Не знам какво да правя - женен, с деца и два пъти по-възрастен

• 23 728
  • 373
  •   1
Отговори
# 15
Не, момиче, никой не си вади изводи за теб. Изводи сме си направили за Иван и ти казваме какви са. Имаш малко неадекватна самооценка. Никой тук не видях да казва,че си фатална красавица и затова всеки женен точи лиги по теб или пък завърташ нечии глави, нито пък си "доста умно момиче за възрастта си". Намираш се в ситуация, в която са се намирали почти всички момичета на твоята възраст. Просто го разкарай тоя и толкова, какъв е проблемът?

# 16
...
 Идва и страшното признание, мисля, че започвам да го харесвам, не знам какво да правя, наистина. Човека е женен, има и две хубави деца. Знам, че съм глупачка, много от вас сигурно ще ме осъдят, че едва ли не искам да разваля семейство.. Не мога да си позволя и да напусна, работното време ме устройва, както и заплащането, а дори и с шефа ми сме в приятелски отношения.. Какво да правя, посъветвайте ме?
Не си глупачка, нормално е да ти харесва чуждото/мъжкото внимание и оценката, че си нещо рядко срещано и т.н.

Останалото са ти го написали вече: другата страна - така наречения Иван, не го мисли наистина. Манипулира те, за да му пуснеш и да се фали, че е забил млада либовница. Кой знае на колко сервитьорки (защото за него ти си само това - сервитьорка, не бъдещ лекар) ги е пробутвал тези приказки. И кой знае колко пъти съпругата му е разчиствала младите му свалки, ако тръгнат да прекаляват с фантазиите.

# 17
Ето, както си и мислех, извадихте си много погрешни изводи за мен,
Скрит текст:
не съм такъв човек, дори наскоро се разделих с приятеля ми, който е бил единствения мъж в живота ми (ако разбирате за какво говоря).
Страхувам се, че ще излезе едва ли не, че аз завъртам главата на женените мъже за пари или нещо подобно, понеже той има възможности.
Имам толкова много проблеми в момента, в сесия съм и това ми идва много нагорно вече. Не знам какво да правя. Оставете нещата, които ми говори, ами и работа ми предлага, понеже има няколко обекта в града..
Чувстван се много гузна, а нищо не съм направила. Жена му, като дойде и направо не мога да я погледна.
Никакви изводи не сме си направили за теб.
А за мунчото, дето те сваля.....Така, както го описваш, е от тия, дето "всеки петък" дремят в кварталната кръчма (да се чудиш как изобщо изкарват пари, освен ако нямат тати-паралия), забиват всяка новопоявила се "мацка", или поне се пробват, а после си разправят с аверите коя как им дух..а.
Не си лоша, супер наивна си.Което е нормално, предвид възрастта ти и опита ти с мъжете.
Пак ти казвам, ще е за последно:Тоя НЕ струва, ако ще и половината град да е негов.Не си играй с "огъня", ако не искаш да изгориш.Защото няма само да се опариш, направо ще те изпепели подобен идиот.
Почти съм сигурна, че няма да ме послушаш и ще си строшиш главата, ама се чувствам длъжна да "спасявам" всяка невинна душица, готова да стане поредната забодена с карфица пеперуда на "трофейния календар" на някакъв муньо.

# 18
  • Варна
Оф, божееее, и работа й предлагал, големия бизнесмен. Познай, ако се навиеш, за какво ще става дума.

# 19
Оф, божееее, и работа й предлагал, големия бизнесмен. Познай, ако се навиеш, за какво ще става дума.
Ами, пича пуска всякакви въдици, пък все на някоя се надява тя да захапе....следва "Жена ми е урунгел...не ме разбира....не обича секса....не чисти, мърлява е...." и т.н., каквото му дойде до ума.Или каквото му е "подсказала" индиректно авторката....Ако например все бърше масите, мие чашите, чисти и подрежда из бара, нищо чудно жена му да се окаже "кварталната мърлячка", която не се грижи за негово величество.И той страда ли, страда горкия, заради мръсните си чорапи и неизпрани тениски....
Млада е още, дано се научи да различава типовете мъжки идиотизми.

# 20
Не, момиче, никой не си вади изводи за теб. Изводи сме си направили за Иван и ти казваме какви са. Имаш малко неадекватна самооценка. Никой тук не видях да казва,че си фатална красавица и затова всеки женен точи лиги по теб или пък завърташ нечии глави, нито пък си "доста умно момиче за възрастта си". Намираш се в ситуация, в която са се намирали почти всички момичета на твоята възраст. Просто го разкарай тоя и толкова, какъв е проблемът?

Няма нужда от толкова злобен подход..
Никъде не съм споменавала за красота Simple Smile нито, че съм фаталната жена. Споделих опасенията си, какво би изглеждало отстрани, предвид, че е заможен, а аз съм 20 годишна и определението сервитьорка не ми допада, това не е професията ми, а начин да облекча родителите си..

# 21
Ако продължава така натрапчиво да търси вниманието ти,говори с шефа си,щом са приятели,да му дръпне юздите.

По принцип си права, но в конкретния случай едва ли ще помогне. Не вярвам шефът да не е видял какво става. Даже подозирам, че съдейства на приятеля си да изчука наивното момиченце. Тези настоявания да поостане след работа... Просто е подхвърлил прясната мръвка на своите приятели и гледа сеира кой ще успее да я докопа.

