ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 9

• 19 836
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
Аз не ви бях чела и добре се посмях. Joy Като си спомня обаче какви ги писах аз снощи ми звучите много,много невинни. Flushed
Пуснах си го сега да го видя пак подробно.Ще се повторя тази целувка,с която започнаха е  може би единствената тяхна,която ме докосва.Сцената е нежна,а задника на Вергов я разваля.Това си е грешка на екипа де,не негова.Харесва ми като дават голия гърб на Диана и физиономиите и естествено са добри,но до там.Нищо което да те накара да кажеш УАУ като тази с Велислав.
Мога да ударя един бас,че другия сезон ще има един нежен секс на Марио и Зорница и за наше съжаление няма да я мята на фаянса,а ще я гали. Joy
И да споделя нещо съществено.Само на мен ли ми се покачи пулса на 200,когато Зорница гледаше Марио как се съблича пред душа,преди да правят секс?Толкова секси ми се стори тогава,че предварително и простих прегрешението. Heart Eyes

# 196
На мен от секса между БиЗ ми харесваше частта...той върху нея, точно преди “задника”. Сега и аз се замислих защо го дадоха тоя задник
А ако покажат нежен и чувстван секс между МиЗ, линейките няма да стигнат да ви извозват Joy

# 197
Невинни, невинни, колко да са невинни. Като се сетя какви неща се говорят в работно време тука. Просто тогава не са си разгърнали пълния си потенциал. Animal Joy Cat

# 198
Както казах, не се бяхме опознали и отпуснали Joy

# 199
Аз не ви бях чела и добре се посмях. Joy Като си спомня обаче какви ги писах аз снощи ми звучите много,много невинни. Flushed

Мога да ударя един бас,че другия сезон ще има един нежен секс на Марио и Зорница и за наше съжаление няма да я мята на фаянса,а ще я гали. Joy

Аз пък изобщо не бях влизала да видя какво става тук по онова време. Вълнувах се сама хахах. Четях коментари от фейса, тогава не бяха толкова зле и ги нямаше тия стринки, беше една идея по-приятно. Малко по към края се включих, след един смотан епизод ей така случайно попаднах тук. Grinning Радвам се, че ви открих макар и малко със закъснение. Grinning

За нежния секс и аз съм 200 % сигурна, че ще го има. Просто при тия чувства между тях и тая любов изобщо не си представям да я мята на фаянса бясно. Joy Квото такова. Ние и с нежен секс ще сме изпоприпадали. Ай ся, познаваме се хахахаха. Joy

# 200
Абе нежно, нежно, но като ги удари желанието ще плакнем очи 😍 Спомнете си как се бяха разгорещили в апартамента на Марио.Ако Тони го нямаше щеше да има яко секс ❤️

# 201
Абе нежно, нежно, но като ги удари желанието ще плакнем очи 😍 Спомнете си как се бяха разгорещили в апартамента на Марио.Ако Тони го нямаше щеше да има яко секс ❤️

Може би, обаче аз си имах едно на ум и си знаех, че ще се окаже вътре. Та до кекса не се стигна, а потенциал си имаше хахаха. Ще чакаме в следващия сезон да ги удари желанието.Joy

# 202
Е то, ако и Тасев не се беше появил в линейката, там също щеше да се получи.
Марио с това ”искам те, ела ”....
Само дето не скочих и не му казах : ето ме, идвам.
За новия сезон очаквам бурен секс след скарване и нежен секс -когато Зорница е направила кафе и палачинки.

# 203
Ох, Вера, уби ме  с тия признания!!! 😍😍😍

# 204
Оооооо, бурен секс след скарване! Одобрявам! С две ръце!!! Живо си го представих Wink

# 205

За новия сезон очаквам бурен секс след скарване и нежен секс -когато Зорница е направила кафе и палачинки.

Ето, това е приказка вече! Grinning Представям си как се карат, тя го кове яко, а той вместо да спори с нея, без да казва нищо направо ще й запуши устата с целувки, ще я хване и ще я метне на леглото и тя разбира се хич няма да се съпротивлява. Как се отказва на такъв мъж за бога? Joy

Последна редакция: вт, 03 юли 2018, 22:27 от yanitsa.s

# 206
Сега, аз по тия въпроси не мога много да се произнеса, но със сигурност очаквам поне два качествени грандиозни скандала между двамата, няма да им се размине, гаранция, като ги знам на какво са способни Grinning

# 207
Сега, аз по тия въпроси не мога много да се произнеса, но със сигурност очаквам поне два качествени грандиозни скандала между двамата, няма да им се размине, гаранция, като ги знам на какво са способни Grinning

Да бе, да, не можела тя....

# 208
Вера,моля те да го пратиш на сценаристите това.Аз от колко време пиля на плочата,че като се скарат ще има укротяване на опърничавата. Гаранция.А  Зорница ще е Едвам ме нави  Joy

Последна редакция: вт, 03 юли 2018, 22:44 от malak zaiko

# 209

Да бе, да, не можела тя....

Не я гледай кво пише, само се прави. Ей сега ще изпляска един сценарий за нежния секс, като знам как я бива да пише...Grinning

Зайко, на Марио положението ще бъде "няма не искам, няма недей" Joy

Общи условия

Активация на акаунт