ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 9

• 19 842
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Ако напиша някоя глупост ще ме прощавате след 11 часов работен ден съм. Weary
Много се надявам на хората от екипа да им е просвернало, колко хубава усмивка има Диана и да се възползват максимално от това, защото ще спечелят много, сигурна съм. Вярвам, че вече са се убедили, че на хората им е приятно да гледат красивото и лице усмихнато. Blush Ако пък са стигнали и до извода, че не може да се похабява химията, която постигат с Велислав и да наблягат и на нея, цена няма да имат. Някои се оплакваше, че са ги давали малко миналия сезон. За сметка на това обаче всичките им сцени бяха много качествени. И да ви кажа понеже съм почти на края на 4 сезон с Банков имат много по-малко сцени помежду си, в които да се целуват като двойка, да има близост и секса е само веднъж, така че пак сме добре.

# 181
С какво са ви заети опашатите ядра на мозъците, та не пишете ?

# 182
С какво са ви заети опашатите ядра на мозъците, та не пишете ?
Миииииии....аз си правих разкрасителни процедури People Information Desk Person Joy
То вече се чудим и за какво да пишем....абе зимата между двата сезон свкаш не беше такава суша. Но и те започнаха да снимат две седмици след края на сезона

# 183
Най-после се дотътрих от Пловдив. Батерията на всичкото устройство беше припаднала, та спах три часа в автобуса. Поне се наспах за всичките тия няколко дни 😁

# 184
Вера, тъкмо четох темата около секса в 4-ти сезон, много се забавлявах с коментарите ни, какви агънца сме и колко сме развълнувани тогава Grinning, а коментара на Ели, че било ненужно подобна сцена по това време, Ели ако за 6-ти има потенциал за нещо подобно ще си на същото мнение ли за Елена и Кошутата? Joy:

Коментарите са мои на Вера, Дона и Ели Simple Smile
Скрит текст:

# 185
Вера, тъкмо четох темата около секса в 4-ти сезон, много се забавлявах с коментарите ни, какви агънца сме и колко сме развълнувани тогава Grinning, а коментара на Ели, че било ненужно подобна сцена по това време, Ели ако за 6-ти има потенциал за нещо подобно ще си на същото мнение ли за Елена и Кошутата? Joy:

Коментарите са мои на Вера, Дона и Ели Simple Smile
Скрит текст:

ХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХА!!!! ДООБРЕ БЕ!
Посмях се Simple Smile

Обаче градацията  - Банков по боксерки; Банков по голо дупе; Банков в Огнянова - беше култова, още я помня Grinning
Вера кърти с коментара за пистолета на Банков Grinning
Ели е гласът на разума Wink  Майчето - романтичка Wink
Аз обаче наистина изпих една бутилка вино на този епизод

# 186
Дона, стана ми много мило и забавно като четох какво сме писали Grinning
Ахам, тази градация беше в десетката Joy
А аз наистина много исках да изпуша една цигара тогава Grinning

Тъкмо ако момичетата тук не са ни чели, ето да видят част от вълнението тогава - да се посмеят, да се почудят на какво се вълнуваме толкова.......Joy

# 187
Майче, не си променям мнението за тази сцена ,нито беше еротична ,нито ми е била вълнуваща - един гол г-з и пъшкане .
Всяка сцена след това с Марио ми беше по-вълнуваща,може пък да не съм безпристрастна .
А за по-гореща и откровена сцена между М-З не се и надявам ,те и така се справят чудесно .
На мен ми се удължава пътуването,ще си пипна клавиатурата чак в неделя .

# 188
Преди няколко дни пуснах предложения за нови мъже в сериала. Сега е ред на жените Simple Smile
Честно казано, ми беше малко трудно да подбера жени...

Симона Халачева(много хубава!):
Скрит текст:

Лора Мутишева - нея я виждам като половинка на Владов:
Скрит текст:

Ния Пеева - тази жена изглежда като да очовечи Пенев:
Междудругото и тя като Диана - тук изглежда по-възрастна, отколкото е(завършила е 2015та)
Скрит текст:

Елена Телбис - има нещо "различно" у нея сякаш:
Скрит текст:

Мила Люцканова(снимката е от постановка, където играе с Вергов, затова го виждате):
Скрит текст:

Лилия Маравиля - просто много я харесвам и бих искала да я гледам. Макар че има немалко персонажи от "по-възрастния" контингент в сериала и едва ли....
Скрит текст:

И да ви покажа Мариана Миланова - тази жена поне на снимката крещи "медицинска сестра с 20г стаж", идеална е за сестринския екип:
Скрит текст:

# 189
Искам да кажа, че преди сте били като невинни ученички в сравнение със сега Joy

# 190

Е тя Майчето сигурно скромни неща е подбрала, не помня вече, а и от писанията ми често ме е срам, та не бих ги чела хахаха.....Освен това сега се поотпуснахме леко една към друга. Поне аз де....а и...винаги има още накъде хахахахаха

# 191
Хохохо аз тогава само ви четях без да се намесвам Grinning много се забавлявах с вас Animal Smile Cat

# 192
Хохохо аз тогава само ви четях без да се намесвам Grinning много се забавлявах с вас Animal Smile Cat

По-рано трябваше да се намесиш Wink Не хапем Joy

# 193
Дона, това са ни изобщо коментарите тогава Simple Smile, даже търсех да са по-пикантни Joy

Зорница ни разврати и нас Joy

# 194
По-рано трябваше да се намесиш Wink Не хапем Joy
Animal Smiley Cat Трябвало е!
Но се радвам, че все пак се намесих, защото сега ми е още по-забавно Animal Heart Eyes Cat

Общи условия

Активация на акаунт