СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 161 279
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 780
И записването утре на този етап отпада....
На дали след като пишат, че ще има класиране след 12:30.

# 781
  • Sofia
Какво стана тука - докато пусна документи за паспорт, докато ви изчета, аха да се похваля и то изчезнало класирането!!..
То има ли смисъл да се хваля изобщо.. Simple Smile

Иначе според първото първо класиране се сбъднаха прогнозите - второ желание, 8-ма позиция - 18СОУ с японски (бал 413, Ж).
Ще пробваме на второ класиране да издрапаме до ФЕГ, освен ако второто първо класиране не се окаже благосклонно към нас. Joy
Ако не - и така сме щастливи.

# 782
Кой им е фейсбука на тези олигофрени?
Фесът им се намира с търсене на МОН.

# 783
  • out of space
То умря целият сайт пък сега...

# 784
  • Sofia
Да се обадим на медиите.

Обади се, моля те!
И те чакам, закъсняваш. Идвай, вместо да пишеш🤪

# 785
Аз съм писала вече на медии по въпроса. А сигурно и други са го направили.
Ще гледам дали сами ще си подадат оставките - министърът с цялата сюрия ръководни кадри или трябва насила да им се искат. Аман вече! То освен глупости, друго не творят.

# 786
  • Бургас
Сега се загледах в заглавието на нашата темичка тук. Верно си е на КЪСМЕТ работата Simple Smile

# 787
  • Пловдив
Уважаема, ако се намираше "с търсене на МОН" нямаше да питам! Като не можете / не искате  да помогнете, поне не дразнете хората...

# 788
  • Sofia
Сега говоря с една приятелка и тя леко ме притесни- каза, че ако подам заявление за второ класиране, ми пазят това място ако класират детето в същото училище, но друга паралелка. Ако го класират по- нагоре в желанията, трябва да се запише там и автоматично отпада от това от първото класиране.

Според мен не е разбрала, иначе няма никакъв смисъл Unamused Нали трябва да има все пак избор...

# 789
Сега говоря с една приятелка и тя леко ме притесни- каза, че ако подам заявление за второ класиране, ми пазят това място ако класират детето в същото училище, но друга паралелка. Ако го класират по- нагоре в желанията, трябва да се запише там и автоматично отпада от това от първото класиране.

Според мен не е разбрала, иначе няма никакъв смисъл Unamused Нали трябва да има все пак избор...

Няма избор. Детето може да бъде класирано само в една паралелка. Или се придвижва нагоре, или остава на същото място.

# 790
  • София
Да се обадим на медиите.

Обади се, моля те!
И те чакам, закъсняваш. Идвай, вместо да пишеш🤪

Обадих се в 24 часа

# 791
  • София
Уважаема, ако се намираше "с търсене на МОН" нямаше да питам! Като не можете / не искате  да помогнете, поне не дразнете хората...

С цялото име търсете "Министерство на образованието"

# 792
  • София

Точно така е. Затова се редят паралелките по желание. Предполага се, че като подадеш заявление за второ класиране имаш желание да минеш по-напред в класирането, а не назад.

# 793
  • софия

Точно с МОН излиза!Скролнете надолу и ще видите Министерство на образованието.

# 794
  • София
Дишайте, хора, ще оправят класирането и утре ще има записване/подаване на заявление за второ. Което не пречи да се наплюят в медиите. Даже задължително ми се струва.
Нека запазим хубавия тон на темата, въпреки негативните емоции.

Общи условия

Активация на акаунт