Професионални серии за коса - тема 120

• 84 187
  • 762
  •   1
Отговори
# 270
  • Някъде там
Е аз я хваля  откакто я заредиха рибите миналата година по това време  Laughing. Олиесета си е прилична бюджетна марка. Относно маската....пробвай я първо бе разреждане и чак ако ти е тежка прави тия гимнастики. Съставът им не блести много,но за цената и стават.
Да така е.Замислих се дали да пробвам маската.В момента съм с маската на Лореал Инфорцер .И се оглеждам за нов балсам или маска.
Моята коса е много тънка, но за сметка на това е гъста.Напоследък търся най-вече такива за лесно разресване и много много блясък.
Понякога пропускам олиoтo за коса и затова ми се иска маската или балсама да отговoри на изискванията ми.
Кои маски и балсами бихте ми препоръчали в такъв случай ?

# 271
  • Пловдив
Принцесо, благодаря!
В България ме чака Олаплекс, дано ми хареса.
За лесно разресване (на мокра коса) незаменим за мен е балсама без отмиване на Епруваж. Въобще мисля, че марката ми пасва мн добре. Ще набавя и маската при намаление.

# 272
Здравейте, може ли препоръка за хидратиращи шампоан и маска. предпочитам да са от една серия.
Прочетох да синия Джойко, откъде ги купувате? Ако може и линк да ги видя точно тях, да не поръчам други

# 273
  • Варна
https://www.notino.bg/brands/?f=1-1-6043

Джойко маската е доста тежка, за по-тънка коса по-добре балсама.

# 274
Благодаря, нещо друго освен Joico,понеже шампоана го няма в сайта.

# 275
Благодаря, нещо друго освен Joico,понеже шампоана го няма в сайта.

Заповядай

https://www.notino.bg/brands/?f=1-1-4191

Последна редакция: чт, 02 авг 2018, 10:56 от Си*

# 276
Редкен екстрийм съвсем не е хидратираща серия.

# 277
Някой използвал ли е продукта и доволни ли сте от него.Става въпрос за:

система за предпазване на косата при боядисване и изрусяване ColorpHlex ??

# 278
Да, грешка, редактирах.

# 279
Момичета, един бърз въпрос: хипер олиото на Алфапарф(в ампулите) като се ползва , след него слага ли се балсам или...?
Косата ми е много, ама много суха - особено крайчетата. Имам две ампули и мисля да използвам едната ама съм забравила как точно - по цялата дължина или само по краищата. Помня само, че бях доволна от тия ампули.

# 280
  • на земята
Здравейте,може ли препоръчки за Alterna ,шампоани ,маски,финиш,как да подбера подходящите продукти.
Ако може да споделите мнение,косата ми е нормална към суха с леко сухи краища?Права до раменете.
Много благодаря

# 281
Само хайверите ти препоръчвам. Финиши не. Не стават, пробвала съм много и не правят нищо.
Шампоан и балсам, маските тук не се купуват, защото балсамите са тежки и силни като маски.
Най-доброто е Рипеър серията, но си е протеинова. Хидратиращата също е добра за мен, Блондинската е пълен боклук. Тази с маслата е чудесна, но е за по-увредени и тежки коси.
Бамбуците са за деца според мен, Тен е чудо, но е мвого скъпа.

# 282
  • на земята
Само хайверите ти препоръчвам. Финиши не. Не стават, пробвала съм много и не правят нищо.
Шампоан и балсам, маските тук не се купуват, защото балсамите са тежки и силни като маски.
Най-доброто е Рипеър серията, но си е протеинова. Хидратиращата също е добра за мен, Блондинската е пълен боклук. Тази с маслата е чудесна, но е за по-увредени и тежки коси.
Бамбуците са за деца според мен, Тен е чудо, но е мвого скъпа.
densi,много благодаря.
Освен да се спра на хидратиращата,протеинова не е ли добре?

# 283
Как да не е добре?! Чудно е, но само за коси обичащи и имащи нужда от протеин. Аз обожавам, но тук има хора които никога не ползват протеинови серии.
Да започнем оттам, че трябва да кажеш какво искаш да постигнеш въху косата, за нея и ще бъде полезно, иначе са само общи приказки.

# 284
  • на земята
Досега не съм ползвала никога протеинови, мисля да пробвам.
Косата ми като цяло не е зле,но има нужда от хидратация и подхранване на косъма,суха е в крайщата.
Иска ми се да я поглезя малко.Бях досега с доста дълга,но я скъсих доста и съм решила да не я тормозя с нищо,само ще оставя да расте и подхранвам.
Спрях преси,сешоари всичко,ползвам електрическа четка от време на време.

Общи условия

Активация на акаунт