СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 160 674
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 565
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Поради което, всеки път, когато се обръщам към теб, се чудя как да ти изпиша ника на кирилица - с "и" или с "е". Разменями ги, за да уцеля поне от време на време. Joy

Това е като мен с обеци/обици - по-правилно било да е обеци, ама не мен по-добре ми звучи обици и затова и аз ги редувам.  Laughing

Аз съм с този ник откакто един тип ме следеше и четеше какво пиша преди 9-10г, но най-вече защото не съм умна, красива, добра и работлива (особено последното) и т.н..  Mr. Green

# 2 566
  • София
Аз пък съм даже с нова регистрация, откакто детето тръгна на училище, щото не можах да си спомня стария ник, който е от времената на бремеността ми.
Много ярък потребител, който си спомням от тогава е dodo_dodo. Много се изненадах, като я видях в тази тема. Спомням си една джуджанска снимка на едно от момчетата й Heart Eyes, както и дългите и рижави коси, разкошшшшш! Дори знам имената на две от момчетата, още ги помня Joy
Няма да обяснявам, що съм облачна, вече съм го казвала.

# 2 567
  • София
Следих с интерес терзанията на Санака и пожелавам успех на девойката.
При нас дилемата отново се появи вчера след като в ранни зори подадох заявлението и то при нас големите.
Ние след като успяхме да убедим младежа да премести няколко паралелки от АЕ (само най-желаните че иначе нямаше смисъл да ги пише) преди любимото му училище сега се чудим да стискаме ли палци да не падне достатъчно за нето палци и да му е мъчно, че не го записахме на второто първо....
Вчера няколко пъти говорихме дали все пак да не отида да го запиша. В любимото училище има една малко по-желана паралелка от тази в която е приет а тя е почти пълна на първо класиране.
Той обаче бе категоричен: "Ще се боря на второ класиране" Joy
Спокойствие няма Joy

Изпуснала съм аватара на Дидева. Снимка на Окастрена ли е било? (така съдя от коментарите) Joy

# 2 568
Изпуснала съм аватара на Дидева. Снимка на Окастрена ли е било? (така съдя от коментарите) Joy
Да. Вчера влязох да поздравя записалите се, но хлъцнах и инстинктивно затворих темата, чак днес събрах сили пак, но слава богу, вече я няма Scream

Много успехи в новите училища на всички, които вече направиха своя избор Hands Plus1

# 2 569
Следих с интерес терзанията на Санака и пожелавам успех на девойката.
При нас дилемата отново се появи вчера след като в ранни зори подадох заявлението и то при нас големите.
Ние след като успяхме да убедим младежа да премести няколко паралелки от АЕ (само най-желаните че иначе нямаше смисъл да ги пише) преди любимото му училище сега се чудим да стискаме ли палци да не падне достатъчно за нето палци и да му е мъчно, че не го записахме на второто първо....
Вчера няколко пъти говорихме дали все пак да не отида да го запиша. В любимото училище има една малко по-желана паралелка от тази в която е приет а тя е почти пълна на първо класиране.
Той обаче бе категоричен: "Ще се боря на второ класиране" Joy
Спокойствие няма Joy

И то с най-доволната си муцунка!

# 2 570
Щях да покажа  само снимката, но понеже има невероятно съвпадение с една дума от предположението....Цък

# 2 571
  • София
Щях да покажа  само снимката, но понеже има невероятно съвпадение с една дума от предположението....Цък

JoyJoyJoy
Последователна е жената, не може да й се отрече! Винаги и навсякъде е вярна на стила си! Информационните технологии в средното образование викат, а .... JoyJoyJoy

# 2 572
  • София
Успех на всички, решили да чакат второ и здрави нерви в неравната битка с МОН ! Аз пък днес чакам гостЕ  (с 3 парчета бъдещи 7-класници) да ги успокояваме и ще полеем записването със сангрийка и ракийка + 1- 2 мача.
А ся ши си сипа нещо по-силно, че едната си е хванала гадже. Добре, че поне мина НВО и Фана трансферния прозорец между едните и другите матури.Sunglasses

# 2 573
  • София
Писах им на РУОто за "отпусното"
Дидева, благодаря за насоките към наредбата .
Ще видим какво ще отговоря, ако отговорят.
Ще приготвя речника на чуждите думи за всеки случай Joy

# 2 574
  • София
И аз чакам гости за мачовете.

Някой сети ли се да пише на МОН, когато са готови с ориентировъчното второ класиране, да ни го метнат, да го проверим за грешки, за да могат да пуснат окончателното в рамките на утвърдените срокове? Trollface

# 2 575
  • София
Аз съм навита Joy

# 2 576
  • край голямата локва
Имам един въпрос извън класиранията- откъде идва '' конското''.

Снимката първо ме стресира, но после май- леко взе да ми липсва строгият поглед. Mr. Green

Нашите по изключение дори могат да бъдат похвалени- всичко свършиха навреме. Пуснаха както класиране по балове, така и пълен списък на всички ученици /по номера/ -къде са приети, с какъв бал и по- кое желание.  И телефоните си вдигаха. Но сигурно още помнят като пуснаха грешното класиране.

# 2 577
  • София
Joy Не знам кой набор си, но явно не ти е набита достатъчно в главата речта на Георги Димитров на Лайпцигския процес и как забил немците в земята като им казал, че Карл Велики говорил на немски само с конете си. Joy

Последна редакция: сб, 07 юли 2018, 13:39 от sanaka

# 2 578
  • София
И аз чакам гости за мачовете.

Някой сети ли се да пише на МОН, когато са готови с ориентировъчното второ класиране, да ни го метнат, да го проверим за грешки, за да могат да пуснат окончателното в рамките на утвърдените срокове? Trollface

Санака, аз това предложение/предположение, го изказах на майтап, за първото класиране. Като стана това, ми идеше да си посипя езика и пръстите с пепел. Ако пак се случи нещо такова... Ни моа! Ще влизам в затвора, направо!

# 2 579
Някой близо до Ломоносов? Да ги нагледа?

Общи условия

Активация на акаунт