На пазар във Варна - 50 тема

• 59 176
  • 749
  •   1
Отговори
# 300
Момичета, има ли във Варна обущар някъде?

# 301
  • Варна
Ако ти е удобен като локация ти препоръчвам "Ателие Даков" на ул."Пирин" в блока преди ул."Раковски"

# 302
  • Варна
Аз ходя само на "Ген. Гурко", близо ми е до работа и съм много доволна като цена и качество.

# 303
  • ВАРНА
Някъде около Автогарата/ Моловете фото  - трябват ми с хубави фонове за снимки за CV . Или за по-далечен район да препоръчате,евентуално и събота ако работят ...

# 304
Аз съм доволна от обущаря в Гранд мол. Точно срещу бившия Карфур.

# 305
От къде купувате всичко необходимо за първокласник? Тетрадки, химикали и т. Н.
В книжарница Арт Плюс в момента има промоция - купуваш раница и я пълниш с каквото поискаш до стойността й. Аз купих раница за 60лв и всичко останало за първокласничката ми дойде безплатно. Дори не можах да стигна лимита и й купих някои занимателни книжки и пъзели. Simple Smile

Къде е тази книжарнница ?

# 306
Благодаря ви за бързите отговори. bouquet

# 307
  • Вестерос
За съжаление Кафенето в Сиела го затвориха.

# 308
  • Варна
Не знаех, а Ани Боланд тогава къде има сладкарница? Или работи само по поръчка? Не знам защо така се получи с нейното кафене и с Toy Town!

# 309
Ани Боланд затвори сладкарския цех.

Не знаех, а Ани Боланд тогава къде има сладкарница? Или работи само по поръчка? Не знам защо така се получи с нейното кафене и с Toy Town!

# 310
Здравейте,в кои аптеки мога да намеря фон дьо тените на vichy dermablend  и по-точно като за начало ,къде предлагат мостри и има тестери,за да мога да си избера?

# 311
В Санита.

Здравейте,в кои аптеки мога да намеря фон дьо тените на vichy dermablend  и по-точно като за начало ,къде предлагат мостри и има тестери,за да мога да си избера?

# 312
  • Варна
Ани Боланд затвори сладкарския цех.

Много жалко!

# 313
В Санита.

Благодаряяя 😊

# 314
  • Варна
Търся чадър за плаж със УВ фактор ?
Иска ми се хубав , а не от тея тип Джъмбо.

Общи условия

Активация на акаунт