ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 9

• 19 733
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Вера, може да е - мъжко мрънкане, женско отегчение, готин нов колега, може и стар от Дойчланд и ет ти изневяра.Joy

Дона, ти нали имаше снимка от ергенското на Тасев, може да го приложим и за това на Васил Grinning

# 136
Вера, може да е - мъжко мрънкане, женско отегчение, готин нов колега, може и стар от Дойчланд и ет ти изневяра.Joy

Дона, ти нали имаше снимка от ергенското на Тасев, може да го приложим и за това на Васил Grinning

Oooo, казаха,ч е новият сезон ще е криминален, не трилър хахахахаа

Ееее, бе, хора! Аз имам меме по повод Васко!!! Ама забравих да го кача - след малко

# 137
Диана между другото може сега да е в Гърция, доколкото знам майка й живее там.

# 138
Марио може да изневери на Зорница само ако преди това са го цапнали с нещо наистина тежко по главата и е изгубил съзнание. Даже и тогава не е много сигурно. Joy
При Зорница вероятността е горе-долу същата. Grinning

Освен това Калин и Наталия не са си изневерявали,моля, моля, по времето на Романова Наталия най-грубо беше натирила Калин.

# 139
Тия двамата не ги виждам да си изневеряват даже и в сънищата си. Точка! И дума и лаф да не става за такова нещо. Joy Той не мина Пламена когато можеше, а Зорница не се хвана на свалките на пациента, пък сега ли.

# 140
Марио може да изневери на Зорница само ако преди това са го цапнали с нещо наистина тежко по главата и е изгубил съзнание. Даже и тогава не е много сигурно. Joy
При Зорница вероятността е горе-долу същата. Grinning

Тъкмо си представих тройка между Марио, Зорница и Ася и ме удари с тежко по главата JoyJoyJoy

# 141
Тъкмо си представих тройка между Марио, Зорница и Ася и ме удари с тежко по главата JoyJoyJoy
Мръсница!
Това го напиши в другата тема.

# 142
Мръсница!
Това го напиши в другата тема.

Аз вече писах там за ц*ци, ако и за тройка пиша...ще ми блокират акаунта и ще трябва да си правя нов.
Не че ми пука...

# 143
Тия двамата не ги виждам да си изневеряват даже и в сънищата си. Точка! И дума и лаф да не става за такова нещо. Joy Той не мина Пламена когато можеше, а Зорница не се хвана на свалките на пациента, пък сега ли.
Точно това и аз мислех да ви напомня - той не дължеше нищо на Зорница и й остана верен, вие сега го чакате, няма шанс. Grinning

# 144
Е, те тогава бяха влюбени, с пеперуди в стомаха и тем подобни..,..сега като дойде сивото ежедневие, вдигнатия капак на тоалетната чиния и вийната за дистанционното - глей кво стаааааа

а и извинявай, ако зорница изневереше с оня смотан пациент, щях д ая бия по главата! Той беше ужас бре!!!!
Пламена също беше еднааа.....как говореше, много ме дразнеше

# 145
Дона, Марио ги заварва, става сакатлък, по случайност умират и двамата, Зори е вдовица и бива утешавана от Тони. След година ражда близнаци момчета-Марио и Виктор. Имаш крими, драма, сапунка и любов Joy

# 146
Дона, Марио ги заварва, става сакатлък, по случайност умират и двамата, Зори е вдовица и бива утешавана от Тони. След година ражда близнаци момчета-Марио и Виктор. Имаш крими, драма, сапунка и любов Joy

Кого заварва Марио - Зорница и кой? Виктор ли?

# 147
Animal Hear No Evil Animal See No Evil Animal Speak No Evil

# 148

Забрави да уточниш, че бащата на ммчетата след 25 години се оказва Захариев Wink
Те, разбира се, работятя в Свети Кирил като анестезиолози - щото неговите деца само тая професия упражняват

# 149
Е, те тогава бяха влюбени, с пеперуди в стомаха и тем подобни..,..сега като дойде сивото ежедневие, вдигнатия капак на тоалетната чиния и вийната за дистанционното - глей кво стаааааа

Е не съм съгласна баш... Това с дистанционното и капака на тоалетната може да се случи след 20-30 години заедно.... Аз мисля, че те още доста дълго време ще са си все така влюбени с пеперуди. Все пак не забравяйте, че доста си изстрадаха любовта и ще е против всякакви природни законни да я захвърлят ей така за една нощ с някой/някоя случаен/случайна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт