СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 160 479
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 640
  • София
Ясно, фламенко ще е! Joy Надявах се на нещо по-простичко, като салса например, ама ще се мъча щом трябва.

Сложно, но колко страст Joy

Последна редакция: нд, 08 юли 2018, 11:15 от Desem

# 2 641
  • На планетата Земя
Ей, момичета! Умрях от смях с вас - то не е поезия, висша математика, много сте готини!

И аз да ви поздравя с нещичко - ето това е алгоритъмът на балообразуването тази година, измислен от нашите МОНьовци, сложен е, затова не можем да го разберем, щот сме и прости, както се видя.

Кастрева с балон, рошаво ИТ с кофа

https://youtu.be/Du5eFmessRA

# 2 642
Момичета, а колко време имахте да редите желанията си - след излизане на резултатите и подаване на желанията колко дни бяха? Питам за догодина.... и си мисля, че без да знам резултатите е безпредметно да гледам определени училища...
Гледам и доста разчитат на второ класиране - тоест има серизна разместване така ли - ако можевъобще да се обобщи и да , знам, че е различно всяка година, но примерно за небесните паралелки Simple Smile) колко е разликата между двете класирания....
С две думи чета ви сега, защото другата година в отчетната тема най - вероятно няма да има толкова скоро минали класиране майки..
Ама  вие съвсем го ударихте на купон - разбираемо ,представям си колко ви е писнало вече...

# 2 643
  • София
Момчето, момичето, кофата, балона, стълбата, сърничката ... и всички печелят.

Вие не сте русалки, вие сте феи!😘😘🤣🤣

# 2 644
  • София
Момичета, а колко време имахте да редите желанията си - след излизане на резултатите и подаване на желанията колко дни бяха? Питам за догодина.... и си мисля, че без да знам резултатите е безпредметно да гледам определени училища...
Гледам и доста разчитат на второ класиране - тоест има серизна разместване така ли - ако можевъобще да се обобщи и да , знам, че е различно всяка година, но примерно за небесните паралелки Simple Smile) колко е разликата между двете класирания....
С две думи чета ви сега, защото другата година в отчетната тема най - вероятно няма да има толкова скоро минали класиране майки..

20 дни.... Премного...
Не е лошо да сте ориентирани.
На нас резултатите не ни повлияха на желанията. Наредихме ги така, както щяхме да редим при бал 500!

# 2 645
Изобщо не е рано да "редите" и гледате училища. Нека има цел. Но не и втелясване, ако не се случи, че е свършил светът.
Резултатите трябваше да обявят до 6 юни. Пуснаха ги на 5 юни след 14 ч.
От 20 юни до 26 юни се подаваше заявление за участие в първо класиране.
Та, имате по-малко от година Simple Smile

# 2 646
  • София
Леле, 20 дни ли бяха?😲😜
На мен ми се видяха като 20 часа!

# 2 647
Ох, Лоренца, повече от година ще е! Ние сме + 2 учебни седмици. По туй време нейде ще чакаме резултати.

# 2 648
Да, съгласна съм с целта и затова и чета, но все пак бал 450  не ми говори колко е като оценки горе долу - тепърва се запознавам както казах и почнах от вашата тема, че сте най - актуални Simple Smile  И да , за нас за съжаление се издърпват нещата с две седмици.... 20 дни е напълно достатъчно и приемливо, даже много ми се струва...

# 2 649
Шарлот, да, тъкмо година до резултатите Hands Plus1
Най-трудно е не чакането.
А подготовката, напрежението, изпитите - първите им сериозни, осъзнават го. След като минат, имаш яснота какво очакваш. И е вярно - като мине първият изпит, за втория вече имат яснота за процедурата (пликове, време и т.н.), неизвестното остава само темата.

# 2 650
  • Sofia
Чакам с нетърпение утрешната ни нова тема вече Two Hearts

# 2 651
Да, съгласна съм с целта и затова и чета, но все пак бал 450  не ми говори колко е като оценки горе долу - тепърва се запознавам както казах и почнах от вашата тема, че сте най - актуални Simple Smile 
Няма оценки. Кандидатства се с точки.

# 2 652
Naneto, пренастрой се да мислиш в точки. Не ти трябва оценка по шестобалната. Паралелно с точките - място на детето спрямо другите деца - това е основното. Дори точките са общо 300, ако с тях е в първите 100 - няма проблем.

# 2 653
Чакам с нетърпение утрешната ни нова тема вече Two Hearts
Идвай да я пишем Wink
И аз я чакам - да се похвалят всички, доволни след второ класиране!

# 2 654
  • София
Скалата за оценяване е само за точките от първия модул, която се използва само за вписване на резултатит от този модул, като текуща оценка в училище.
Бал 450 е трудно да се каже, дори с какви точки на двата изпита е докаран, защото в този бал влизат оценките от бележника, преобразувани в точки, както и зависи от балообразуването, по колко пъти се взима всеки от изпитите....
Най-лесното, но не е задължително вярно , а просто ориентир, е да преддположим, че има две шестици, т.е 100 т от бележника, остават 350. 350/4 (ако предположим, че са изкарани равни точки и св взимат по два пъти) , получава се около 87-88 т на изпит.

Общи условия

Активация на акаунт