ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 9

• 19 877
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
Дона, даваме ви пълни и ексклузивни права над братския отбор, този на Тони - можете да колите и да бесите в него и ти казваш, че сме ви изгонили?! Нищо подобно! Grinning

Вера, добре тръгваш, но можеш още Wink

# 316
Моски, пропуснала си ме Grinning Аз Банков го мразя до подсъзнанието си след като нарани Зори Sad(( Grinning
О, Моски, и мен! Обаче аз като добра християнка, прощавам лесно и мисля всички да се приемат. Само да сложат по една подходяща снимка и съответното признание 😍😍😍 Важно е да сме много!!!

# 317
Дона, даваме ви пълни и ексклузивни права над братския отбор, този на Тони - можете да колите и да бесите в него и ти казваш, че сме ви изгонили?! Нищо подобно! Grinning
Да, защото сме разделени на две.... Cry Cry ТоМаЗо е едно цяло, не е разделено на две... Cry Sob

# 318
Хъмбъл, аз нямам известия на инст. и нищо не съм разбрала. Да се надяваме, че нещо е била изрязана и пак ще я сложи 😀
Открих, че Велислав има и туитър, ама там пише даже още по- малко

# 319
Ахахаха, Дона, добре, на път си да разтопиш коравото ми сърце Joy

А по повод на ТоМаЗо, че било едно цяло, се сещам за един виц:

Скрит текст:
Мъж отива при лекар, щото нещо имали проблеми със секса с жена си и лекарят го пита как правят секс. Мъжът му казва - ами аз лежа на дясната ми страна, а жена ми е с гръб към мен. Лекарят му казва - защо не пробвате наляво. А мъжът - как наляво, с лице към мама ли? Joy
Та да не стане с  лице към Тони Joy

# 320
A мен къде щe ме сложите? Първа от отбора видях потенциал в Батко, даже дълго време само аз бях накичена със снимката му. Hо и първа и с огромна лекота изневерих на #teambankov Laughing Hе знам, не знам, как да се закълна сега във вечна вярност  Laughing

# 321
Злати, демек ти си обичала Банков и в мига, в който го видя на ескалатора, си му помахала жизнерадостно за чао и си била в трепетно очакване на Батко? Dizzy Face Не знам, за теб цяла нова категория трябва да отворим Joy

# 322
Признавам се за виновна-това намалява ли присъдата с 1/3?
Спомням си времето,когато Вергов/ Банков беше номер 1 в сърцето ми и не исках и да чувам за заместители.
Даже не исках и да знам кои са новите-беше ми все тая, обаче благодарение на вас, които поствахте неуморно снимки на Марио, реших да му метна едно око и.. О, чудо ! Та сега и двете си очи не мога да откъсна от него.
Грешна съм , признавам !
Присъединявам се към признанието хахах. От момента, в който му видях секси гърба под душа ми привлече вниманието, ама викам дай малко изпитателен срок да му дам. Ако знаеш, Моски, колко боб съм хвърлила да се съберат със Зорница. Joy Чакам опрощение. И да си призная като й каза, че е отрова поисках Банков, ама само, за да види Батко какво ще изпусне. Нали все пак искам да се съберат. Joy Сега съм влюбена загубена хахах.

# 323
Москита внесе яко смут в темата #teamlisici

# 324
Злати, демек ти си обичала Банков и в мига, в който го видя на ескалатора, си му помахала жизнерадостно за чао и си била в трепетно очакване на Батко? Dizzy Face Не знам, за теб цяла нова категория трябва да отворим Joy
Хаха, не. Признавам, че страдах известно време Mr. Green Hо от момента, в който разбрахме, че В.Павлов е едно от новите лица (някой тук пусна снимка от инстаграм, още преди да ги оповестят официално) го приех за новия човек до Зорница. A и не ми беше непознат, бях го гледала във Вездесъщият, Отплата и Дървото на живота, винаги съм го намирала за харизматичен и се мъчех да убедя девойките, че ще го харесат Laughing

# 325
Ахахаха, Дона, добре, на път си да разтопиш коравото ми сърце Joy
А по повод на ТоМаЗо, че било едно цяло, се сещам за един виц:

Скрит текст:
Мъж отива при лекар, щото нещо имали проблеми със секса с жена си и лекарят го пита как правят секс. Мъжът му казва - ами аз лежа на дясната ми страна, а жена ми е с гръб към мен. Лекарят му казва - защо не пробвате наляво. А мъжът - как наляво, с лице към мама ли? Joy
Та да не стане с  лице към Тони Joy
То твоето сърце не е много кораво, ри си романтичка, не си като мен.Stuck Out Tongue Winking Eye
Още ли трябва да страдам? Добре. Сега съм така:

А по повод на вица:

# 326
Ее, Злати, ти си изкупила греховете си отдавна Simple Smile
Тебе можем да те вземем за знаменосец. Шефът е естествено Хъмбъл.

Аз пък с Банков на ескалатора бях „само не се обръщай, само не се обръщай” Joy
И чаках с трепет да видя кого са приготвили за Зорничка, ама не очаквах такъв великолепен избор Heart Eyes

# 327
Ее, Злати, ти си изкупила греховете си отдавна Simple Smile
Тебе можем да те вземем за знаменосец. Шефът е естествено Хъмбъл.

Аз пък с Банков на ескалатора бях „само не се обръщай, само не се обръщай” Joy
И чаках с трепет да видя кого са приготвили за Зорничка, ама не очаквах такъв великолепен избор Heart Eyes

Докажи го Stuck Out Tongue Winking Eye

# 328

Та ето малко мои, това за рекламацията ме разби Joy

Скрит текст:

# 329
Дона, криза на доверието ли забелязвам? Joy

Общи условия

Активация на акаунт