СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 161 194
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 530
  • София
Имам 2 кротки питания за 1 АЕГ:
Девойката с бал 429.50 я приеха паралелка с АЕ/ФЕ/БЕЛ - 3-то желание.
Първите 2 са АЕ/ИЕ/М и АЕ/ИЕ/БЕЛ.

Според статистиката минималните балове на 1-во класиране са:

АЕ/ФЕ/БЕЛ - 429.50
АЕ/ИЕ/М - 440.50
АЕ/ИЕ/БЕЛ - 440.00.

Въпросите ми са следните:

1. Дали ще може да се закачи за някоя от паралелките с втори ИЕ на второ класиране или направо да я записвам четвъртък, там където е приета Wink ?
2. Някой има ли вътрешна информация дали преподавателката по ФЕ е добра и дали се учи сериозно като втори език >?

Благодаря предварително за съдействието.

# 1 531
    Добър вечер,
    В движение видях второто  Първо класиране, та 434,234 НПМГ, АЕ/Х/Б, първо желание, девойка.
    Няма промяна от сутрешното.
    Поляхме го, утре отиваме да се записваме!

# 1 532
    • Пловдив
    kastrup72, нищо не губиш от второто класиране. Или ще се премести напред, или ще остане на същото място. После пък може да съжалиш, че не сте пробвали на второ класиране, ако се окаже, че някой с по-нисък бал се е класирал на освободено място.  

# 1 533
    • София
    Скрит текст:
    Девойката с бал 429.50 я приеха паралелка с АЕ/ФЕ/БЕЛ - 3-то желание. Първите 2 са АЕ/ИЕ/М и АЕ/ИЕ/БЕЛ.

Според статистиката минималните балове на 1-во са:
    АЕ/ФЕ/БЕЛ - 429.50
    АЕ/ИЕ/М - 440.50
    АЕ/ИЕ/БЕЛ - 440.00.

1. Дали ще може да се закачи за някоя от паралелките с втори ИЕ на второ класиране или направо да я записвам четвъртък Wink ?
    2. Някой има ли вътрешна информация дали преподавателката по ФЕ е добра и дали се учи сериозно като втори език >?

Два кротки отговора Grinning
    1. Има шанс. Миналата година, балът на АЕ/ИЕ/М е паднал с 11,5 т.
    2. Нямам идея. Joy

# 1 534
    • София
    С колко точки ориентировъчно пада миниманият бал на второ класиране за първите 5 езикови - двете немски, испанската, двете английски? Някой да е правил сравнение от предните две години?

Инфо за 2016.
    Ако някой е качил преди това, моля да ме извините за повторението.

Линк за сваляне: https://ndox.abv.bg/download?id=827a17391a

# 1 535
    • 1st floor

АЕ/ФЕ/БЕЛ - 429.50
    АЕ/ИЕ/М - 440.50
    АЕ/ИЕ/БЕЛ - 440.00.

1. Дали ще може да се закачи за някоя от паралелките с втори ИЕ на второ класиране или направо да я записвам четвъртък, там където е приета Wink ?

Според вътрешна информация има г-н по Френски, който не е много ОК. Mr. Green Изчакайте второ класиране - по испански е бившата директорка на Испанската и здраво държи фронта! Laughing

# 1 536
    Вторник, 03 Юли 2018 16:44
    Уважаеми родители,
    Във връзка с указание на РУО днес - 03.07.2018 г., при записването на ученици в VIII клас след първо класиране е необходимо да се представи и Удостоверение за преместване.

Скрит текст:
    Та у нас всяко РУО е отделна държава в държавата. Ха да видим при другите как ще е.
    Миналата година имаше преместване по служебен път, тази - няма. Дано "старите" училища не искат бележки от новото училище, за да се спести едно разкарване. /Преди 3 години даваха отпускни на децата на база класиране/
    Не мога да повярвам, че втора година си позволяват да нарушават министерска наредба. Не само в Пловдив и не само след седми клас.
    В сайта на ЕГ "Пловдив"  няма упоменато Удостоверение за преместване в пакета документи за записване. Е как така едното училище ще го изисква, а другото не?!

