Кралски работи и клюки - 15

• 63 919
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
Цветът  на Мегъновата рокля подхожда повече за погребение, отколкото за кръщене. На Хари вратовръзката е перфектна за повода, ако беше заложила и тя на този цвят, щяха да са идеални.

# 181
  • София
https://www.instagram.com/p/BlBRRDBnCmw/?utm_source=ig_share_she … hid=1m4m9x0pwi2vg

тук има доста снимки...на Пипа роклята е ужасна, с ретро яка и тези копчета, чак ми е странно, че продават някъде такива рокли, няма и никакъв корем, а би трябвало да е в 5 или 6 месец, знам ли...На Кейт  диадемата не ми харесва иначе е много свежа, сияе...Мегън много ми харесва, и цветът и моделът, страхотна е.

Камила е очарователна. Всеки път е безупречна в избора си на тоалет  Heart
и шапка! Heart

На мен ми харесва цветът на Мегината рокля, смятам че ѝ отива. Да, на някоя по-бледолика, червенокоска щеше да е убийствен, но и на нея и стои добре. Виж в бледосиньото на Пипа и майка ѝ щеше да е ужасна.

# 182
  • Майничка
Ако Хари беше в бежово или светлосиво, със сходна връзка, Мегън нямаше да се набива толкова на очи.

# 183
Относно финеса и стила на Мегън- еми няма ги, нито кралско излъчване има, нито финес, нито стил на обличане. Толетите или няма да са и по мярка, или ще подчертават липсата на талия, или цвета ще е “убийствен”.  От всички (изключвам баба Бети) най - кралско излъчване и най - добър вкус има Камила. Не съм и в никакъв случай фен, но не мога да отреча че избора и за тоалети винаги е безупречен.

Последна редакция: вт, 10 юли 2018, 17:16 от bubanka

# 184
По повод облеклото на кръщенето, всичко което сте написали ми беше много полезно.

Направи ми впечатление, че мъжете Уилям, Хари, Чарлз, Майкъл Мидълтън, братът Джеймс, съпругът на Пипа, кръстниците са облечени в тъмно син костюм, бяла риза и светлосиня вратовръзка или светлосини точки/шарки. Малкият Джорджи също е в тон с големите.
Жените Карол, Пипа, братовчедката кръстница, както и малката Шарлот също са в бледо синкавата гама.
Камила и Кейт бяха в бяло или екрю/бледо жълто (не успях добре да различа на клипчетата) и доколкото съм успяла да следя, не е първият път в който има синхрон между цветовете на тяхното облекло.
Следователно, за най-близките на Луи е имало дрес код.

Съгласна съм, че този тоалет стои на Меган най-добре може би от всичко до сега. Но мисля, че е трябвало и тя да бъде облечена в бледо синкавата гама.
Имам молба към запознатите с протокола, с дрес кода за важни събития, да споделят своето мнение/предположения защо се е получило така.

# 185
Аз харесвам как се облича Меган. Дори ми хареса и широката рокля на Оскар Де Ла Рента.
На вчерашните снимки, също я харесвам.
Пипа обаче е друго нещо. Аз до сега не съм я видяла хубаво облечена, освен онази прословута рокля от сватбата на Кейт, която е избрана от други хора, според мен. Също така, в моите очи не е хубава. Не остарява добре. Какво толкова ѝ се прехласват, не мога да разбера.
Кейт сияе, разбираемо. И нея я харесвам.
А децата са разкош.

# 186
  • София
Кейт се е появила днес с останалите на чествания
https://www.hellomagazine.com/royalty/2018071050122/kate-middlet … m_source=facebook
На пръв поглед роклята на Мегън ми харесва, ей такива трябва да носи, за да компенсира липсата на талия. Само светлите обувки не ми харесват с тази тъмна рокля, за разлика от вчера, когато аксесоарите бяха страхотни.

# 187
Страхотна е роклята на Мегън.

# 188
Добре де, тези дизайнери не виждат ли, че шевовете на роклята оформят зърна на гърдите. Много глупаво така. И миналия път с жълтата рокля кройката беше такава.

Иначе и на мен ми харесват и двете. Кейт - класика, Меган - различна.

