СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 160 713
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 650
Здравейте! Не си спомням от колко години не съм влизала във форума, ама явно е доста, защото всичко е толкова променено. От онзи ден се опитвам да се логна🤔,ама греда. Забравила съм парола и всьо. Днес явно ми е късметлийски ден.
Та....по темата.
Младеж бал 404,750
Приет в Телекомуникациите Системно програмиране
Цял ден рони сълзи, защото си иска 2ра английска.
Днес отиваме за второ класиране. Силно се надявам да го проемат там.

# 1 651
  • Sofia
А мен синковецът ще ме води утре сутринта до 140 СУ /там му беше изпитът за проверка на способностите по изобразително изкуство и знае къде точно се намира/ да подадем заявлението за второ класиране, което днес ще попълня и изпринтя, да ни е готово. Чета и пак да питам: нищо освен самото заявление и ученикът с мен, така ли? Да не ни върнат за нещо? Изкукуригвам вече. Честно ви казвам! Но поне си свиркам - не съм сама. Като виждам в темата прописаха и майки за първи път чак сега. Искрено съжалявам за неподредените правилно желания, за непресметнатите правилно балове. Тъкмо вчера вечерта се ожалих на моята майка, че с тези два справочника, заповеди и тем подобни, родителите съвсем изтрещяхме и се побъркахме от мислене, ако ни пука и ако искахме всичко да е наред с документите на децата ни... Хубав, спокоен и ползотворен ден на всички от мен! А тези, които днес ще подават, моля ви минете след това в темата, и кажете със сигурност какво искат в училищата! Благодаря предварително Flowers Hibiscus  И за да не се цепя от колектива, ето нещо скромно и от мен:

Бала хубаво си пресметнете,
чак тогава здраво подскокнете!
А за да се напълно подковете,
сроковете си вий следете!

Татковци и майки изтрещели,
по нощите пият обезумели.
Бащите се разсейват със световното,
а родителките - с обществото, форумното Simple Smile

# 1 652
  • тук-там
Вихрогонче, успех на 2-ро класиране! Ориентиран е малдежът! Стискам палци!

# 1 653
  • София
Здравейте!
Въпрос за близнаците и по-точно - кога мога да запиша втория близнак? Може ли да не се записва с първия, а да изчака да минат класиранията, дори и трето класиране? Може ли сега да запиша едната, а другата евентуално да се възползва от възможността за близнак, след като са минали и др.класирания?
Първото класиране на девойките е:
НПМГ МАТ/АЕ - 451,5
НТБГ Ик.И - 406,5

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 08:48 от bebolini

# 1 654
  • София
Здравейте! Не си спомням от колко години не съм влизала във форума, ама явно е доста, защото всичко е толкова променено. От онзи ден се опитвам да се логна🤔,ама греда. Забравила съм парола и всьо. Днес явно ми е късметлийски ден.
Та....по темата.
Младеж бал 404,750
Цял ден рони сълзи, защото си иска 2ра английска.
Днес отиваме за второ класиране. Силно се надявам да го проемат там.
Във 2-ра има младеж  А и И с бал 403,5. Иначе би трябвало да ви стигне за второ класиране - при нас няма да стигне, но въпреки това ще пробваме.

# 1 655
За статистиката, приети сме в НФСГ- Търговия с бал 341-младеж. Детето много се измъчи, ходи на олимпиади, състезания, но в НПМГ не сме приети...Изключително съм изненадана за 32-ро бях сигурна, че ще го приемат, но бала е скочил страшно много. Дано за второ нещо се размести. Много ми е мъчно за децата, които не са приети, но не се обвинявайте...много от нас не са предполагали, че толкова ще скочат баловете спрямо миналата година. УСПЕХ НА ВСИЧКИ!

# 1 656
  • I want it all and I want it now.
Успех на второ класиране.

# 1 657
  • София
Моля, ако някой ходи да записва в СМГ днес, да сподели опит относно бумагите. Вчера им звънях да ги питам и ми казаха да имам търпение, че колегите ще качат на сайта. На сайта и днес има прясно инфо само за 5-класниците. Благодаря !

# 1 658
  • Русе
Младеж бал 404,750
Във 2-ра има младеж  А и И с бал 403,5. Иначе би трябвало да ви стигне за второ класиране - при нас няма да стигне, но въпреки това ще пробваме.
  ЛаБомба ако сте писали на по-предно желание 2-ра с А и И , би следвало да е приет.

# 1 659
  • София
Ние днес отиваме в 32ро  паралелка А/И да подаваме за второ класиране - аз искам 2ра Английска,а моят сладур си иска да остане в 32ро ,защото първо ще учи испански и второ училището било близо до Витошка.....LaughingLaughingLaughing......а и щял да е близо до кака си,която е в 1ва Немска гимназия.......да му изям причините........та се чудя дали въобще да участваме във второ класиране.

# 1 660
След драмата вчера с класирането, чинно проверих в сайта на ОМГ Пловдив какви документи са ми необходими да ги приготвя, каква беше изненадата ми днес да разбера, че вчера в 17ч. в сайта е публикувано съобщение, че по указание на РУО ще ни искат удостоверение за преместване!! Тези хора се подиграват с нас, дават три дни за записване и вечерта преди първия променят документите!!!

# 1 661

Дороти,и ние сутринта бяхме приети в 32ро  - А и И,но да видим до вечерта къде ще сме.........
С какви балове са приети децата ви в 32 училище
[/quote] момче 385

Тази година в 32 няма квоти последно нали?
[/quote]

Всъщност последно - има квоти. Момиче 393 АЕ/НЕ - 32-ро

# 1 662
  • София
Здравейте!
Въпрос за близнаците и по-точно - кога мога да запиша втория близнак? Може ли да не се записва с първия, а да изчака да минат класиранията, дори и трето класиране?
Първото класиране на девойките е:
НПМГ МАТ/АЕ - 451,5
НТБГ Ик.И - 406,5
По неофициална информация ( по телефон) от РУО София - може и след трето. Бройката е надпланова.

# 1 663
Сигурно ли е днес да записваме или може да има трето-първо класиране?

# 1 664
  • София
Младеж бал 404,750
  ЛаБомба ако сте писали на по-предно желание 2-ра с А и И , би следвало да е приет.

Сигурно балообразуването е различно. В паралелките с програмиране почти винаги мат е по 3, а във Втора Английска е по 2.

Общи условия

Активация на акаунт