СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 161 067
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 450
  • София
В схемата не пише, какъв е този здравен картон. Според Джи Пи-то се взима от училището. Ходих до училището, там ми дадоха само здравно-профилактичните карти, които сме вадили последните 2 години, картон нямало. Имам спомен, че носих в първи клас картона от детската в училището ама ядец - в училището не го пазят. Затова питам, какъв е този картон, с който трябва да се запише?

# 451
  • Пловдив
Непокорна, отиваш на третия ден от записването и минаваш за минути. Обикновено опашките са първия и втория ден, сутринта.
Пък и колко опашка да има.

# 452
  • София
Изчака ни се чакането.
Makstimi, не знам мен ли питате, че има и друга заралийка. Дъщеря ми писа 4 желания езиковата и на 5 то  е МГ СОФТУЕРНИ и хардуерни . С 392 т мисля че ще я приемат в Езиковата на 1 класиране, за най-желаната паралелка с немски може да изчакаме и 2 класиране. Дано пуснат вече класирането, че работоспособността е почти нулева при мен
Успех.
Моя, че е и момче и с по-висок бал, може само да сънува такова първо класиране.

# 453
Тия хора деца нямат ли,сърДца нямат ли?!Моят син става на всеки час тази нощ да търси класиране.

# 454
по кой канал ще епресконференцията?

# 455
  • София
В схемата не пише, какъв е този здравен картон. Според Джи Пи-то се взима от училището. Ходих до училището, там ми дадоха само здравно-профилактичните карти, които сме вадили последните 2 години, картон нямало. Имам спомен, че носих в първи клас картона от детската в училището ама ядец - в училището не го пазят. Затова питам, какъв е този картон, с който трябва да се запише?
Купувате https://www.orangecenter.bg/lichna-zdravno-profilaktichna-karta- … 800146801984.html попълвате и отивате при личния лекар да я подпечата и подпише и попише ако има нещо Simple Smile

# 456
Едно въпросче - при подаване на заявлението за второ класиране трябва ли да присъства детето задължително? Не ми се ще да го връщам от морето... Може ли само родител?
Питайте директно в училището. По принцип може, но някъде може да се заядат.

Непокорна, отиваш на третия ден от записването и минаваш за минути. Обикновено опашките са първия и втория ден, сутринта.
Пък и колко опашка да има.
Но не всеки е в града. Защо да се бие път, ако не е за записване.
Каква е причината да може 1 и 3-то онлайн, а 2-ро само на място? Явно има такава, но каква е?

Трябва  ли да чакаме до довечера  , до последния момент?
Няма да е чак довечера, сутринта или ранния следобед.

# 457
Точно за същия картон от детската става въпрос. Нашите са от раждането,със всички ваксини,премервания и т.н.
От градината ги занесох в основното,и още преди 15 юни ги бяха раздали на децата. Взимала съм ги от училището за нанасяне на последните ваксини,и съм ги връщала пак при сестрата. В тях са ни всички здравни карти,които сме носили през годините.

# 458
Здравейте на всички тръпнещи мами, и аз имам седмокласничка, която кандидатства за осми във Велико Търново. Миналата седмица, влизах в профила на дъщеря ми и имаше секция" Класиране", която като натисна излизаше: Некласиран кандидат. Но официално не съм чула да са обявили резултати, възможно ли е да е минало при нас първото класиране?  Сега бутон " Класиране" не виждам и направо съм в ужас! Всеки миг ще ревна!

# 459
  • София
Няма отпусни вече Биби, само свидетелството ще носим и здравния картон, въпреки че той може и по-късно да се занесе. Другото са бланки, които се дават от училището.
А, дано, ама надали. В момента тече кампания по записване на 5-класници в СГМ и им искат и отпускно.
От нашето у-ще , пък ми казаха , че в отпускното трябвало да се впише името на новото у-ще ,та затова ще ги давали след като бъде класиран ученикът и иска да се запише в съответното у-ще.

# 460
  • София
Здравейте на всички тръпнещи мами, и аз имам седмокласничка, която кандидатства за осми във Велико Търново. Миналата седмица, влизах в профила на дъщеря ми и имаше секция" Класиране", която като натисна излизаше: Некласиран кандидат. Но официално не съм чула да са обявили резултати, възможно ли е да е минало при нас първото класиране?  Сега бутон " Класиране" не виждам и направо съм в ужас! Всеки миг ще ревна!
нИдей рИва ! Всички сме така. Днес ще излезе класирането.

# 461
Уф, тия МОН-ьовци се оляха.,😟

# 462
  • Пловдив
Купувате https://www.orangecenter.bg/lichna-zdravno-profilaktichna-karta- … 800146801984.html попълвате и отивате при личния лекар да я подпечата и подпише и попише ако има нещо Simple Smile

Тези картони си стоят вкъщи.
В училище искат талона за профилактичен преглед, какъвто се носи в началото на всяка учебна година.
Че даже и на есен може да се занесе.
Стига сте се притеснявали точно пък за медицинските документи. И без тях ще запишат детето.

# 463
По кой канал ще чуем Мончовците не казахте...

# 464
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
wiwala75, не, бутонът изчезна при всички, няма още класиране.  Peace

И аз да питам дека е брифинга?

За картоните - нашата ЛЛ каза, че са си баш картите, дето ни попълва за ваксини и т.н., нямам идея дали в у-ще му пазят картона, дори не помня дали на малките съм носила такова чудо, само картите за ваксините.

Общи условия

Активация на акаунт