# 22
Извинявай, не исках да съм груба. Не се обиждай от "сервитьорка", почти всички сме го работили. За него и компанията обаче си само това, а не "студентка по медицина". Нямаш проблем, просто не оставай след смяна в тази компания, а на Иван - пълен игнор. Това е.

# 23
Напротив. Студентката по медицина е интересната, а не сервитьорката.
Ако е и в плюс хубост, колко му е на един мъж да я хареса.

# 24
Има хубави и млади момчета, за какво ти е да се занимаваш с тоя чичка и да му правиш кеф? Гледай си ученето, купоните и си търси момчета около твоята възраст или малко по-големи. Да си любовница е унизително и не виждам причина да ставаш такава. Само жени с ниско самочувствие се навиват за такова нещо или пък такива, на които им е само за секса, но свършили младите мъже, та с този да се хванеш. Другото което е, ще станеш момичето за забавление на мястото, където работиш и ще се появят и други дърти и пияни кандидати. Моят съвет е режи му всякакви надежди на този, а ако усетиш натиск и шефа не ти съдейства, или пък още по-зле - те подтиква към такова к.рвенско поведение - търси си нова работа. В момента се градиш като личност, не позволявай нито сега, нито в бъдеще някой да те третира като парцал освен ако не искаш наистина да станеш такъв.

# 25
Напротив. Студентката по медицина е интересната, а не сервитьорката.
Ако е и в плюс хубост, колко му е на един мъж да я хареса.
Достатъчно време съм работила по заведенията като сервитьорка. Да ти кажа, никой не ме е питал по какво съм студентка, ама същите неща, дето въпросният ги говори, съм ги слушала безброй пъти. Тези редовни клиенти имат един и същ репертоар и явно за 20 години няма развитие в произнасяните речи Grinning

# 26
  • София

. Споделих опасенията си, какво би изглеждало отстрани, предвид, че е заможен, а аз съм 20 годишна и определението сервитьорка не ми допада, това не е професията ми, а начин да облекча родителите си..

Още по- зле изглежда отстрани- за постоянната клиентела, която остава да пие с шефа, сервитьорката е като бонус към пиячката.
А и ти- уж учиш най- натоварената специалност, а имаш време да сервитьорстваш, че и да пооставаш.........
Не се ли усещаш, че ако искаш да те уважават, мястото ти не е на масата при готиния шеф? newsm78

# 27
Реших да остана, защото шефа ми е много готин човек, страшно много ми е помагал и наистина мога да го нарека дори приятел, от уважение останах.

Дълбоко грешиш. Шефът ти не е готин човек и не ти е истински приятел. Ако беше такъв, щеше да изхвърли с шутове женения мераклия, да го предупреди да стои по-далече от теб, а и теб самата да предупреди да внимаваш.
Приятел му е онзи, ти не си.
Малка си още и е нормално да се подлъгваш по номерата на старите коцкари, но повярвай на по-опитните лелки тук, които такива са ги виждали със стотици. Мъжете са различни, само номерата им – едни и същи.
Ще захитрееш и ти, но по-добре е да се довериш на съветите на другите, отколкото сама да се опариш на огъня. Не само че боли, но понякога води и до по-сериозни житейски последици. Разбитото сърце е най-малкото в случая.

# 28
Просто го разкарай тоя и толкова, какъв е проблемът?

Анжък!

Толкова е изтъркано това твоето.
Хищници като Ванката много добре схващат, че пораснала жена със самочувствие и самоуважение никога не би им вързала на едни голи приказки. Че и женен, че и с деца. Пълен боклук. Затова се пробват на наивни душици като тебе. Че учиш медицина и работиш, не означава, че не си наивна до глупост. Още повече, че си уязвима в момента след раздялата с "единствения мъж". На твоята възраст все още това е голяма работа - с кого си правила секс. На възрастта на пияния развратник, който ти пълни главата с глупости, това не значи абсолютно нищо. Сексът за такива има емоционално значение като изпикаването в тоалетната.

Не се лъжи, че контролираш ситуацията. Такива мъже много добре знаят как да завъртят главата на момичета от твоя вид. Преди да се усетиш, ще си с двата крака в блатото и може с години да не се оправиш. Казвам ти го от позицията на минала по този път, макар и с 2 години по-млада - струваше ми 4 години от младостта ми и страшни мъки, плюс още няколко години за пълно емоционално възстановяване.

Последна редакция: вт, 03 юли 2018, 17:27 от Анонимен

# 29
  • София
Интересна му е не с ум, образование или професия. Интересна е, защото е млада и наивна, а и случайно в момента е наоколо (дали е тя или друга, няма особено значение за него). Проблемът не е в това, че е заможен (или се представя за такъв), а в това, че петък и събота си губи времето с авери по кръчмите и има жена и 2 деца, които явно го интересуват по-малко, отколкото свалките с девойки. Приказките му са като извадени от "Пътеводител на често посещаващите кръчмите коцкари на средна възраст". Щял да се ожени, ако не бил женен. Хаха. Ами защо не си стои при законната жена, ако е такъв привърженик на брака?!

Общи условия

Активация на акаунт