СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 160 708
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 235
  • Стара Загора
 А тези „листинги“ дали ще ги обяват публично, не разбирах... Или са само за вътрешна употереба?

# 2 236
  • София
Значи да разбирам, че добрите резултати от НВО, Олимпиади, състезанието на НПМГ са чисто стечение на обстоятелствата?
Нищо не е текло случайно.
По природните науки (Х, Б, Ф) - детето имаше интерес, сам си взимаше напред материала. Аз само отговарях на въпроси (налагало се и аз да чета), олимпиадите не бяха съобразени с броя часове и съответно покрит материал.
Уроци по БЕЛ и Мат(2 бр.), АЕ (отказа да ги спре). Учебната му година премина на режим 7/7, почивни дни само около Коледа.

Някой пишеше как не сме били ангажирани достатъчно родителите.

... и 4-класник имаме, съответно подготовка за него по математика, НВО, малко между другото и леко да изглежда то, пак е стрес.
Въпреки близката ми среща с бг-образование, смело мога да твърдя, че Учители има - и млади, и стари, вярата още я имам.
Благодаря им, че ги има - Пенева, Велкова, Стаменов, Антонова, Маринова, Савова, Байсъл.
Преди няколко дни след като свършиха  всички изпити, получих въпрос:Мамо, а ти сега какво ще правиш? ... За протокола, ср. стат. бъл. работеща майка (и баща), нямаща нищо общо с бг-образование, само по неволя била учител по математика в 6 клас на детето си "на пълен работен ден", без баби/дядовци в схемата.
Гадна година (тя и миналата не беше хубава, но тази я бие), поне не се преместих да живея в "Св.Наум" или близо до пожарната

# 2 237
А тези „листинги“ дали ще ги обяват публично, не разбирах... Или са само за вътрешна употереба?

Т.е. дали ще са прайвит или нон-прайвит? Thinking

# 2 238
  • София
Ох, Мандаринке Joy
Листинги, муахахахааха:joy:

# 2 239
  • Стара Загора

Т.е. дали ще са прайвит или нон-прайвит? Thinking
Ама моля ви, за нон-прайвит си има екзактен термин - пъблик! Grinning

# 2 240
  • София
За обявяването на "листингите", имам спомен за миналата година, че сайта на НПМГ съвсем екзактно и акуратно обявяваше всичко. Даже още не са ги свалили. Но пък ми се мотае нещо, че се опитаха да им спрат сайта и системният администратор имаше големи проблеми, че прави всичко толкова прозрачно...
Ако греша, някой да ме поправи, но имаше нещо такова.

Та не вярвам тази година, скрити зад закона за личните данни, да обявят публично нещо!..ъъ, да и предвид гафа, който още има да изчистват...

Скрит текст:
а да не ви казвам думичката "листинг", колко мръсно ми звучи и с какво я римувам..
както преди време "преклузията" на Санака Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 05 юли 2018, 15:48 от oblachna

# 2 241
  • столицата
Аз не мога да не  отбележа паралелката по Мат в 125-то, която продължава традициите с мин. бал 77.5 и макс от 471.5. Едва ли дете , решило да замени СМГ със 125-то в който и да е месец на годината , ще срещне отказ. Просто ми е чудно как протичат часовете по Мат- незаинтересованите ги пускат, а останалите учат ли?

# 2 242
Нищо лично и аз, но ние НЕ знаехме че ще учим в АК. Детето не беше направило своя избор.Ако беше решил преди това, нямаше да подаваме заявление естествено...! А това за небесните паралелки звучи малко като "гроздето е кисело"!
Моля Люси въобще не влизай в обяснителен режим. И моето не е прието на първо класиране но нито света свърши нито се сърдя на твоя син. А иначе Ти ще ме почерпиш за твоето а аз за моето .....след поредното класиране.........

Последна редакция: чт, 05 юли 2018, 17:03 от Не се сърди, човече

# 2 243
  • София
Та не вярвам тази година, скрити зад закона за личните данни, да обявят публично нещо!..ъъ, да и предвид гафа, който още има да изчистват...

