СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 161 307
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 260
  • София
Къде на шега, къде на истина , но може би наистина трябваше да им спретнем един протест пред Министерството. Такова безобразие не бива да бъде оставяно без адекватна реакция от страна на потърпевшите.

Аз наистина съм навит за протест!
И аз!
И аз ще участвам!
Утре в 8,00 ч?

За. От 10 съм на работа Simple Smile

# 1 261
Излезе най-накрая.
При нас няма промяна от първото класиране. Бала си е точен.

# 1 262
Има класиране

# 1 263
По-добре да бяха казали - сгрешихме, срокът се удължава с 1 ден. И без да бързат да открият грешката и да я поправят спокойно и сигурно, вместо да бързат и да омажат пак. + родители и деца да не цъкат, подлъгвани до 12:30, до 17:30...

# 1 264
  • София
Да.

При нас няма промяна - 91 НЕГ, класиран по първо желание, момче, бал 453. Не пиша код на паралелка, защото там всичките са с един код.

# 1 265
  • София
При нас е същото, няма промяна в класирането.

# 1 266
  • София
Момичета, сега се обадих до училище и говорих с Директора. Той ми каза, че до този момент няма яснота. И той не знае кога ще се получат тези списъци.

# 1 267
Излезна новото класиране

# 1 268
Има вече

# 1 269
  • София, "Младост 3"
Там няма нищо хубаво и писахме това училище(105) на последно желание, колкото за backup. Не знам какво харесва вашето дете там. Това е едно бикновенно квартално училище (даже може би малко по зле от обикновенните квартални)

Майката помоли да се въздържаме от квалификации, нали така - елементарна учтивост, която не коства нищо, независимо че всички днес сме доста изнервени.

Не ни е известно с какъв бал е детето и между какви училища е трябвало да избира - нито пък някой може да кажете със сигурност кой къде и как ще се чувства. Има редица примери за деца, които напускат елитни гимназии, защото климатът там за тях е бил убийствен (понякога в буквалния смисъл) - и други, които се чувстват чудесно на далеч по-скромни места, изкласяват и отиват да учат престижни неща впоследствие. За щастие животът на човек не зависи от това къде е попаднал на класирането в 7 клас и съответно няма нужда от излишно натрупване на негативна енергия.

Хедра мерси! Тамън мислех аз да почна г-жата с якото мнение.
Даже бих помолила някой да забърше - тук четат вече юноши и това може да им повлияе негативно, не мисля, че е нужно на някой!

Апропо - снимаха ме за Нова. стана толкова бързо, че нямаше как да се консултирам с вас какво е добре да кажа. Яд ме е, че не споменах, че ако бяха оставили специалните изпити на специалните у-ща това нямаше да се случи!!! Много много ме яд на мене си!

# 1 270
  • София
Има класиране.

# 1 271
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Ей,  Най-сетне!

1кл, 1ж, ПГИИ "Проф. Н. Райнов", ГР.СОФИЯ, 3081 - Компютърна графика   377.500
Няма промяна, ама ние си знаехме.

Последна редакция: вт, 03 юли 2018, 17:51 от Не съм

# 1 272
Утре ще може ли да се записва?

# 1 273
  • София
При нас няма промяна.
Момиче, бал 406.5, прието на 9-то желание в 31-во, паралелка НЕ/АЕ. Искаше в 35-то в някоя от трите немски паралелки.

# 1 274
При нас няма промяна от сутринта:
момче, бал 440, приет първо желание - 91НЕГ

Общи условия

Активация на акаунт