СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 160 828
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 890
  • София

Ами аз се обадих по телефона, много настоятелно ми обясниха, че раздаването на входящи номера не е "съгласно процедурата" и ми казаха да дишам спокойно.

Тия пък! Flushed Че кой диша в 7-ми клас? Joy

# 1 891
  • София

[/quote]

Само като чуя "съгласно процедурата" и "спрямо утвърдения график" - рязко учестявам дишането!

# 1 892
  • София
Утре и ние отиваме да се записваме в 1 АЕГ ! Wink
Няма да чакаме Второ класиране !
Девойката си реши, че след английски, най-много и се учи френски - АЕ/ФЕ/БЕЛ.
Нека бъде нейната воля ! Simple Smile

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 16:19 от kastrup72

# 1 893
А дали ще направят второто класиране без гафове? А дано....

# 1 894
  • София
Хаха, и аз го записах при същия комплект девойки, и аз си помислих, че са ученички от горните класове Scream Олеее, добре че и аз не попитах, че голяма излагация верно. Какъв парадокс - повечето ученички се докарват на наборки, а учителки изглеждат като абитуриентки!

# 1 895
  • София
Едва ли Wink

А дали ще направят второто класиране без гафове? А дано....

# 1 896
  • София
Моля ви, някой, който е подал за второ класиране, да ми каже - дадоха ли ви входящ номер? Ние си тръгнахме ей така - на юнашко доверие. Снимах си заявлението, но на него няма печат, само подпис на служителката.
и при нас беше така - нямаме нищо, даже не се сетих да го снимам Simple Smile

# 1 897
  • София
Винаги се започва от първото желание.
[/quote]

SmileSmileSmile
 И на мен ми е смешно сега, но зададох същия въпрос вчера. Купих си справочник (не зная дали има такъв за други РУО, различни от Сф), четох и препрочитах N- пъти. В крайна сметка най-много ми помогна таблицата тук, благодаря за което! Имам предложение: тя трябва да се публикува задължително в следващото издание. Въобще цялата тази тема трябва да се категоризира, систематизира и публикува. Та по същество... Представям си бланка с 30 желания и детето класирано някъде по средата. Сравнените баловете не са в никакъв ред, един нагоре, един надолу, важни са били желанията. Седи човек, зяпа (излязла е и статистиката за 2018) и се чуди откъде ще го започнат в хаоса на желанията му.
SmileSmileSmile

# 1 898
  • София

Само като чуя "съгласно процедурата" и "спрямо утвърдения график" - рязко учестявам дишането!
[/quote]

Разсмя ме с глас.
Оф и аз съм изтрещяла. Ходих днес да подам заявление за второ класиране, попълних бланката, после се заприказвах с учителките, разходиха ме из училището и кабинетите, накрая се разписах в една книга, дадоха ми входящ номер и сега са ме обзели съмнения, "аз каква бланка попълних". Тотално изперках.

# 1 899
  • София
И моят хубостник се записа днес, под зоркия ми поглед. Обачеее ... влизаме в стаята и 2 девойки, супер любезно се усмихват и ни поздравяват, дават ни бланка, детето пише в коридора, аз го следя и си мисля "Боже мой, тези хора са поверили записването на техни ученици. Възможно ли е да са толкова отговорни децата в прословутата НЕГ. Дали и моЙто ще претърпи такава метаморфоза за някакви си 5 години". Влизаме вътре, девойките приемат документите, честитят ни за добре дошли при тях, а аз "Извинете, Вие кой клас сте?". А те "Имате предвид в кой клас преподаваме ли?" JoyJoyJoy
Май умрях от срам Blush
Joy Joy Joy Joy Joy hahaha
Развесели и мен! Simple Smile

# 1 900
  • София
Загрижен, дори в  загрижеността, взискателността  и заинтересоваността за образованието/възпитанието/развитието на децата родителите са различни. За мен едно е позитив, за Вас може да е негатив и обратното. Има го момента с  "опаковката" несъмнено  и все пак човек не се доверява само на казаното тук - или има свои наблюдения и е преценил, че минусите на едикое си училище са по-малко от плюсовете, или е събирал (макар и субективни )отзиви от познати/приятели с деца там, или е следил  представянето в годините на възпитаници на съответното училище на матури, състезания и сие, или се е поинтересувал от реализацията  на вече завършили, или всичко накуп. Но дори и тогава си остава рискът от липса на късмет/съвместимост с учители и среда / излъгани очаквания ...

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 16:24 от пенсионирана русалка

# 1 901
  • София
До сега разбрах, че във 2 Английска и Френската не дават входящ номер за второ класиране, в Испанската дават. Някой друг?

# 1 902
  • София
Сутринта подадохме в 7-мо заявление за второ класиране. Искат служебната бележка с оценките от матурите за сверка на номера и имената. Подадохме и декларация за личните данни. Изключително любезен персонал - от портиера през трите жени, които приемаха документите. Признавам, че съм впечатлена! Peace Дадоха ни и входящ номер, за да сме сигурни, че сме подали заявлението. Моят се тръшна, че искал там.  Mr. Green До вчера не беше чувал за това училище, но му хареса, че ще учи английски с испански. Щото знаел горе-долу английския и се е приготвил да си почива пет години! Joy Злата му майка не мисли така обаче!!! Mr. Green
Моят син учи в 7мо. Много си е добро училището! Аз си го харесвам много! За него не знам! Crossing Arms

# 1 903
  • София
Elеksir, как е при вас работата? В АК кога щяха да канят още деца? Вие бяхте много близо там. Съжалявам, ако си писала, не помня. В ДГ?

# 1 904
Може ли да ми обясните от къде се получава бал например 444,5. Откъде идват тези 5 стотни след като оценките се умножават по две /без значение БЕЛ или Мат/.
Става въпрос за мин. бал например в НЕГ - 453.5 или 73- 444.5.
На изпита оценката е например 78.25 точки ли? Има ли такива оценки? Аз ли нещо не разбирам?

Общи условия

Активация на акаунт