СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 160 839
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 560
Казват, че е излезнал списъкът със минимални балове. някой знае ли от къде да го сваля???
От сайта на онова РУО, което представлява интерес за Вас.

# 1 561
И за Русе я няма статистиката все още...

# 1 562

мисля освен това, че има значение и първия водещ предмет - демек ако е б и х се чуи повече б; а ако е х и б се набляга на х...

Да, точно така е, аз помислих, че въпросът е за двете почти еднакви паралелки с Б и Х.

# 1 563
Какво е това - Удостоверение за преместване от училището, в което се е обучавал ученикът /след
издаване на служебна бележка от комисията по записване в НФСГ че ученикът е
записан/.
Това е "отпускното", което още миналата година уж беше отпаднало, сега казаха че не трябва да се иска, всичко било по служебен ред, ма на, явно пак го искат на места!

# 1 564
Вторник, 03 Юли 2018 16:44
Уважаеми родители,
Във връзка с указание на РУО днес - 03.07.2018 г., при записването на ученици в VIII клас след първо класиране е необходимо да се представи и Удостоверение за преместване.

Скрит текст:
Та у нас всяко РУО е отделна държава в държавата. Ха да видим при другите как ще е.
Миналата година имаше преместване по служебен път, тази - няма. Дано "старите" училища не искат бележки от новото училище, за да се спести едно разкарване. /Преди 3 години даваха отпускни на децата на база класиране/
Не мога да повярвам, че втора година си позволяват да нарушават министерска наредба. Не само в Пловдив и не само след седми клас.
Може ли номер на заповедта, че ако утре се заядат

# 1 565
  • София
Толкова бях подпалила днес, че изгубих всякакво чувство- за ориентация, за хумор, за глад, за умора... Все още ме държи. Вече ме смея да се надявам и да питам, ще стигне ли бал, кое с колко ще падне и т.н. Отивам утре да подам заявление за второ класиране и ще стискаме палци. По статистика, всичко е наред, не ни достигат едни 6 точки.
Момчето, както сутринта проспа цялата драма, така след това отиде на РД. Прибра се мокър, ама мокър, разни игри с балони и вода, застана на вратата, попита  дали има вярно класиране, колко ще му трябва до желаното място и до там! От метрото до вкъщи се прибрал пеш, с надеждата, че панталоните ще изсъхнат и аз МАЛКО ще разбера, че е бил подгизнал. И те така!
Да са живи и здрави!

Санака, още ли си Санака? Wink
Забравих да честитя на всички, които утре ще се запишат и да пожелая късмет, на тези като нас, с вторпто класиране!

# 1 566
  • out of space
Хахаха, 4 точки не ни стигат за 1-вото желание Grin
На 2-ро мисля, че ще влезе. Миналата година балът за 2-ро е паднал с 25 точки.

Ние влизаме само при някакво вселенско чудо. Бал 306, при минимален сега 333,0
Миналата е бил 296,500
 Държи се, но хич не му е ок.

Аз съм идеална за приетата специалност, супер платена е и няма друга такава в БГ, но....той не я иска....

# 1 567
  • София
Облачна, пробвах да се преименувам, но потребителското име Infanta вече е заето. Joy Метнах си го като титла. Bowtie

# 1 568
Да ми припомните на кръстник какви подаръци се даваха? Joy

# 1 569
  • sofia
Lyuba84, кажи за съученичката с 402 - още ли е приета във френската или какво се случва там?
Чакаме да каже, ще пиша, когато зная

# 1 570
  • София

Печено пиле, питка и шише ракия  Joy

# 1 571
  • край голямата локва
Въпросите ми са следните:
1. Дали ще може да се закачи за някоя от паралелките с втори ИЕ на второ класиране или направо да я записвам четвъртък, там където е приета Wink ?
2. Някой има ли вътрешна информация дали преподавателката по ФЕ е добра и дали се учи сериозно като втори език >?
Благодаря предварително за съдействието.
1.Кристалната ми топка каза-  шанс няма само когато не пробваш. Laughing
2.Немски и френски се учат, но не се научават като втори език в училище. Става само с много допълнителна работа по курсове, езикови ваканции и т.н. Ако ще е само в  училище, за да има полза от втория език трябва да е малко по- лесен- руски/ за нас е лесен/, английски, испански, италиански.
Преподавателите се сменят. Аз учих втори немски, при това разширено. Само първата година се смениха три.
Късмет на второ, нищо не губите,  или ще стане или не bouquet

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 00:26 от xxxxx

# 1 572

В множествено число, нали? Санака? Joy

# 1 573
  • Варна

При това на всеки празник 😂😂😂😂

# 1 574
  • София
380,5 бал, момче, 31 СОУ А и И, 14 ч-то поредно желание. Промяна спрямо първо-първо класиране няма. Ще чакаме второто.

Интересното е, че в това училище влиза и оценката от чужд език, като в нашия случай ни взима по-ниската оценка (иначе бала му е 396,5) Sad Основният му изучаван език досега беше Ф с оценка 5, а другият е А с оценка 6. Взима ни Ф Sad

Някъде бях чела, че за бала се взима по-високата оценка. Има ли наистина нещо такова? Може ли да споделите мнение?

Последна редакция: вт, 03 юли 2018, 23:21 от Мама на двама малчугана

Общи условия

Активация на акаунт