Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 42

• 52 373
  • 730
  •   1
Отговори
# 165
Бързо да оздрявявяте,.Фели. Аз затова ги замъкнах на село до края на лятото. Не свършват вирусите тая година.

# 166
Не искам никакви вируси, ама ми е жално да го гледам в тая жега с 39 градуса.
Въобще не знам каква е тая ангина, избухах АБ , хич нямам нерви да ходя да ги гледат, лекувам както си знам. Малкия от неделя след обяд като е станал с Т, днес е трети ден на АБ, и още ми вдига до 38 градуса.

# 167
Фели, бързо да оздравяват момчетата!

# 168
  • В сърцето на любимия човек
Фели, да оздравяват бързо момчетата!

Такъв глад ме гони сега ,че като Ви чета чак ми се доядоха пюретата Ви Simple Smile

Идвай, поне ще има кой да ги яде. И менюто е богато.😂😂😂
Не ми говорете за ядене, защото този път в мен се е вселила ламята Спаска. До преди месец положението беше добре, от няколко седмици нон-стоп ми се дъвче нещо и най-често ми се прияждат или много калорични неща или джънк. Дано не финиширам като свиня майка - рекордьорка, защото съм мързелива и тия кила не знам кой ще ги сваля вместо мен Blush Да не говорим, че този път ми личи мнооого повече, щом вече като ме видят от вратата на автобуса и ми отстъпват място, а имам още доста седмици до термин, малко след средата съм все още...

# 169
Аз съм в 16 г.с + 5 кг .Незнам дали е добре ,но се чувствам зле вече от кг .Ям с голям кеф и не съм повръщала като другите ,май и затова и ги качих .Поне за сега са само на корем и гърди Simple SmileНо тези пюренца още от племенницата ми им хвърлих око.Скоро мислех даже да си взема от магазина за бебета Simple Smile

# 170
Аз съм в 16 г.с + 5 кг .Незнам дали е добре ,но се чувствам зле вече от кг .Ям с голям кеф и не съм повръщала като другите ,май и затова и ги качих .Поне за сега са само на корем и гърди Simple SmileНо тези пюренца още от племенницата ми им хвърлих око.Скоро мислех даже да си взема от магазина за бебета Simple Smile
Че вземи си пюрета, не е джънк все пак Simple Smile

# 171
Ами като чета тук как се изхвърлят ми се иска да съм там при тях .Като не искат да ядат аз ще ям .Аз и така съм сега с племенницата.На 2г и 5 месеца голям зор сме с яденето .Накрая пак аз и изяждам надрубената супа Simple Smile и тя ме гледа умно .

# 172
Shannel, идеай да ядеш пюрета. Ще те гледам като писано яйце. Голям кеф е да гледаш някой нещо да харесва. 😂🤪

Пънче,?важното е жива и здрава да е хубавицатабна финала, иначе килограмите се свалят.

На мен ми прилича, че съм бременна изведнъж в края на 5 месец и Вче бях с огорчен тумбак в средата на 6-ти. Имах чувството, че корема ми растеше с часове. 🤭😁

# 173
Пънчи, втория път много по- бързо проличава. Сигурно вече са се разтегнали  коремните мускули, знам ли.
Оф, с това нощно кърмене се обърнах на караконджул.  Нямам търпение да го докараме до вечеря и да спре да се буди по ен пъти на нощ.

# 174
  • В сърцето на любимия човек
Вечерята не е гаранция, че няма да се буди. И аз на това се надявах, ама ...
Предполагам, че наистина мускулите и матката вече се разпъват по-лесно, за което впрочем съм благодарна, защото за сега нямам контракции, както беше с Йоан. Но този път още в края на 3м имах малко коремче, в 4м изглеждах или като много преяла или като наскоро родила и виждах, че познатите все още се чудеха дали да ми честитят или ще ме обидят. В 5м рязко ми пролича. Сега изглеждам така, както с Йоан в 7м. Вече спокойно мога да си направя бременна фотосесия hahaha

# 175
Повечето си се будят по навик или ако ги мъчат зъбите или друго. Моето вечер яде най-много. Някаква каша, която изяжда цялата, защото това е едно от малкото неща, които харесва и не му омръзва. После от нашата вечеря, предимно хляб и накрая мляко. И след цялото това ядене, като е неспокоен се буди и през два часа понякога (както последните 3-4 нощи).

# 176
  • България
До малко преди втората година се будеха по 2-3пъти всяка.Независимо какво и колко да вечеряли.А те ядяха много.Слагала съм и бисквитки и каша във вечерното мляко.Минат не минат 2-3 часа и врякнат:"макооооо"Мислех,че до първи клас така ще караме.
Не на караконджул,ами не знам на какво се бях превърнала,на спящ робот Simple Smile)))
С кака им нямах хич корем.В 8-ми.месец се чудеха да ме питат ли или ще ме обидят Simple Smile)
Но наистина с малките в 4-ти месец си ми личеше.
Шанел ,купи си пюренца .На мен са ми гадни Simple Smile

# 177
и ние се будим през нощта и търсим млякото. Мислех, че вечерното мляко не го засища, почнах да му давам храна вечерта, но продължава да си търси млякото по нощите.
От 1г. 3м и 19 дена нямам  една нощ, в която да съм легнала и да не съм станала поне 1път. Сега мечтите ми са свързани с простички неща - да се наспа Simple Smile

# 178
Ъххх, явно имам някакви нереалистични спомени от баткото. Или може би вечерята е съвпаднала с това , че на година и малко имаше пълен комплект зъби.
Снощи от 2 до 4 се буди на 30 мин. Излязоха и 4 зъба набързо за 2 месеца и вече два чакаме следващите.

# 179
И аз имах илюзии, че като се навечеря стабилно няма да се буди.....е разби ми теориите на пух и прах 😂. Чак се радвам като се събуди 3-4 пъти, а не на 20-30мин.
Я по-опитните да попитам - възможно ли е да се стиска синковеца и да не ака като е без памперс? От седмица е без памперс и със запек, а преди е нямал проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт