На пазар във Варна - 50 тема

• 59 175
  • 749
  •   1
Отговори
# 315
От къде купувате всичко необходимо за първокласник? Тетрадки, химикали и т. Н.
В книжарница Арт Плюс в момента има промоция - купуваш раница и я пълниш с каквото поискаш до стойността й. Аз купих раница за 60лв и всичко останало за първокласничката ми дойде безплатно. Дори не можах да стигна лимита и й купих някои занимателни книжки и пъзели. Simple Smile

Къде е тази книжарнница ?
В района на Чаталджа- ул. Генерал Киселов 31

# 316
А до кога е промоцията?

# 317
# 318
Много благодаря!

# 319
  • Варна
Търся стъклени висящи сфери, с кукичка или дупка и отвор (нещо като висящи свещници) около 15-20 см в диаметър, и да са бюджетни, че ще ми трябват повечко. В Джъмбо дали има или някъде по левчетата?

# 320
  • Варна
Здравейте! Ще сменям вратите вътре в апартамента и моля за препоръки на фирми, които работят качествено и на добри цени.

# 321
  • Варна
Мацки, в някоя от предните теми някой писа за турска марка дрехи за деца, освен Уайкики, които били добри като съотношение качество/цена. Сложих отметка ама ми е на служебния лаптоп, а съм отпуска. Началото на другия месец отиваме на пазар, моля ви кажете я пак, тоз път ще си сложа бележка в телефона.

# 322
  • Варна
Мисля, че става въпрос за DeFacto. Приятелка, която често ходи ми е споделяла, че е доволна.

# 323
  • Варна
Да! Точно така! Записано!

Благодаря 💕

# 324
Здравейте! Ще сменям вратите вътре в апартамента и моля за препоръки на фирми, които работят качествено и на добри цени.
Миналата година ползвах Врати Експерт и съм доволна.

# 325
  • Варна
Миналата година ползвах Врати Експерт и съм доволна.

Нашите врати са Gradde. Но са по стандартни размери, не може да си поръчаш по твои. Няколко фирми в града мисля ги изпълняват.

# 326
И нашите са Gradde, аз съм доволна. И от монтажа на Врати Експерт съм доволна

# 327
По всякакъв начин избягвайте Булфорест на Бенковски 88 ако въобще ги има още. Всеки път като се сетя се ядосвам. Мострите по един начин изглеждат, на живо нищо общо. Има разлика между касата и вратата в цвят. Луфтове, скърцане, хлопане, правени като в час по трудово. Наложи се гаранционен ремонт и поискаха на жена ми пари колкото за нова врата. Щом слязох от кораба отидох да проверя да не е станала някаква грешка, а господинът от вратата се разкрещя, че сме били простаци и нарочно сме строшили вратите. Такива хора не знам как въобще имат бизнес.

# 328
  • Варна
Здравейте, дали някой има впечатления от д-р Леонидов,  лицево-челюстен хирург? Някаква идея колко струва прегледа при него?

# 329
  • Варна
Здравейте ,
къде да намеря къси "скъсани"дънки -дамски и то по големички размери .42-44 европейска номерация ?
Под къси имам в предвид около коляното .

Общи условия

Активация на акаунт