СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 160 701
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 680
  • Плевен
Бланката за второ класиране ,на място ли я дават или трябва да си я разпечатаме предварително.Понежи не мога да я намеря,може ли някой да пусне линк!

# 1 681
  • София, "Младост 3"
Здравейте дами!

Имам питане: кога се изнася списъка на свободните места за 3то класиране - преди подредба на желания или след това? Мерси

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 09:22 от catnadeen

# 1 682
  • Пловдив
Интересна информация за Пловдив:
"Общо 4748 тийнейджъри подадоха заявления за прием след завършено основно образование. От тях 307 са от други региони, в предишни години броят им е стигал до 500."

# 1 683
Точки 2 и 3 могат да бъдат свършени и от децата, след като вече сте ги записали в новото училище.
Значи ни записват първоначално?
Сигурно ли е, че може детето да занесе отпуснато ?

# 1 684
  • София
Момичета, изяинявам се видяла съм информацията от сайта за 2017 без да обърна внимание на  годината.

# 1 685
  • I want it all and I want it now.
Точки 2 и 3 могат да бъдат свършени и от децата, след като вече сте ги записали в новото училище.
Значи ни записват първоначално?
Сигурно ли е, че може детето да занесе отпуснато ?
Да

# 1 686
  • На планетата Земя
Бланката https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s& … P6-60IXp165Ez1M5y

Русалке, аз не атакувам Bubabuba666, а гледам да я успокоя, че и без отпусно днес ще ги запишат. Може да каже, че от старото училище не искат да им дадат документа, докато не представят бележка за записване (Жълто цвете). Та - затворен кръг, що да го чиниш  hahaha

# 1 687
  • Пловдив
Здравейте!
Въпрос за близнаците и по-точно - кога мога да запиша втория близнак? Може ли да не се записва с първия, а да изчака да минат класиранията, дори и трето класиране? Може ли сега да запиша едната, а другата евентуално да се възползва от възможността за близнак, след като са минали и др.класирания?
Първото класиране на девойките е:
НПМГ МАТ/АЕ - 451,5
НТБГ Ик.И - 406,5
Нека доразвия въпроса така:
Ако запишем само първия близнак на първо класиране и изчакаме класиране на втория във второ или дори трето класиране, след това дали е възможно първия да бъде отписан (изтегляне на документите) и записан надпланово при втория, където и приет на трето. Хипотетично питам, разбира се, къде ли може да се прочете официално разписана тази процедура с близнаци?

# 1 688
  • София
Момичета, изяинявам се видяла съм информацията от сайта за 2017 без да обърна внимание на  годината.

Друга майка по-нагоре сподели, че е звъняла и са казали, че искат..
Милето, именно, едно неправомерно искане може да доведе до голямо изнервяне -връщане в друг град, отказ на старото училище да издаде отпусно, излишно размотаване и т.н..

# 1 689
И ако училището откаже да даде отпусно, какво става?

# 1 690
  • Плевен
Мерси за линка!

# 1 691
Бланката https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s& … P6-60IXp165Ez1M5y

Русалке, аз не атакувам Bubabuba666, а гледам да я успокоя, че и без отпусно днес ще ги запишат. Може да каже, че от старото училище не искат да им дадат документа, докато не представят бележка за записване (Жълто цвете). Та - затворен кръг, що да го чиниш  hahaha

Мдаааа, видях линка в другата тема, видях и в сайта, но понеже знам в коя държава живеем, предпочитам да се застраховам с проверки. Иначе никак не съм притеснена, очаквам всякакви недомислици и полу-измислени неша от страна на съответните органи и съм си пуснала отпуск с отворена крайна дата Joy

# 1 692
  • тук-там
Дидева, искат ми отпусно в НЕГ. Какво да цирирам като аргумент, че вече е по служебен път?

# 1 693
  • София
Подадохме заявлението вече. Организацията в 127мо беше перфектна!

# 1 694
  • Пловдив
Здравейте дами!

Имам питане: кога се изнася списъка на свободните места след за 3то класиране - преди подредба на желания или след това? Мерси

Подредбата на желанията става сама за местата, останали свободни след края на записването на второ класиране.
Т.е. първо излиза списък и после има нов срок за подаване на заявления с новото подреждане.

Общи условия

Активация на акаунт