# 1 537
    Здравейте, за подаване на заявление за второ класиране необходимо ли е присъствието на седмокласничката, благодаря ви!

# 1 538
    Някой беше помолил вчера или миналия ден тези, които са правили прогнози, да кажат до каква степен са се изпълнили. Качвам моите, с уговорката, че не съм правила такива за всички училища и паралелки. В таблицата съм отразила някои дискутирани паралелки без квоти и това, което съм прогнозирала за девойките.
    Скрит текст:
    Утре може да добавя и младежите, но там хвърлях боб само за 20. квотни паралелки, които миналата година са водели в класацията. Имам обяснения за разминаванията, но в момента нямам сили за прецизен коментар.
    Прогноза срещу действителност София 2018

# 1 539
    • София
    Това за бившата директорка на Испанската го чух от още 2 места Wink
    Благодаря ти Simple Smile
    Скрит текст:

АЕ/ФЕ/БЕЛ - 429.50
    АЕ/ИЕ/М - 440.50
    АЕ/ИЕ/БЕЛ - 440.00.

Според вътрешна информация има г-н по Френски, който не е много ОК. Mr. Green Изчакайте второ класиране - по испански е бившата директорка на Испанската и здраво държи фронта! Laughing

# 1 540
    • София
    Санака, благодаря ти Wink
    Това го видях за 11,5 точки спад в справочниците, но то е за АЕ/ИЕ/М, а моята пубертетка сега не иска да чуе за математика, а иска само АЕ/ИЕ/БЕЛ като алтернатива ( там спадът е само 7,5 точки миналата година ) Simple Smile
    Има и друг проблем - трябва да заминем за морето от 09.07. до 19.07. и ако отидем на Второ класиране и там нищо не се промени, ще се наложи само да се връщаме до София между 14.07. и 17.07. и пак да я запишем на 3-тото желание АЕ/ФЕ/БЕЛ Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:
    Девойката с бал 429.50 я приеха паралелка с АЕ/ФЕ/БЕЛ - 3-то желание. Първите 2 са АЕ/ИЕ/М и АЕ/ИЕ/БЕЛ.
    Скрит текст:
    Според статистиката минималните балове на 1-во са:
    АЕ/ФЕ/БЕЛ - 429.50
    АЕ/ИЕ/М - 440.50
    АЕ/ИЕ/БЕЛ - 440.00.

1. Дали ще може да се закачи за някоя от паралелките с втори ИЕ на второ класиране или направо да я записвам четвъртък Wink ?

Два кротки отговора Grinning
    1. Има шанс. Миналата година, балът на АЕ/ИЕ/М е паднал с 11,5 т.
    2. Нямам идея. Joy

# 1 541
    • София
    Аз ще ходя без седмокласника за заявлението за 2 класиране

# 1 542
    Извинете дами, така и не се научих как става това търсене, утре отивам в училището да подам за второ класиране, трябва ли да нося друго освен служебна бележка и заявлението с желанията?

# 1 543
    Дидева, таблицата за тази година ли е или за миналата?
    След като има минимални балове за второ класиране, дали може да е за тази година?
    Здравейте ! С цялото ми уважение за прогнозните балове и широки дискусии, които следя много внимателно:blush:
    Питанката ми е , момченце с бал 437 класирано по второ желание ( 73) има ли шанс за класиране за 91 ( което е първото желание)?

# 1 544
    • София
    А, какво не е много ОК на Г-на по Френски ? Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:
    Това за бившата директорка на Испанската го чух от още 2 места Wink
    Благодаря ти Simple Smile
    Скрит текст:

АЕ/ФЕ/БЕЛ - 429.50
    АЕ/ИЕ/М - 440.50
    АЕ/ИЕ/БЕЛ - 440.00.

Общи условия

Активация на акаунт