СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 162 786
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Молим тъ ТУЕС да не хе го пишеш, а там кат Волдемор, да му лепнем Безценното и да му свалим бала молим!

Късно е вече за тези стратегии, КЪСНОООО! Trollface

Лека ви нощ и да им са прицакът компютрите на МОН! На ръка да смятат гадовете щом не пускат овреме!

И като им се прецакат компютрите, как ще ни съобщят класирането - с мегафон? Joy

# 361
  • София
Не, заради GDPR ще ни викат лично. Някъде до октомври догодина всеки ще си знае класирането направо за втори срок на 9 клас 😂

# 362
Сайтът не ми отваря

# 363
Сайтът не ми отваря

Отварям го без проблем.

# 364
  • София
szervusz, леле закъсахме го - ни едно нямаме.
Сестра му има стикита - няколко колекции. Ако трябва, всичките тайно ще й ги свия? (а са "толкова сладички" както казва тя). Реве, не реве - това е! Бъдещето на брат й е заложено на карта, тъкмо и тя да се научи кое е важното в живота!

ПП. не ми обръщайте внимание. Белинда може да подпомага текстилно-тъговската, аз оначе подпомагам друга индустрия (и "нейната" също, но на части)... свърших розовото за коктейли, сега остава мерлото да изчистя. .. та не знам дали ще го докарам до 00:00 ч., ако някое Мон-чо реши да ре-фрешне или за гаргара е закложило този час

ПП2: и да се върна "Пустиняците", опитах на скоро да чета един роман написан на този "език", познат за мен (и аз има нещо от там), ами признавам си глава ме заболя още на първата станица. Та ония Убавци Мон-човци да се взимат в ръцe...
Пак проверка (поредната): "Предполагам нищо няма ... Гледай 00:00 ч. и тогава всики майки ще наспамят!" ... геймърът пак ме наобиколи.

Последна редакция: пн, 02 юли 2018, 22:45 от Desem

# 365
Да ме прощава Дебелянов...
Аз умирам и светло се раждам,
разнолика, нестройна душа...
През деня цъкам МОН без надежда,
през нощта чеквам бг-мама...

# 366
Баща ми беше от този край, но 5 г. учене в София и живеене във Варна... Нищо не научих от него като диалектни думи. Но 2-3 пъти (само) съм била в родното му място и просто..... само слушах и мълчах, наум се мъчих да си превеждам. Както и да е, обаче доста по-предизвикателно за мен беше говоренето в пазарджишкия край... А с репликата на моя състудентка от гр. Стралджа - култовото "Кък мой тъй! Не мой тъй! " колко хора съм забавлявала... Даже на дъщеря ми в подходящ момент, при нажежени страсти, така давам разряд на емоциите. Simple Smile

# 367
  • София

ПП2: и да се върна "Пустиняците", опитах на скоро да чета един роман написан на този "език", познат за мен (и аз има нещо от там), ами признавам си глава ме заболя още на първата станица. Та ония Убавци Мон-човци да се взимат в ръца...
Пак проверка (поредната): "Предполагам нищо няма ... Гледай 00:00 ч. и тогава всики майки ще наспамят!" ... геймърът пак ме наобиколи
Ааа, изчетох ги и двата на един дъх ! Одрах се от смях и без да ползвам речника отзад.
Нямам общо с резерват Северозапад, освен че мъжът ми е от "торлаците" по географски признак. Той след Враца на път за родното място обръща приказката.Joy

# 368
  • София
Мдааам, "Надежда всяка тука оставете." Frowning1
Утре, ако не излезе до 10:00, почваме да ги римуваме. Trollface

# 369
  • София
Лека ви нощ и да им са прицакът компютрите на МОН! На ръка да смятат гадовете щом не пускат овреме!
Да им изсъъне сичко да им изсъъне, освен прането - така ли беше Joy Ей, голем лаф!
Марулето, обичам та Heart Hug

# 370
  • София
Bibi, не успях. За толкова лета при баба и дядо не проговорих, знаех някои думи, но не ги употребявах - манара, фараж, опинци, он/она/они ...(а романа зарязах Simple Smile ). Още разказвам за дините. Винаги се поясняваше (дали от тях или от нас - това "жълтото или червеното" е  Simple Smile

"е, защо още си правиш труда или цъкаш нещо друго"

# 371
  • В светлината на слънцето
Ужас! Ние, с този нисък бал има да си мечтаем за Бузема. И стикита нямаме. 1 куче, 2 риби и няколко дворни котки дали ще приемат? Flushed

# 372
  • София
Joy
Може да не са достатъчни за профил "Цветарство". Но за другите може и да стигнат. Joy

# 373
Аз пък тъкмо влязох да напиша, че баш за " Цветарство" ще свършат работа. За топ специалността си требе личен трактор.Joy
Ако наистина има обявена пресконференция в десет и половина, дотогава ще има резултати.

# 374
Стига писахте, бре! Като вляза и видя 130 нови отговора и си викам, ей сега вече има класиране Grin

Общи условия

Активация на акаунт