ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 9

• 19 845
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
Дона, нова, стара, завзех монопола, не можете да ме барнете Joy Какви съм ги вършила по време на четвърти сезон историята мълчи Sunglasses

Аааа, и Зайко е в отбора, за нея също нямам компромати.
Яни, ти наскоро ми се струва, че направи самопризнания, че си ронила сълзи по Банков Stuck Out Tongue Winking Eye

# 301
Моски, да ти кажа с удоволствие изневерявах тогава Joy
аз пък съм #teamzorigirlpower Hands Muscle

Дона, ай, че съм лоша:
Скрит текст:

ето с това може да ми простиш Smirk Kissing Heart:

# 302
Хахах след секса под душа спрях окончателно, Моски. Joy

# 303
Тъкмо щях да ревна на работата че ме няма в отбора и Москита се е сетила. Kissing Heart Аз съм си твърдо отбор Марио, моето сърце на пън Банков никога не е принадлежало, за разлика от това на Зорница. Ама тя тогава не знаеше за съществуването на Марио, затова и прощавам. Joy

# 304
Дона, нова, стара, завзех монопола, не можете да ме барнете Joy Какви съм ги вършила по време на четвърти сезон историята мълчи Sunglasses

Аааа, и Зайко е в отбора, за нея също нямам компромати.
Яни, ти наскоро ми се струва, че направи самопризнания, че си ронила сълзи по Банков Stuck Out Tongue Winking Eye

#teamчувствамсекатобездомномокрокоте

Майче...как можа....спирай да четеш в старите теми, че не ми се мислк какво още ще изнамериш

# 305
Значи, аз организирам нов тийм: #teamverninaBatko. За момента от всички тук присъстващи в отбора приемам Димитрова, Хъмбъл, Роси и Ели. Останалите в един или друг момент са му изневерявали. Анатема!
#teamdovolna Blush Animal Kissing Cat

Майче, а нещо за себе си няма ли да дадеш или да търсим сега ние?

# 306
Дона и аз съм тима на бездомните котета хахаха. Не ме искат при отбора на Батко. Joy

Само да си кажа Батко е в сърцето ми от 1ви епизод на 5ти сезон. С Банков прочетох книгата мноооого отдавна. Joy

# 307
Моски, пропуснала си ме Grinning Аз Банков го мразя до подсъзнанието си след като нарани Зори Sad(( Grinning

# 308
Дона и аз съм тима на бездомните котета хахаха. Не ме искат при отбора на Батко. Joy

Само да си кажа Батко е в сърцето ми от 1ви епизод на 5ти сезон. С Банков прочетох книгата мноооого отдавна. Joy

Аз приех Батко към 10-15 чак. В отбора на Тони съм преди първи епизод още Wink

Ох, сърцето ми е ето така Broken HeartBroken Heart
После ми говорите за романтика.....Майчето и Москито счупиха романтиката в моето сърце....

фифф, чакай малко! Това е по време на четвърти сезон, сега и ние не го харесваме Wink

# 309
Яни, тебе ще те сложим в чистилището. Вера - също, защото е долна изневерявачка, ама пък така страстно го обича сега Батко, че сърце не ми дава да бъде оставена навън Grinning След като се постараете да измиете това петно от репутацията си (със снимки/гифчета/стихчета/хвалебствени слова/каквототамсесетите), ще бъдете надлежно приети в отбора. С печат "под наблюдение", разбира се Joy

Майчето и Дона не знам къде да ги слагам, Тони да ги мисли Kissing Heart

Фиф, мятай се на борда Sunglasses

# 310
Йей, в моя защита - никога не съм ги харесвала Зори и Банков Grinning Само Банков като отделен електрон и то в началото Grinning

# 311
Признавам се за виновна-това намалява ли присъдата с 1/3?
Спомням си времето,когато Вергов/ Банков беше номер 1 в сърцето ми и не исках и да чувам за заместители.
Даже не исках и да знам кои са новите-беше ми все тая, обаче благодарение на вас, които поствахте неуморно снимки на Марио, реших да му метна едно око и.. О, чудо ! Та сега и двете си очи не мога да откъсна от него.
Грешна съм , признавам !

# 312
Вера, нали знаеш "признат грях -  половин грях" Joy
Моски ще те пусне в изпитателен срок Wink

Сега търся мои коментари, да не кажете, че само другарчетата топя Joy

# 313
Майче, видя ли какво стана? Изгониха ни от компанията на ТоМаЗо .......

# 314
Вера, нали знаеш "признат грях -  половин грях" Joy
Моски ще те пусне в изпитателен срок Wink

Сега търся мои коментари, да не кажете, че само другарчетата топя Joy

Аааа,спокойно!
Неведнъж съм признавала, че от най-любим, Вергов ми стана неприятен.
Стигнала съм до истината по трудния път, дето се вика.
Ама аз и в живота съм така-трудно преценявам хората.

Общи условия

Активация на акаунт