да смениш език, понеже тогава вече са сформирани паралелките именно на база избора на език, заявен в края на 8 клас.

# 1 874
Въртят ги в кръг. Joy
Винаги се започва от първото желание.
Не ми е смешно, това първото го били казали в някакво училище.... bouquet

Общи условия

Активация на акаунт