На пазар във Варна - 50 тема

• 58 021
  • 749
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Някой ходил ли е скоро на "Слънчев ден"? Интересува ме, дали има къде да се спре, има ли свободни зони и какви са цените на чадър и шезлонг?
Аз спирам вътре, на паркинг - 12 лв за деня.
Има свободна зона, както разрешават и да легнеш със собствения си чадър над площта с платените.
Чадър - 8 лв
Шезлонг - 8 лв
Мерси много за информацията!

# 391
  • Варна
Да знаете къде шият бански по поръчка?

# 392
  • Варна
Има едно магазинче за бельо и бански и вътре шият също. На улица Марин Дринов, между Чаталджа и Цар Освободител се пада. Като тръгнеш от Чаталджа по Дринов надолу, по левия тротоар, малко преди да излезеш на Цар Освободител.

# 393
  • Вестерос
Аз съм виждала такова в уличките зад болницата до пощата, май беше в улицата, която започва зад павилион за ядки (позициониран на тротоара на Съборни).

# 394
Има едно магазинче за бельо и бански и вътре шият също. На улица Марин Дринов, между Чаталджа и Цар Освободител се пада. Като тръгнеш от Чаталджа по Дринов надолу, по левия тротоар, малко преди да излезеш на Цар Освободител.

Аз лично не съм доволна от шивачката, занесох 2 цели бански за лека корекция, тя настоя да ми изреже бикини зоната с 1см, като ги взех, бяха скъсени поне 5см и сега приличат на долнище на бански от 90те, суупер тънки отпред и отзад.
Ти искаш едно, но тя прави каквото на нея и харесва

# 395
  • Варна
Благодаря, момичета! Другата седмица отивам и ще видя какво ще ми кажат и двете.
Аз имам бански, който много харесвам, а не мога да намеря, за да си купя още няколко цвята, т.ч. която не го направи просто няма го взема, щом те е това, което съм поръчала.

# 396
  • София/Варна
Здравейте,

да попитам виждали ли сте някъде да продават калъф за паспорт и етикет за куфар?!

Блаодаря Hug

# 397
  • Вестерос
kaлъфи има в new yorker

# 398
  • гр.Варна
Момичета, случайно да знаете дали и къде мога да намеря парчета плат на разумни цени? Говорим за наистина малки, разноцветни парчета плат за още по-малък проект за дъщеря ми и мен. Преди години знам, че имаше такива, но в момента идея си нямам.. Много ще съм благодарна на съдействие. People Angel

# 399
  • Варна
Това ще свърши ли работа?
Дано се отвори, че моят допотопен компютър се справи трудно.

# 400
  • Варна
Момичета, случайно да знаете дали и къде мога да намеря парчета плат на разумни цени? Говорим за наистина малки, разноцветни парчета плат за още по-малък проект за дъщеря ми и мен. Преди години знам, че имаше такива, но в момента идея си нямам.. Много ще съм благодарна на съдействие. People Angel

Малки парчета, май само в някои шивашки ателиета; в магазин по малко от половин метър не режат, не знам по каква причина - и аз съм търсила. За цветни платове на разумни цени се сещам тези - за спално бельо / хасе или ранфорс/ от 5 до 7 лв метър по спомени. Търси ги в магазина за платове  на реда на Стоматологията, ако идваш от катедралата се пада след старата Стоматология, малко навътре от  тротоара е магазинът, до него има под блока погребално бюро, фризьорски салон и още няколко магазинчета. Dруг, с  подобни платове има под подлеза на централна гара. Сещам се и един на ул Пискюлиев,  ако идваш от Центъра  и вървиш по тая улица към пазара, се пада  вдясно и преди  кръстовището на Пискюлиев с Бенковска. Мисля, че арабин го държи, понякога и той продава, друг път - лениви, да не кажа мързеливи млади момичета, може пък да кандисат да ти резнат по 20-30 см, ама ти им кажи че искаш няколко плата, май имаха и парчета в една "ваничка" още до входа на магазина. Там платовете са с цени 7 и 8 лв за метър, поне последният  път като ходих, преди  около половин година. Ако иде реч, щото не си написала колко малки да са парчетата, пък малкото за един е много за друг / и обратното/ като че ли най добрият  вариант е да обиколиш и помолиш за изрезки в шивашките ателиета където минеш и видиш, че има такива.

Последна редакция: вт, 28 авг 2018, 20:34 от M.D.

# 401
  • Варна
На колхозния имало два гаража склад с италиански платове. Там имало и блатове за бански. Някой знае ли точно къде са? Не мога да се свържа с жената по телефона...

# 402
Момичета,
бихте ли ми препоръчали добър ортопед травматолог, който работи в събота или до към 19 часа в работен ден?

# 403
Добър ортопед е д-р Момчил Георгиев, но не знам работното му време.Кабинета му е в МЦ Хелиос

# 404
  • Варна
д-р Момчил Георгиев беше добър ортопед, но понеже приема по здравна каса при него се чака до побъркване. Има и часове записани , но не се спазват.

Общи условия

Активация на акаунт