На пазар във Варна - 50 тема

• 58 653
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
или аптеката срещу Окръжна болница.
Само да вметна, че срещу Окръжна болница мога изброя без замисляне поне десет аптеки:smile:

# 466
  • Варна
Вероятно има предвид "Валя Дечева" срещу входа на спешен център. Там бъркат кремове и лекарства.

# 467
  • In transit
Случайно някой да знае къде мога да намеря зряла италианска рикота. Разгледах всички сайтове за италиански сирене, но няма
Какво имаш предвид под зряла?
Ами зряла, като зряло сирене, не мека за мазане а твърда.Спуках се да ям такава в Сицилия.
Има един италиански магазин на Бенковски, провери там.

# 468
Здравейте!Знаете ли дали във Варна се продава някъде "бял крем Рачев"?Намирам в нета разни обяви,но е спешно?
Благодаря!
Миналата седмица купих от дрогерия на Чаталджа. От пекарна Дивото брашно по улицата посока НАП.

# 469
Къде ще ходиш на скуош? Аз искам водна аеробика, но никъде не намирам с картата.
Във Варна мол има,по спомен ти осигуряват и ракети.Аз днес пак питах сина ми дали иска,но на последната ни игра на ракетбол ме удари доста лошо с ракетата и сега категорично ми отказва да играем Simple Smile

# 470
Вече има ли грейки помагазините? ( нали така се наричат) Като якета, но без ръкави, изчистенка ми се иска. Къде да търся?

# 471
Купувала съм крем Рачев зад хотел Черно море и срещу кръглата банка - денонощната аптека.✌🏽

# 472
Предложете заведение за хапване в Гранд Мол за 4-ма тинейджери. Идеята ми е след киното да ги настанят в заведение за хапване.

# 473
  • Варна
Предложете заведение за хапване в Гранд Мол за 4-ма тинейджери. Идеята ми е след киното да ги настанят в заведение за хапване.

В Годзила май ходят тийновете, РД също си празнуват там.

Относно грейки, във Фиола има заредени.

# 474
  • Варна
Тия от Фиола понякога имат много добри попадения. Преди две години си взех страхотно зимно яке от тях.

# 475
  • Вестерос
И моето зимно , както и дънковото са ми от там. Страшни попадения, особено зимното. Е не беше 50лв, но трябва да се следи Фиолата.

# 476
  • ВАРНА
Kak е въпросът с паркирането в центъра и синята зона ? Трябва да обикалям с колата и да търся да паркирам горе -долу в района Централна поща - Червения - Окръжна болница,май и към Чайка ... И за работещите в района има ли някакви карти / отстъпки, че ако трябва да се плаща на час май е безсмислено ходенето с кола ...

# 477
  • Вестерос
Централна поща не е синя зона и там се обикаля много да се паркира. Окръжна болница и Чайка и те не са синя зона.

# 478
  • Варна
Окръжна няма зона още, генералите също. И паркирането е кофти.

# 479
  • Варна
Всичко изброено не е синя зона.
Зад Винса, Спортна е кофти за паркиране заради студенти и слизащите в морскааа. Генералите са мисия невъзможна според мен още повече Grinning

Общи условия

Активация на акаунт