СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 161 288
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 795
Аз вече почерпих за успеха на моето дете 🤪
Дано резултата му остане същия

# 796
“Синхронизация” - термин на МОН, означаващ “оплескахме 1-во класиране след 7-и клас” 😬

# 797
  • Пловдив
Сега говоря с една приятелка и тя леко ме притесни- каза, че ако подам заявление за второ класиране, ми пазят това място ако класират детето в същото училище, но друга паралелка. Ако го класират по- нагоре в желанията, трябва да се запише там и автоматично отпада от това от първото класиране.

Според мен не е разбрала, иначе няма никакъв смисъл Unamused Нали трябва да има все пак избор...

Избор има, когато редите желанията. Мине ли детето на по-горно желание, на неговото място от първо класиране застава друго дете. Няма пазене на място. Има минаване на по-предно желание или детето остава на същото място.
Много добре е разбрала приятелката.

# 798
  • Пловдив
Кой им е фейсбука на тези олигофрени?
Фесът им се намира с търсене на МОН.
Уважаема, ако се намираше "с търсене на МОН" нямаше да питам! Като не можете / не искате  да помогнете, поне не дразнете хората...

Точно с МОН излиза!Скролнете надолу и ще видите Министерство на образованието.
Видях, извинявам се и си посипвам главата с пепел! mama-mina!

# 799
  • София
Аз вече почерпих за успеха на моето дете 🤪
Дано резултата му остане същия
Не си само ти 😂😂😂

# 800
  • Sofiа
Здравейте,
Знаете ли под "входящ номер" на заявлението за 2ро класиране кой входящ номер се пише: този от входирането на заявление за 1во класиране или този от профила на ученика, с който влизам в системата?
Някой може ли да отговори, моля!

# 801
Аз съм писала вече на медии по въпроса. А сигурно и други са го направили.
Ще гледам дали сами ще си подадат оставките - министърът с цялата сюрия ръководни кадри или трябва насила да им се искат. Аман вече! То освен глупости, друго не творят.
Писах на Офнюз, да видим...

# 802
  • Пловдив
Здравейте,
Знаете ли под "входящ номер" на заявлението за 2ро класиране кой входящ номер се пише: този от входирането на заявление за 1во класиране или този от профила на ученика, с който влизам в системата?
Някой може ли да отговори, моля!

Това си го вписват на място в училището, където ще подавате за второ класиране.

# 803
  • Plovdiv, Bulgaria
Сега въпроса е колко след 12:30 SmileSmileSmile

# 804
Кой им е фейсбука на тези олигофрени?
Фесът им се намира с търсене на МОН.
Уважаема, ако се намираше "с търсене на МОН" нямаше да питам! Като не можете / не искате  да помогнете, поне не дразнете хората...
Уважаема, тъй като нямам фейс, използвах фейса на щерката, намерих го с търсене на МОН /второто, което излиза е Министерство на образованието/ и дори им написах мил коментар на публикацията, че е публикувано класирането за гимназиите:)

# 805
Видях, извинявам се и си посипвам главата с пепел! mama-mina!
Няма нищо, успех!

Последна редакция: вт, 03 юли 2018, 12:53 от Не се сърди, човече

# 806
Не си тровете нервите и не се карайте излишно помежду си заради кочината, която сътвориха от МОН.
Има един виновен и това е кохортата на министерството!

# 807
Сайтът поне проработи!

# 808
  • out of space
Да се обадим на медиите.

Обади се, моля те!
И те чакам, закъсняваш. Идвай, вместо да пишеш🤪

аз запознах колегите от dnes.bg

# 809

Общи условия

Активация на акаунт