СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 162 884
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 240
Сега си подготвят речите за пресконференцията. Пък ние искаме класиране... Thinking

# 241
  • out of space
Ние ходихме до СГСАГ, прие ни директорката, много усмихната и любезна, обеща да няма никакъв проблем за записването, ако има, да търсим директно нея. Само остана и да ни приемат Grin
Иначе на тях им се бяха обадили сутринта, че всичко е готово, в кабинета проверихме още, защото тя нямаше данни за достъп и се учуди, че не са ги качили. Отмъщават си за критиките за грешките Smiling Imp днес не ги чакам...
Пустиняци!/както казват в Монтана/
Тази дума казва толкова много... Grin

Обаче голям смях. Паркира мъжът ми и слизаме, викам си, ей как уцелихме свободно място баш пред входа и тръгвам да влизам. А той - "Чакай, за там ни е рано". Бях се залетела у ВИАС направо Laughing

Човече, класната на дъщеря ми им писала по ФБ днес, че Ръководството решили, че те са най-добрият клас и ако може да излъчат 6-7 доброволеца да записват зайците и да се занимават със заявленията Smiley

А това за ВИАС ми харесА! Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 242
Човече, класната на дъщеря ми им писала по ФБ днес, че Ръководството решили, че те са най-добрият клас и ако може да излъчат 6-7 доброволеца да записват зайците и да се занимават със заявленията Smiley
Значи ще сме с връзки Bowtie

# 243
  По повод ПУСТИНЯЦИ-това е дума,която включва в себе си тоолкова много.Както и "онождам"-не само това,за което си мислят повечето хора.Тук в Монтана означава всичко.
  Та идваме на гости с каката,още мъничка в Монтана.За протокола-аз съм от Плевен,съпругът от Русе,неговата рода живее във Варна,моята в Плевен и София.И гледаме някакъв филм за хора в пустиня.И кака ви Веси се цепи-"Мамо,мамо,тия са пустиняци,живеят в пустиня."
    Тук в този край има едно особена порода хора-торлаци.В един тълковен речник обяснението за тях е "див,необразован селянин от северозапада".Много колоритни и с богата душевност хора,като всички балканджии.Те имат страхотни думи и изрази.
    А вчера слушах бабетките пред нас на пейката,кълняха нЕкой пустиняк "Да му изсъъне всичко да му изсъъне,без праньето на жена му"

# 244
  • София
Мами, да се похваля и аз- ни я клин, ни в ръкав, но нали тука сме все мами Wink Малката ми дъщеря, която е студентка (учи Стопанско управление на немски език) преди малко ми се обади, че си е взела и последния изпит по Математика с 5 ( Математика на  немски, брррр)

Последна редакция: пн, 02 юли 2018, 17:57 от ganis

# 245
  • out of space
Значи ще сме с връзки Bowtie

Дай Боже, децата ни да са в съседни паралелки Simple Smile

Ако се класира сега за там, смятам сестра му да го заведе като вътрешен човек Grinning

# 246
Къде е това ТАМ, дайте малко инфо де?

# 247
Охооо, вече по съседски се класирахте! А дано Hands Plus1

Марулета Joy  Joy

# 248
Мами, да се похваля и аз- ни я клин, ни в ръкав, но нали тука сме все намира Simple Smile Малката ми дъщеря, която е студентка (учи Стопанско управление на немски език) преди малко ми се обади, че си е взела и последния изпит по Математика с 5 ( Математика на  немски, брррр)
Браво на момичето! Едва ли ѝ е било лесно.

# 249
  • София
Мами, да се похваля и аз- ни я клин, ни в ръкав, но нали тука сме все намира Simple Smile Малката ми дъщеря, която е студентка (учи Стопанско управление на немски език) преди малко ми се обади, че си е взела и последния изпит по Математика с 5 ( Математика на  немски, брррр)
Момичета ще ме извините за off-a. ganis, При кой преподавател е бил изпита?

# 250
Изчака ни се чакалото днес значи, и почти 18ч стана,нищо. Но това пък значи, че емоциите продължават до утре и тази нощ може да е интересна.

Та да ви хвърля на друга тема, моята девойка от няколко дни й е влязла муха да си намери работа, че леко й ставало скучно. Аз за 13г дете не  знам дали въобще е възможно, но пък ме изненада приятно.

В крайна сметка и дадох друга оферта, да учи нов език, но беше отхвърлена:(

# 251
  • Варна
Ганис, поздравления! Математика, че и на немски - звучи ми двойно по-трудно. Пожелания все за взети изпити!

# 252
"Во глубине сибирских руд
Храните гордое терпенье,
Не пропадет ваш скорбный труд
И дум высокое стремленье.

Несчастью верная сестра,
Надежда в мрачном подземелье
Разбудит бодрость и веселье,
Придет желанная пора..."

А.С. Пушкин, 1827

# 253
  • София
Математика! На немски!
ganis, поздравления!

Пустиняк- велика дума е това! Аз съм от Враца, даже сега лятото пребивавам с децата в едно врачанско селце. Колорит не, ами направо вселена е врачанският речник. Близка моя приятелка, списваща тук, ми е казвала, че веднага може да познае кога съм ядосана- е те тогава те се включва врачанската езикова артилерия, стаена нейде във врачанското ми сърце. И става страшно.
Насене , когато се приберем в столицата, ще трябва да "обърнем" езика с детето. Обикновено се случва някъде преди табелката за вход в София.

# 254
  • Sofia
Alexova, супер, че има желание! Идеи за работа обаче и аз нямам.

Моето дете реши, че ще пее и я записах цял месец да ходи по два часа дневно на пеене. Гледам, че си е пуснала обява в инстаграм, че би рисувала за пари... току-виж започнала да си изкарва джобните сама. Joy

Ганис, браво, поздравления за щерката!

Общи условия

Активация на акаунт