СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 160 427
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 505
  • София
Дидева, тамън на време идва тоалетчето. Няма да ме гризе вече съвестта за бялото - никой няма да забележи последиците. Joy
Мандаринка, страшна групичка ще си оформим в Испанската, ако не я прескочите.

# 2 506
  • София
JoyJoyJoy
Луди сте, ей!

belinda, направо си те представих.
Аз и една стена още помним една млечна каша, обърната/запокитена по стената! И ремонт два пъти е правен от тогава и след време пак избива едно мазно петно. То много не си личи, ама аз си го знам. Joy

И аз си търся грешките, но пък често пиша през телефона, който вече е за смяна, точно заради дисплея. Та, като видя какво съм написала...

# 2 507
Моят син е приет на първо класиране в 1 аег. Подадохме за второ. Надявам се на испанската. Не ни стигат 2,5 т.

# 2 508
Скрит текст:

А това е специален поздрав за облачна. Тя си знае. Kissing Heart

Моят син е приет на първо класиране в 1 аег. Подадохме за второ. Надявам се на испанската. Не ни стигат 2,5 т.
Мисля, че ще смените училището.

# 2 509
Ще пръснете по шевовете таз Испанска Simple Smile
Инфанта, хайде на престола! Bowtie

# 2 510
  • София
JoyJoyJoy
Дидева, като стана Слънчева, ще си го турна за аватар! Heart Eyes
Kissing Heart

# 2 511
аз да попитам ще се отрази ли електронно че сме подали за второ?

# 2 512
  • София
Оооо, Листинг, ко пр, мн си секси 🤣 Тая кобила ще я пратя на синчо 😍

# 2 513
  • София
Joy
Листинг, ще ме прощаваш, ако някой път ти объркам ника, с една друга думичка Joy

Хахахаха, ми не знаем и ние.
Даже не знаем що го подадохме това за второ.
А дали на второ ще се редят желанията от горе на долу или ще бъде от долу на горе?

# 2 514
Скрит текст:
Аз, докато пишех ника, за една с Ф се сетих. Joy
Я да си дойда на положението да не стават грешки. Ама аватарчето не го бутам поне до трето класиране.

# 2 515
  • София
Явно еднакво римуваме. Joy
И на оставката, аз се сетих само за кукумявка! Joy

# 2 516
  • София
Може би трябва да й обясниш този си аргумент. Не са вече малки деца, могат да си правят сметката. Едно детенце тук във форума, не помня в коя тема бях чела, на предложение от родителите си аз АК и след като ѝ обяснили, че е платен, беше казало - Какво?! Да плащаме, за да ходя на училище?! По-добре ми ги дайте на мене тия пари, пък аз ще вляза...еди къде си Joy  Много се смях тогава, но това е истината - децата ни вече са големи!

Познах се, това са думи на моята спестовница, тя е счетоводител по душа.  Дума не даде да се издума за плащане. Аз и ПЧМГ исках. След 4. клас беше приета там и каза: Няма да плащаме!

Сега докато умувахме с татко ѝ дали да подаваме за второ класиране, тя се прибра и отсече :"Няма да уча в немската паралелка, не искам." И на следващия ден беше разучила и школите, и документите и я записахме, както вече знаете.

Да, децата са големи. Могат да взимат решения. Надявам се да могат да си понесат и последствията.

# 2 517
Участието във второ класиране се отразява в онлайн системата, но само ако входящият номер, който не са ти дали, завършва на четно число и е Луната е в Козирог.

# 2 518
Въх. Туй според листинга ли е за Луната? Да не стане грешка? Joy

# 2 519
Така е според УТВЪРДЕНИЯ ГРАФИК!!! (Моля да се чете е назидателен тон). 😂

Общи условия

Активация на акаунт