СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 160 507
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Синът ми е приет в 1 СОУ Ае,Ие.Ще подаваме за 2 класиране

# 646
# 647
Възможно ли е училище, което миналата година на първо класиране минималния бал е 230 т., тази година да не ни стига бал 318,5 ?
Става въпрос за 12 СУ, което ни е 12 желание, а е приета в 119-то, което е 18 желание?!

# 648
  • София
Браво на Бургас!

# 649
Излязох да разходя четириногото приятелче, връщам се - 144 поста и класиране! Първо желание изпълнено! Simple Smile

# 650
Поправка: Вярно са отразили бала, аз нещо съм на две черешки и още нещо явно... RelaxedА даже кафето не съм си пипнала тази сутрин... Какво смятах, къде гледах... Така, че при нас нещата са точни. Но си оставаме за второ класиране.

# 651
  • София
Ами разместването в желанията на децата са непредвидими. И ние сме приети в паралелка, която миналата година е била с по-висок бал, и не достигаме до тази, с по-нисък бал, но по-желана от нас.

# 652
  • Стара Загора
Стара Загора момиче 2 желание Немски с френски 392.5 бал.
Първото й желание е немски с англ., но и това много й харесва, казах й да мисли.

# 653
Има ли някой в 73 СУ НЕ с ФЕ момче да каже какъв е бала

# 654
  • out of space
Възможно ли е училище, което миналата година на първо класиране минималния бал е 230 т., тази година да не ни стига бал 318,5 ?
Става въпрос за 12 СУ, което ни е 12 желание, а е приета в 119-то, което е 18 желание?!

Възможно е ако балът в 12-то е хвръкнал. 12-то на нас ни е трето желание.
Чакаме статистиката....
Уф, много ме е яд, много.

# 655
Confounded
Току-що говорих с един любезен господин от РУО - София, записа сигнала за сгрешените балове. Каза, че ще ми звъннат.

Може ли телефона на любезния господин?
Балът ни е с 24 точки надолу FearfulExpressionless

Много моля да ми дадете телефона! И при нас е сбъркан.

# 656
  • Варна
Първо желание 1ЕГ с НЕ , бал 425. Много сме щастливи!

# 657
Confounded
Току-що говорих с един любезен господин от РУО - София, записа сигнала за сгрешените балове. Каза, че ще ми звъннат.

Може ли телефона на любезния господин?
Балът ни е с 24 точки надолу FearfulExpressionless

029356062

# 658
  • sofia
Хайде сега малко инфо по процедурата за второто класиране.

1. Може ли детето само да отиде и да входира Заявлението за второ класиране?
2. Необходими документи?

Звънях в у-щето където сме приети на първо класиране, естествено никой не вдига.

Благодаря!

ПП - и при нас така за класиранията. Приети сме в паралелка, която и миналата година и тазгодишния бал за очаквано класиране са много по-ниски спрямо бала на детето -  говорим с 60 т разлика....Open Mouth

# 659
  • Пловдив
МГ Пловдив с английски - 2-ро желание.
Супер!
Как мога да разбера колко е най-ниския бал за софтуера в МГ Пловдив?
Дали има смисъл да чакаме второ класиране?

То в МГ баш софтуер няма. Като излезе статистиката ще видите колко ви дели.
Не губиш нищо с изчакване на второ класиране. Принципно в СП се записват всички понеже им е първо желание, но може някой да предпочете София, ако е приет там, и да се освободи място.

Общи условия

Активация на акаунт