Професионални серии за коса - тема 120

• 83 080
  • 762
  •   1
Отговори
# 615
  • софия
Безамонячните бои на Оро са много хубави.Кой шамп .и маска ползваш.Пробвала ли си и оцветяващите маски?

# 616
Оня ден ги дъвкахме термозащитите. Цимент,дисциплин термик, термото на Напура, Дейли дамаже на Кингсли,всичките финиши на Ланза са с виска защита,Секси хеър много го харесват.

# 617
Оня ден ги дъвкахме термозащитите. Цимент,дисциплин термик, термото на Напура, Дейли дамаже на Кингсли,всичките финиши на Ланза са с виска защита,Секси хеър много го харесват.
От 3 години ползвам Цимента и мога да  кажа, че косата ми е в много добро състояние, при положение, че ползвам редовно сешоар и доста често преса.  Моята коса без сешоар и тук- там оформяне с преса не стои добре.
Сега се каня да купя темпото Ланза и моля Принцесата за мнение и сравнение с Цимента.

# 618
Безамонячните бои на Оро са много хубави.Кой шамп .и маска ползваш.Пробвала ли си и оцветяващите маски?
Ползвам цялата серия на  NUTRI care на Фанола. Тя е с млечен протеин за суха коса. Тя ми е най-любима. Маската и шампоана са просто уникални(поне за моята коса,тъй като е изрусена и по-суха и твърда в краищата). Също така ползвам и шампоана и маската на ORO therapy на Фанола,както и флуида,който публикувах в горното си мнение.Те са хидратиращи с арганово масло и също са за суха коса. Редувам двете серии. Като цяло за моята коса повече харесвам серията на NUTRI care,защото косата ми става най-мека и лъскава от нея. Но и тази на ORO e мн добра. Иначе оцветяващите маски все още не съм пробвала,но последно фризьорката като ми прави омбрето и балеажа,ми сложи от техните тонери. Смеси два цвята-лилав и ,,роуз голд,,. Получи се уникален оттенък. Преди това ме изми и с NO YELLOW шампоана.

# 619
  • на земята

Пише ,че нутри серията на Фанола е за къдрава коса,за права суха дали става?

Последна редакция: сб, 25 авг 2018, 16:24 от *лаленце*

# 620
Аз търся серум или балсам против откъсване косата ми е изгоря от обезцветяване махнах 5 пръста с коса до кръста бях и пак цъфти без да я изправям горя просто ужас помогнете

Така.....След тая гавра ще трябва да положиш сериозни грижи и усилия ако държиш да запазиш дългата руса коса. Грижите за изрусена коса са много и доста по-различни от тия за  не изсветляваната.  Първо и основно сухата метла трябва да се хидратира, за да е способна да понесе количества протеин нужни за подобряване поне на визуалното и състояние.
 Ще дам примерен възстановяващ протокол с конкретни сравнително бюджетни продукти. Казвам,че е изпробвано от не едно и две момичета тук в темата.
  1). Домашен еластисайзър 40мл. глицерин от аптеката,40мл. рицин пак от там. 20мл. бадемово масло и 1 ампула витамин А. Смесваш,мажеш косата,свиваш на кок,мяташ една хавлия на възглавницата и лягаш да спиш. Това го правиш според натовареността на ежедневието. Ако можеш 2 пъти седмично ще е супер ако ли не и веднъж уйкенда ще е от полза. Вземаш еднократна доза Колорхелп от рибата и правиш една терапия.
  Поръчваш възстановяващата серия на Олиесета. https://www.zlatnaribka.com/olioseta-oro-del-marocco/oro-del-mar … ezhno-podhranvane   шампоан маска и олиото класическото не това за руса коса. След еластисайзъра миеш два пъти с шампоан,слагаш маската,шапка за баня и загряваш със сешоара да се стопли главата. Седиш поне половин час. Изплакваш и нанасяш 3-4 помпи олио. Забравяш за преси, маши и тем подобни. Единствено можеш да си позволяваш да духваш малко корен със сешоар за обем.
  Силно препоръчвам да се сдобиеш със серума за цъфтящи краища на Маракеш и да го ползваш след всяко миене. Нанасяш първо него на дължините и после олиото. Олио можеш да слагаш и една две помпички на суха коса и в деня на миене и във всеки следващ. Косата ти се нуждае от сериозно китосване за да оцелее в момента.  Олиесета ще закрепи положението и ще забележиш как със всяко миене нещата се подобряват.
  Относно боядисването-няма опция да се боядисваш по-рядко от веднъж месечно тъй,че корен ще трябва да се боядисва. Съветвам те да ползваш Колорхелп при всяко боядисване. Наистина пази,а и действа като терапия. И....никаква боя по дължините! Изсветляваш само корен. Може да правиш обливка за 5мин. накрая с разредена боя,но само толкова.

