Професионални серии за коса - тема 120

• 83 029
  • 762
  •   1
Отговори
# 60
Moon Flower с какъв шампоан ползваш маската на Мароканойл, защото при мен няма такъв хидратиращ ефект и си мисля, че комбинацията ми не е добра.

Първият път май беше Олео Релакс, вторият Лореал нутрифай. Но зависи от косата също.
Аз съм с много суха къдрава и си оставям маските без измиване, слагам по много малко. Последният път преди Марокан сложих Терапист, много мека стана косата. И двете си ги оставих без изплакване. малко олио накрая и станаха къдрите.

# 61

На каква марка продукти използваш
Керастаз ,и последната серия която ползвах ,беше на една не много известна марка ,но също се води професионална (Kadiffe).

# 62
  • Варна
 Chicci  почти нищо никога не ползвам на две поредни измивания  Laughing,а и аз имам само маската на  extentioniste. До сега съм я ползвала два пъти. Първия път с ДПШ на Шу и я усетих като хубава хидратация. Втория път я ползвах с кератиновия шампоан на Ланза. И двата пъти резултатът ми хареса. Косата ми е гладка,подредена,хидратирана добре и с много блясък.
 Да си кажа обаче,че напоследък чумата реагира добре с каквото и да я измия.

Миналата вечер съвсем случайно видях в Парфимо намалението на Алтерна и метнах Тен Ши М в кошницата. После се заблеях нещо и като влязох вече с намерението да ги поръчам ги нямаше  Sad. Коя ме изпревари така лошо не знам  Laughing ама ми спести 130лв.

Moon Flower  и аз поръчвам Марокан от Амазон от един евреин 45$ беше последно маската с безплатна доставка 500мл. Хубава е определено. На такава цена няма да я намериш никъде в БГ. В английските сайтове също е скъпа.

# 63
Здравейте професионалистки Simple Smile

Аз нещо реших да си почистя косата дълбоко от силиконов билд ъп и да видя като не я яплескам със сто неща как е.  Взех на Алверде един шампоан за блясък,  една маска от същата серия,  маска на шеа м.  И клепах с кокосово олио и олио от дива роза след измиване.  Първият път положението беше трагедия-едни мазни клечки вместо къдрици.  След това пак повторих ама намалих олиото и започна да се получава работата. Косата я измих и с дпш на пол мичъл. След третото почистване мисля наистина свалих силиконовия пласт и косата действително без профи продуктите не ми е чак толкова яка както със, но поне не се показаха скрити цъфтежи, само е леко суха. Затова й клепнах олаплекс терапия, а сега ще се грижа за нея предимно с аура ботаника, еликсир маска и ш. и силиконови неща и маски по-малко само като за капак на безсиликоновите. Шампоан само безсиликонов и след него на всяко миене олаплекс 3. Иначе ме е страх да не се изсуши и да не почне да цъфти от билд ъпа.

Тъкмо стигнах прилична дължина-мъничко под бюста. Уф, голяма грижа са тия коси :Д

Чувството след като си ползвал профи продукти е окриляващо.  След алвердето и кокоса без разни глезотийки като силиконови олио,  крем за къдри със силикони, нещо изглаждащо, някоя тежичка маска се чувствах като наказана. Косата за жалост си е свикнала на хубавото. :Д

# 64
Моята с нов рус цвят. Махнах лилавото.
Скрит текст:

# 65
  • София
densi, приказен е цветът и състоянието на косата ти изглежда супер!
лилавото е готино, но сигурно писва, а това русо е разкош!

# 66
Благодаря! Heart Eyes Да, писва лилавото, а и страшно трудно се поддържа. След всяко миене имам нов различен цвят. Побърках децата.
Направиха ми цялостна терапия Велаплекс и косата е в отлично състояние след боядисването, което много ме радва. Тук има леко обезцветяване под вода и боядисване със силните бои на Вела. Лилавите и розовите нюанси са много коварни и се набиват в косъма, затова трябва обезцветяване после, което е тъпо.

