ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 9

• 19 673
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
И за да приключа евентуално лиричното театрално отклонение - това е схемата на Богът на касапницата - онези места са оградени Wink

Скрит текст:

# 511
Дона, благодаря, но не са ли много встрани? Cамо, за да ти полежи HВЮВ в краката, струва ли си  Laughing Cериозно питам, вижда ли се добре оттам, не играят ли в повечето време с лице към тези в средата? Aз няма да се класирам септември и октомври, но да се информирам за в бъдещe Mr. Green
A на Mитето, дали е останала публична снимка, която не си виждала  Laughing
Тези качвани ли са тук, че вече не си спомням?
Скрит текст:

Скрит текст:

# 512
Оградила си три места, за кого са? Grinning

# 513
Злати, тая зала е толкова малка, че никъде не е встрани и далече Grinning

# 514
Злати, потвърждавам това, което Москита е написала - залата е много малка и от всяко място се вижда перфектно. Те играят в кръга(който виждаш на схемата), освен това има динамика - не гледат към публиката в средата, а се движат през цялото време и се обръщат и гледат в различни посоки. На камерна сцена в Народния ако човек не сколаса за централни места, наистина не е драма.

Оградила си три места, за кого са? Grinning
Ти как мислиш Wink

ОООООООО, тези снимки на Димитър не съм ги виждала, яки са Simple Smile Има много смешна усмивка тоя човек Joy
А, и да повторите някоя, която е показвана, изобщо няма да се сърдя Wink

# 515
  • София
Харесвам повече Владо Карамазов пред НВЮВ. Може да е защото съм го гледала повече, не знам, но това е положението. И за мен в Спанак с картофи Владо К. е по добър.  Още чакам постановката, която ще ме убеди в противното.

А в Танцът Делхи направо го погледнах с други очи. Нооо, на мен постановката много, ама наистина много ми хареса, а тя май не допада на много хора. Та може и за това да е, просто беше толкова емоционален, че ме остави наистина приятно изненадана.

Еее, сега, Сганарел с цигара в уста, разхождащ се по сцената, е несравним, но нали за едни други актьори си говорим.

Последна редакция: чт, 05 юли 2018, 21:34 от rosita_ta

# 516
Злати, тая зала е толкова малка, че никъде не е встрани и далече Grinning
Mоскита, аз съм била в Kамерна зала и че никъде не си далеч от сцената съм съгласна. Hо, че от всякъде се вижда еднакво добре не съм, защото съм стояла и на кофти места. Hапример, на Hощна пеперуда, Билалов ми стоя почти през цялото време обърнат с гръб и умрях от яд, че не му виждам лицето. Да не говорим, че имаше и едни метални конструкции, то си зависи вече от сценографията, но тия хора, които бяха зад тях, не знам какво виждаха.

# 517
Хм, аз пък като актьор сякаш харесвам НВЮВ повече. Както и да е, вкусове Simple Smile
Роси, в тази връзка гледа ли Class? Там НВЮВ е потресаващо добър. Е, не играят двамата де(за да ги сравниш), той е сам с Мила Люцканова.
Мда, Делхи май не се хареса на много хора. Жалко, за мен е хубава и е направена по интересен начин.

Ехх, Сганарел.......леле, добре че Велислав се е съгласил да играе, страшен кеф!!! Heart Eyes

# 518
Ох, Сганарел, Сганарел и онзи монолог за цигарите Heart Eyes Мога да го гледам отново и отново.

Аз харесвам НВЮВ повече от Карамазов, ама и в Спанак с картофи и според мен Владо изнесе всичко Grinning
А Клас е наистина жестока постановка Simple Smile

# 519
  • София
Злати, точно, аз бях на такова място на Нощна Пеперуда и направо се побърках. През цялото време бях изкривена на една страна и беше кошмар. От тогава направо ня ми се гледа нищо на камерна сцена.

Ей, Дона, вярно за Class, бях я забравила. Гледахме я на миналата Аполония. Хареса ми, но май е по-добре да гледам отново, че тогава не ме впечатли чак толкова, че да кажа уау.

# 520
Виждам че продължавате с театралната тема Grinning Ние току-що изгледахме Разделям двойки по домовете. Извън София изборът не е голям, та затова леко завиждам Innocent
Доне, вече не помня кои са качвани, затова карам наред Grinning
Скрит текст:

# 521
Ейййй, само се подмазвате на Дона!
Скрит текст:

# 522
Hеузнаваем  Laughing
Hай-секси снимката  Mr. Green
Скрит текст:

Балетист  Laughing
Скрит текст:

# 523
Злати, по трицепса ли го позна?

# 524
Перличке, аз също съм го гледала, Билалов е страхотен Simple Smile
Вергов и Карамазов съм ги гледала само в Спанака, въщност Вергов и Бахаров най-много ги харесах  Grinning

Злати, с любимите дънки на Дона е Joy

Общи условия

Активация на акаунт