bananadana  не е наясно с блондинската психика  Laughing. Навремето по-скоро бих остана без коса отколкото да се потъмня  Joy. тъй,че подобен вариант въобще не го коментирам.

Мернах въпрос относно пропорциите на домашния еластисайзър. В общи линии единствената задължителна съставка е глицеринът. Към него добавям каквито масла имам в момента  и ефект винаги има.

*dreamer*  разкошно косище си отгледала  Hug

Благодаря за отговорите само че да кажа не съм я изпуснала от черна коса исках медено кафяво към 6ти 7ми тон просто начина на обезцветяване е бил не правилен тя ме остави 45мин с това нещо уж слага мляко за предпазване нз си какво но последните 10мин тя ми нави косата с кърпа защото започна да ми пари и след това когато започна да пада боята стана като ленти 2пръста здрава 3изгоряло това се е получило от новината коса абе ужас направо

# 621
А Фанола какво производство са и професионални серии ли са наистина? Виждам ги в тукашни сайтове, но там има и много други серии, които аз за първи път чувам...  Като Индола, Американ крю, Фрамеси, Себастиан и още много други..

# 622
  • софия
А Фанола какво производство са и професионални серии ли са наистина? Виждам ги в тукашни сайтове, но там има и много други серии, които аз за първи път чувам...  Като Индола, Американ крю, Фрамеси, Себастиан и още много други..

Италиянски са профи.за салони и със златни частички (нещо такова беше по спомен 😐).
Аз пък да попитам в рибката имат ри мостри на продукти пр.  както при козметиката.Купуват ли се или те ти дават да пробваш.

# 623
Здравейте, да се включа и аз по темата Simple Smile
Понеже съм с тънка, хвърчаща и чуплива коса, през лятото използвам кремчето на Керастаз curl ideal, нанасям го на мокра коса и изсушавам с най-ниска степен на топлина. Косата ми запазва здравия си вид понеже кремчето съдържа, аминокиселини, кератин, масла, пшеничен зародиш. Косата ми винаги изглежда лъскава и здрава с него, а и е много подходящо леко кремче за лятото, разделя добре къдриците. След това всеки може да си фантазира и експериментира според това което му стои добре, правя свободни кокчета зависи от визията която искам.прекрасен уикенд дами Simple Smile

# 624
*лаленце*.  Да,става и за права коса. Моята е такава. Идеята,че е за къдрава и суха коса,е че попринцип къдравите коси са по-сухи и повече се заплитат.

Lunna pateka Италианска професионална серия са. Имат официален сайт и в Бг.

# 625
  • на земята
*лаленце*.  Да,става и за права коса. Моята е такава. Идеята,че е за къдрава и суха коса,е че попринцип къдравите коси са по-сухи и повече се заплитат.

Lunna pateka Италианска професионална серия са. Имат официален сайт и в Бг.
Благодаря много

# 626
Благодаря, аз харесвам италианската козметика... Може да ги пробвам... Тази серия Fanola no yellow хубава ли е? Шампоана лилав или син е?

# 627

Мисля,че е този. Тя ми го слага в салона.Нямам го  вкъщи,но мисля и него да си го купя. Но според мен е хубаво да се ползва в комбинация и с др шампоан (щом косата е изсветлявана ще има нужда от допълнителна грижа с друг вид ш.). Поне моята фризьорка така ги комбинира.

# 628
  • софия
Момичета коя преса е по добра тази с кератин на Джойко или новата Стиимпод на Лореал

# 629
Мнение за KAY PRO, предлага се марката в Арлен?

Общи условия

Активация на акаунт