ЛОНДОН - 10

• 66 833
  • 729
  •   1
Отговори
# 465

Не приемат плащания, канселират поръчки, сайтове, които уж доставят в цял свят.
Аз лично имам такива  проблеми от 1 година със сайтове, от които съм поръчвала редовно през последните 7-8-10 години и то до български адрес.

# 466
  • София
Това какво е било преди месец, или дори преди седмица по отношение на банковите карти не може да е меродавно вече. Заради брекзита, а ако влезете в темите за пазаруването от който и да било английски сайт ще видите, че и там са почнали да правят проблеми, каквито не е имало преди.

Брекзит няма и се съмнявам, че ще се случи. С банковите карти на ОББ, особено кредитните, винаги е имало проблем с плащането онлайн. Първата ми карта беше от 2002 година и ми създаде куп неприятности на една лятна почивка в Турция, а след това и в Италия.При пазаруване в различни сайтове не можех въобще да плащам с нея и я върнах с голямо удоволствие. С много английски сайтове има и е имало проблеми и то е свързано или с "първокласните" услуги на нашите пощи, благодарение на които хората не си получават пратките, или пък с некоректни купувачи, които твърдят, че не са си получили пратките и изискват възстановяване на парите. Има и още други случаи като невъзможност да се поемат разходи по връщането, заради високата им цена, но надали е заради Брекзита, който дори не се е случил.

# 467
Здравейте!
Имам два билета за Скай Гардън за утре 31.03 - от 19:30 ,които няма да използвам.Ако някой е в Лондон и има желание да го посети,но не е успял да вземе пропуски с удоволствие ги преотстъпвам  Simple Smile

# 468
Здравейте!
Имам два билета за Скай Гардън за утре 31.03 - от 19:30 ,които няма да използвам.Ако някой е в Лондон и има желание да го посети,но не е успял да вземе пропуски с удоволствие ги преотстъпвам  Simple Smile
Здравейте! Ако няма други желаещи за днес за Skygardens бих била благодарна да ползвам резервацията Ви. Предполагам, че Ви е необходим мейл адрес: alexandrova@gmail.com и съответно да ме уведомите за дължимата сума и как да я платя.
Благодаря Ви предварително!
Поздрави

# 469
Здравейте!
Здравейте! Ако няма други желаещи за днес за Skygardens бих била благодарна да ползвам резервацията Ви. Предполагам, че Ви е необходим мейл адрес: alexandrova@gmail.com и съответно да ме уведомите за дължимата сума и как да я платя.
Благодаря Ви предварително!
Поздрави

Безплатно е,сега ще ви изпратя на мейла Simple Smile

# 470
Благодаря, ще ги очаквам! Както и с какво мога да Ви се реванширам Simple Smile

# 471
Здравейте, при онлайн закупуване на билети за Окото има възможност да се купят билети за круиз по Темза, за 5 лири. Знаете ли, дали с това корабче може да се отиде до Гринуич и дали е "Hop on Hop off" този круиз?

# 472
  • София
Здравейте, при онлайн закупуване на билети за Окото има възможност да се купят билети за круиз по Темза, за 5 лири. Знаете ли, дали с това корабче може да се отиде до Гринуич и дали е "Hop on Hop off" този круиз?
  не и на двата въпроса ,  не ходи до гринуич и не е хоп он .  Просто разходка с лодка ,  разказват за мостовете основно.  Около 40 мин е цялото пътуване

# 473
  • Варна
Имам въпрос, към плащалите с безконтактна банкова карта, ако ви направят проверка, дали сте платили билет, как става доказването ,че сте платили ? Сканират ви по някакъв начин картата , или показвате СМС на телефона ?  

Последна редакция: пт, 05 апр 2019, 21:39 от Сребърна паричка

# 474
Преди да се влезне в автобус се плаща с картата. После никой не проверява. При метрото се отбелязваш  с картата при влизане и излизане. Няма да може да излезеш ако не си платиш

# 475
  • Варна
Преди да се влезне в автобус се плаща с картата. После никой не проверява. При метрото се отбелязваш  с картата при влизане и излизане. Няма да може да излезеш ако не си платиш

Точно проверка след влизане в метрото имам предвид , проверявали са ме 2 пъти, но винаги съм била с Ойстър , чекират я през мобилно устройство, което носи контрольора и на него се вижда дали съм платила. Затова питам, като се плати с банкова безконтактна карта, как се "вижда " ,че си платил ,при евентуална проверка.

# 476
  • БГ
Музей на Шекспир
Някой ходил ли е в  музея William Shakespeare в
Stratford-upon-Avon?  Това ли е мястотона музея на този велик човек? Как се пътува до там ?
Има един квартал на Лондон с името Стредфорд? Какво общо има този район с Шекспир?
Благодаря Ви за вниманието!

# 477
Момичета ,ще ходим началото на юни за концерт на БТС /заради щерката /
не можах да намеря по-приемлив хотел като място цена и брой легла ,защото на много места леглото е само спалня,а ние сме 2 възрастни с дете на 13.
Дайте мнение за хотела ,който може или предложения
https://www.trip.com/hotels/hayes-hotel-detail-5939230/hyatt-pla … ctm_ref=lst_b_1_9

# 478
  • Варна
Музей на Шекспир
Някой ходил ли е в  музея William Shakespeare в
Stratford-upon-Avon?  Това ли е мястотона музея на този велик човек? Как се пътува до там ?
Има един квартал на Лондон с името Стредфорд? Какво общо има този район с Шекспир?
Благодаря Ви за вниманието!

Не съм ходила, но проучвах по едно време. Квартал Stratford в Лондон и град Stratford-upon-Avon / близо е до гр. Warwick /  са различни места.
До родното място на Шекспир се предлагат  екскурзии от Лондон , на цена 90-100 паунда, например това
 https://www.goldentours.com/shakespeares-birthplace-stratford-and-cotswolds-tour . Може да се вземе и автомобил под наем, има и влакове, стига се за около 2 часа.
В Лондон , най-известното място ,свързано с Шекспир е The Globe theatre  https://www.shakespearesglobe.com/?gclid=CjwKCAjwv6blBRBzEiwAihb … EyaxoCkNcQAvD_BwE  .

Момичета ,ще ходим началото на юни за концерт на БТС /заради щерката /
не можах да намеря по-приемлив хотел като място цена и брой легла ,защото на много места леглото е само спалня,а ние сме 2 възрастни с дете на 13.
Дайте мнение за хотела ,който може или предложения
https://www.trip.com/hotels/hayes-hotel-detail-5939230/hyatt-pla … ctm_ref=lst_b_1_9

Мимозата, в коя зала ще е концерта ?  Хотела, за който си дала линк, е доста далеч от централен Лондон. Какво означава ,че не  искате спалня в стаята ? Тройните стаи обичайно са спалня + едно единично , три отделни легла ли търсите ? 

# 479
Концерта е на Уембли.
Като казвам ,че не искам спалня,имах предвид ,че много от хотелите имат единствено 1 спалня без друго легло или разтегателен диван..

Общи условия

Активация на акаунт