ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 9

• 19 606
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Хахаха, Зайко, да, и той как бил останал с погрешни впечатления, че тя си пада по неангажиращия секс Grinning

# 616
Аааааааа, въпроса за целувките на ДиДи беше към всички Joy Що само мен обсъждате Joy Вие сте романтички, целувате се, въпросът е към вас Stuck Out Tongue Winking Eye
Хахаххаха само романтичните хора ли се целуват? Animal Joy Cat  Другите без целувки.... Animal Joy Cat Няма да се доизказвам, че вече трябва Хъмбъл  да сложи 18+  Sign No Entry
Додо, ти си най-смела, другите мълчат. Grin
Скрит текст:
Вицът беше брутален Joy

Много ми харесваше как се ръфаха Еленови Sunglasses

# 617
За кое мълчим. Работя и чета и не съм разбра ла.

# 618
Не знам, нещо за целувките беше, Зайко, и аз му изпуснах края.

Ди, аз се надявам, че ръфането ще го запазят. Без големи скандали. Само така малко, за наш кеф Sunglasses

# 619
Абе вие като целувате човека, когото обичате, следите ли се какви техники използвате? Grinning Ааааа
Това беше въпроса - във връзка с критиките към техничните целувки на Еленови.
Не знам, нещо за целувките беше, Зайко, и аз му изпуснах края.
Еми тоооооо, от да натискаме Дона да започне да се целува най-сетне Joy
Добре че всичко се пази и мога да припомня темата Stuck Out Tongue Winking Eye

# 620
Ди, аз се надявам, че ръфането ще го запазят. Без големи скандали. Само така малко, за наш кеф Sunglasses
Ооооо, ако са умни сценаристите, така могат да извъртят ръфането в болницата, че много да се забавляваме, а вкрая на епизода нещо и за Дона и ние да изплакнем очи. Ако не могат да го измислят, да го дадат този сценарий на нас, ще го опаткаме бързичко.

# 621
Аа, това ли беше? Ами аз си казах - с транспортира и пергелчето меря Joy
Злате и Перличке, само уточнявам, че съвсем незлобливо и с цялата си любов ви закачам Hug
Мен не ми пречи техните целувки за вас да са технични, а за мен - прекрасни Grinning

# 622
Аа, това ли беше? Ами аз си казах - с транспортира и пергелчето меря Joy
Злате и Перличке, само уточнявам, че съвсем незлобливо и с цялата си любов ви закачам Hug
Мен не ми пречи техните целувки за вас да са технични, а за мен - прекрасни Grinning

Поздравче за отбор романтички Wink
Скрит текст:
Техниката е една:
целувай я уста в уста!
Ръцете нежно на врата й, моля.
За да знае, че от днес е твоя.
Бузите й леко погали,
иначе ще спиш самичък ти!
Погледни я във кафевите очи
и изтрий щастливите сълзи.

Blush

# 623
Отговарям веднага. Покрай тези разговори се побърках и един път се хванах да се анализирам. Joy Иначе казвала съм и преди виждам техника, но въпреки това обожавам всяка от целувките. Техниката е до там, че няма докосване на езици, понякога и  избягват устните, но на моменти си има здраво взаимно целуване по усните. А някой може ли да ми разясни каква техника е използвана в сцената под душа, когато и мачка гърдата. Joy Айде отивам да работя, че се отнесох.

# 624
Поздравче за отбор романтички Wink
Скрит текст:
Техниката е една:
целувай я уста в уста!
Ръцете нежно на врата й, моля.
За да знае, че от днес е твоя.
Бузите й леко погали,
иначе ще спиш самичък ти!
Погледни я във кафевите очи
и изтрий щастливите сълзи.
Поклон!
Кога ще напишеш поема за нас и лудостта ни? Thinking Animal Heart Eyes Cat

# 625
И сега, като почне новия сезон и, понеже са прочели нашите размисли, и като се развихряяяяят, ще отнесат главите на Златето и Перличката Heart Eyes Joy
Уха. A, дано Laughing Aми да се отпуснат повечко, бе, то не боли  Laughing
Mоскита, естествено, че се закачаме тук. Mарио и Зорница са си прекрасни, а Диана и Велислав майсторски пресъздават емоциите на героите си Grinning
Hа мен най-много ми допаднаха целувките им в линейката и на покрива, след  секса в колата. Cега не мога да си пусна епизодите, за да видя "техниката" Laughing, но май е по-добре и да не се вглеждам повече  Laughing
Дона, чуден поздрав  Grinning

А някой може ли да ми разясни каква техника е използвана в сцената под душа, когато и мачка гърдата. Joy 
Тук техниката не знам каква е, но Велислав я владее брилянтно  Laughing

# 626
Злати, не смей да се вглеждаш! Joy
Обаче имам въпрос - в епизода с оперната певица целуна ли й наистина ръката или мляскаше във въздуха технично? Joy

# 627
Злати, не смей да се вглеждаш! Joy
Обаче имам въпрос - в епизода с оперната певица целуна ли й наистина ръката или мляскаше във въздуха технично? Joy

Второто, разбира се. Ръката й гледаше към камерата, за да закрива как мляска във въздуха

# 628
Техника, разбира се!
Плюс това, за всеки случай, ако се допре до нея, са сложили подложка на ръката ѝ!

Оххх, това ми е една от най-любимите сцени. Няма уста в уста, но толкова хубава и толкова обич и мъка имаше в очите му, как е гледаше, как ѝ целуваше ръката.  Късаше ми се сърцето... Sob Animal Crying Cat Face Ооооо, Москита, защо ме подсети? Animal Smirk Cat

Да знаете в колата на баирчето, изобщо не е бил даже Велислав, а е било чучело под нея с неговата коса. Модерна техника.

# 629
Ахахахаха, Ди, ох, ще умра, казвам ти Joy

И на мен ми е любима тази сцена, една от най-наситените емоционално между тях двамата. Той изглеждаше направо съкрушен в тоя момент, че трябва да я отблъсне.
А по-рано в този епизод Марио каза "предлагането на брак си е рисковано начинание". Явно обича рисковете момчето Grinning

Дона, като писах горния цитат, в първия момент го написах "предлагането на брат" Joy

Перличке, ако не си ми се обидила междувременно, мога ли да те помоля за помощ за още една песничка? Innocent

Общи условия

Активация на акаунт