# 67
Честито, densi! Хубава плътна коса без фризита.  Краищата ти са супер. Аз винаги държа така да ми ги “отсичат” Simple Smile

# 68
Може ли малко помощ?Eprouvage Fortifying или Olioseta Oro Di Luce?Двете серии са хидратиращи или грешно съм разбрала?Косата е боядисана мазни корени изтънели краища ,най вероятно от пресата.Приемам и предложения за протеинова серия.Simple Smile

# 69
  • Варна
bananadana не прекалявай с безсиликоновите грижи. Нашите третирани дълги коси обичат силикон и се нуждаят от него.  Като беше по-хладно миех с ДПШ и единственият продукт,който ползвах след това беше детанглърът на ДМО. Косата ми беше супер мека,с очарователни къдрици,но я чувствах буквално гола. По седмица за почивка бива,но в един момент започва да идва недостатъчна такава грижа.

Денси страхотна както винаги  Hug

-io- и двете серии са балансирани,но Епруваж е по-тежка. Бих те посъветвала да вземеш маската Епруваж и да я ползваш с хубав протеинов шампоан. Много я харесвам тая маска. Една от малкото,които нанасям и по скалпа и то с хубав масаж. Хубава протеинова серия е Алтерна рипеър, Керастаз архитект,тук в темата са много харесвани ApHogee. Аз лично нищо тяхно не съм ползвала. Предпочитам Напура ако ще е терапевтичен протеин.

# 70
  • Бургас
Moon Flower с какъв шампоан ползваш маската на Мароканойл, защото при мен няма такъв хидратиращ ефект и си мисля, че комбинацията ми не е добра.

Първият път май беше Олео Релакс, вторият Лореал нутрифай. Но зависи от косата също.
Аз съм с много суха къдрава и си оставям маските без измиване, слагам по много малко. Последният път преди Марокан сложих Терапист, много мека стана косата. И двете си ги оставих без изплакване. малко олио накрая и станаха къдрите.

# 71
  • София
Денси, страхотен цвят. Как си махнала тези пигменти направо не знам Simple Smile Аз си бях направила патладжан крайчета за нова година - е измъчих се докато ги махна, хем бяха с пигментите на Милк Шейк.
На сестра ми, която е руса й направих един кичур най-отдолу на косата - намазах, стоя 3 минути и цвета беше брутално силен - направо не можех да повярвам. Но тя е руса. При мен не беше чак толкова ярко ,но пак си беше наситен.

# 72
А с обезцветяване, макари по- щадящо, няма начин иначе. Аз никога досега не се бях обезцветявала и ми пареше на скалпа, после пък при поставяне на боята много. Едва издържах и се изплаших да не ми се обели скалпа. Дано не. Имах и протекция, но пак пареше. Цветът обаче стана много чист и хубав.

# 73
Денси ,разкошна коса ! Blush Hug

# 74
bananadana не прекалявай с безсиликоновите грижи. Нашите третирани дълги коси обичат силикон и се нуждаят от него.  Като беше по-хладно миех с ДПШ и единственият продукт,който ползвах след това беше детанглърът на ДМО. Косата ми беше супер мека,с очарователни къдрици,но я чувствах буквално гола. По седмица за почивка бива,но в един момент започва да идва недостатъчна такава грижа.

Денси страхотна както винаги  Hug

-io- и двете серии са балансирани,но Епруваж е по-тежка. Бих те посъветвала да вземеш маската Епруваж и да я ползваш с хубав протеинов шампоан. Много я харесвам тая маска. Една от малкото,които нанасям и по скалпа и то с хубав масаж. Хубава протеинова серия е Алтерна рипеър, Керастаз архитект,тук в темата са много харесвани ApHogee. Аз лично нищо тяхно не съм ползвала. Предпочитам Напура ако ще е терапевтичен протеин.
Благодаря за помощта , ,ако взема серията на архитект ще е добре ли маската да я редувам и с тази на епруваж?А може ли да ми кажете профайбърите на Лореал протеинови ли са ?Примерно зеления?

Общи условия

Активация на акаунт