Относно тоалета на Кейт да питам - това сега палто или рокля се води? Имам чувството, че е палто, в същото време не е дебело като за палто, но не е и тънко като за рокля. Ако навън й е добре с такава дреха - като влезе в помещение не се ли сварява? Често е с такива дрехи (и Камила също).

# 189
  • София

Относно тоалета на Кейт да питам - това сега палто или рокля се води? Имам чувството, че е палто, в същото време не е дебело като за палто, но не е и тънко като за рокля. Ако навън й е добре с такава дреха - като влезе в помещение не се ли сварява? Често е с такива дрехи (и Камила също).
Coatdress Simple Smile

Мегън
https://i.dailymail.co.uk/i/newpix/2018/07/10/10/4E1488680000057 … 1531216211629.jpg
https://i.dailymail.co.uk/i/newpix/2018/07/10/10/4E1479520000057 … 1531214511221.jpg
и шапо https://i.dailymail.co.uk/i/newpix/2018/07/10/10/4E1489690000057 … 1531216336298.jpg

# 190
  • На ръба на нервната криза
Чак и аз не мога да повярвам, но на последните си две изяви Меган ми хареса много. Тоалетите ѝ стоят страхотно, аксесоарите са добре подбрани, но най-вече цветовете ме грабнаха. Зеленото от кръщенето ми е един от любимите, толкова семпло и същевременно стилно и изискано стои. И смятам, че ѝ отива, нищо че е тъмна, хареса ми именно комбинацията с тъмната коса и кожа. Светло синьо като на Пипа например би  ѝ стояло доста по-зле.
Черната рокля от последната изява също е супер, а шапката е направо разкошна. Аз лично черното го възприемам като класически цвят, много изискан и подходящ за почти всякакви официални поводи. Много хора обаче го свързват с погребения, липса на въображение и т.н. и ще отнесе критики, но ме радва колко е смела.
Напоследък е страхотна Меган и се превърна в онова различно и интересно нещо, от което имаха нужда в кралското семейство.

За останалите какво да кажа - Кейт отдавна спря да ме впечатлява с избора си на тоалети. Да, стоят ѝ добре и са строго официални, както подобава, но е кажи речи всеки път едно и също, даже с цветове и аксесоари не съм я видяла да експериментира. Иначе изглежда уморена, но щастлива и сияе.

За Пипа и останалата част от родата на Кейт няма кой знае какво за коментиране - от страх да не сбъркат някъде и да им отлети репутацията на съвършени и безупречни всеки път се обличат крайно скучно и старовремско. Пред тях дори Кейт изглежда по-стилна и разчупена.
Пипа наистина остарява лошо.

Мъжете изглеждат добре, а децата са ми слабост. Към тях нямам забележки

# 191
  • Майничка
Логично е Мидълтънови да не се пънат да се набиват на очи, това  най-добрата услуга, която могат да направят на децата си, а те са доказали, че ги подкрепят. Създават впечатление на възпитана, сплотена двойка, без демонстративни кризи на средна и прочее възрасти, работили са за организация, предполагаща ненатрапчив дрес код, а и това, че са родители на бъдещата кралица е достатъчна реклама за тях.

Тази снимка гледали ли сме я? Направо идеалното бебе, почти кукла. Laughing
Скрит текст:

# 192
  • Countryside
Мегън е разкошна на снимките с черната рокля, според мен на тъмна/черна рокля вървят цветни обувки, дори и бежови. И наистина деколтета тип лодка я отварят, а и шапката й е добре. За втори път много да ми хареса, след бежовия тоалет с баба Бети. Радвам се за нея, има напредък и се откроява, без да е скучновата.
Кейт както винаги е безупречна и физиономията й също.
От друга страна Пипа(що за име?) на кръщането е с ужасна рокля, възтясна и цвета грам не й върви. Има разкошни разкроени рокли за бременни, ама тя се натъпкала в тази като пълнена чушка, неясно защо.

# 193
Галено от "Филипа".

# 194
  • Countryside
Въртеше ми се нещо такова, мерси за подсказката! И пак не ми харесва името, но това да й е проблема Simple Smile!

Общи условия

Активация на акаунт