Някой училища ги обявяват, списъците са по входящи номера. Например 133
http://133sou.com/%d0%bf%d1%80%d0%b8%d0%b5%d0%bc/%d0%bf%d1%80%d0 … d0%bb%d0%b0%d1%81

# 2 244
Скрит текст:
Значи да разбирам, че добрите резултати от НВО, Олимпиади, състезанието на НПМГ са чисто стечение на обстоятелствата?
Нищо не е текло случайно.
По природните науки (Х, Б, Ф) - детето имаше интерес, сам си взимаше напред материала. Аз само отговарях на въпроси (налагало се и аз да чета), олимпиадите не бяха съобразени с броя часове и съответно покрит материал.
Уроци по БЕЛ и Мат(2 бр.), АЕ (отказа да ги спре). Учебната му година премина на режим 7/7, почивни дни само около Коледа.

Някой пишеше как не сме били ангажирани достатъчно родителите.

... и 4-класник имаме, съответно подготовка за него по математика, НВО, малко между другото и леко да изглежда то, пак е стрес.
Въпреки близката ми среща с бг-образование, смело мога да твърдя, че Учители има - и млади, и стари, вярата още я имам.
Благодаря им, че ги има - Пенева, Велкова, Стаменов, Антонова, Маринова, Савова, Байсъл.
Преди няколко дни след като свършиха  всички изпити, получих въпрос:Мамо, а ти сега какво ще правиш? ... За протокола, ср. стат. бъл. работеща майка (и баща), нямаща нищо общо с бг-образование, само по неволя била учител по математика в 6 клас на детето си "на пълен работен ден", без баби/дядовци в схемата.
Гадна година (тя и миналата не беше хубава, но тази я бие), поне не се преместих да живея в "Св.Наум" или близо до пожарната
[/spoiler]

Аз нямах предвид Вашето дете, а моето. Не мисля, че нито резултати от НВО, нито такива от олимпиади и състезания са плод на случайни обстоятелства, ако се движат в еднаква права. Без знания напрактика няма как да имаш високи резултати на матурите. А пък и колкото моментно да не ти е ден, не вярвам как изкарваш 30 т. от 100. Това имах предвид аз. Така че, матурите за мен са отражение на възможностите на детето, дори и не на 100%

# 2 245
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Въх - листинги, много фешън звучи, въй!  Mr. Green

Да задам и аз един страничен въпрос, от любопитство - беше ли предвидим скокът в баловете на някои от училищата с ИИ, например в Райнов от 199м.г., на 317 минимален, тази?

# 2 246
  • София
Аз не мога да не  отбележа паралелката по Мат в 125-то, която продължава традициите с мин. бал 77.5 и макс от 471.5. Едва ли дете , решило да замени СМГ със 125-то в който и да е месец на годината , ще срещне отказ. Просто ми е чудно как протичат часовете по Мат- незаинтересованите ги пускат, а останалите учат ли?
По достоверна информация учениците с бал ок 470-450 , останали в 125-то са 6-7. И на мен ще ми е интересно как ще се впишат останалите. По информация от майка на бъдещ деветокласник с класен Димитров са работили с 6-7 деца, които имат желание и интерес. Останалите присъстват в час поне телом.
Интересна е хуманитарната паралелка, където баловете са доста по-хомогенни. От т.г. и тя е иновативна и поне от написаното в сайта изглежда интересна.
Аз лично съм с много добри впечатления от 125-то за периода 5-7 клас и много трудно взехме решението къде да продължим след 8 клас. Само за статистиката деца от 2-те мат.пар. в 125-то "изместват" почти един цял клас в СМГ + 8 приети в АК. 

# 2 247
  • София
В момента ситуацията в нашата къща е:

Буридановото магаре
Joy

Взехме документите за записване от АК, за да сме готови за всеки избор. Надявах се да чуя отново категоричен избор, но каза че има малки колебания. Weary  Сега ще пише списък с "+" и "-" за двете училища. Изчерпахме интелигентните аргументи и минахме на аргументи от типа "знак от съдбата". Което означава, че здравата сме го закъсали. Joy

# 2 248
Здравейте, днес и моят младеж се записа в НТБГ - банково дело с английски. Ако има други младежи, записали се там, дайте знак Simple Smile  Успех за всички, които чакат второто класиране! Дано всички да се класират, където желаят!

# 2 249
В момента ситуацията в нашата къща е:

Буридановото магаре
Joy

Взехме документите за записване от АК, за да сме готови за всеки избор. Надявах се да чуя отново категоричен избор, но каза че има малки колебания. Weary  Сега ще пише списък с "+" и "-" за двете училища. Изчерпахме интелигентните аргументи и минахме на аргументи от типа "знак от съдбата". Което означава, че здравата сме го закъсали. Joy
Нахрани детето.....По-ясно ще мисли....

Общи условия

Активация на акаунт