Кралски работи и клюки - 15

• 63 955
  • 748
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Мелания няма какво да доказва и да се хили, докато Мегън - да. Едната е избрана, другата -   newsm78
Летвата е височина и пропорции, не физиономия. Осве това Мелания на тези години не е минала без някоя пластика, което казват, че прави лицето по-студено.
Виктория според мен води убедително.

# 391
  • Sydney
Мелания има явно злобна физиономия. Вики Б не е като нея, има нещо много мило в излъчването й. Това, че не се хили като зелка не означава, че е злобна и тнт... докато при Мелания си е явно... как да е...

Мегън я разбирам до някъде и мога да си представя в мн малка степен какво й е. Тя е в тотален шок. Идва от разкрепостена Америка, още повече Холивуд, и хоп в Англия, кралското семейство, етикети, протоколи, поведение, друга планета. Ще й тр мн време, Кейт беше подготвяна с години и мн бързо влезе в ритъм.

# 392
Нито Мелания, нито Виктория ми изглеждат злобни. По-скоро са ми празни, нямат нищо интересно в същността си, което да покажат с поглед и затова се опитват да гледат строго и сериозно, което се приема като злобно. Т.е., вид защитна реакция е. А Мелания като млада има доста хубави снимки. И сега, ако не е вечно тоя перчем пред челото ѝ, ще ми харесва. Виктория изглежда крехка и миловидна, въпреки че е винаги сериозна.

# 393
  • София
Мегън я разбирам до някъде и мога да си представя в мн малка степен какво й е. Тя е в тотален шок. Идва от разкрепостена Америка, още повече Холивуд, и хоп в Англия, кралското семейство, етикети, протоколи, поведение, друга планета.  
Вярваш ли го? Тя много се е интересувала от кралското семейство. И - ако за Даяна на 20-тина години е било шок, едва ли е за жена на 37,  живяла в мелачката на Холивуд, макар и по-неизвестна.

# 394
  • Down south
Мелания има явно злобна физиономия.

Според мен, физиономията на Мелания е далеч от злобна, може би за някои изглежда така, защото не се усмихва често.

ПП Долу ръцете от Мелания  Party наистина беше време да се сдобием с представителна първа дама  Peace

# 395
Наследниците от списъка, носещи фамилията Огилви, от 50 номер надолу имат ли нещо общо с Ogilvy & Mather?

На мен ми е летва само за максимално злобно излъчване Grinning Не мога да реша коя е "по"- тя или Виктория Бекъм. Grinning

Летисия.  Laughing Шегувам се, на мен нито Мелания, нито Викито са ми злобни. Но пък Летиската държи палмата на първенството.

И тя, и Чарлз, като бъдещ глава на англиканската църква, са в кофти ситуация, докато Андрю Паркър-Боулс е жив. След евентуалната му смърт няма причина тя да не носи титла кралица.

Хмммм, сериозна тема за размисъл. МИ5, къде сте?  Laughing В медиите някой да е попадал на информация по нъпроса?  Rolling Eyes

Възпроизведеният им сутрешен диалог е трепач- с глас цвилих.  Joy Joy Joy

# 396
И тя, и Чарлз, като бъдещ глава на англиканската църква, са в кофти ситуация, докато Андрю Паркър-Боулс е жив. След евентуалната му смърт няма причина тя да не носи титла кралица.

Хмммм, сериозна тема за размисъл. МИ5, къде сте?  Laughing В медиите някой да е попадал на информация по нъпроса?  Rolling Eyes
ТиЛи,
По отношение на последната тема, която си засегнала:
 Ice Queen ми "отвори очите" в  "Кралски работи и клюки" - 13, че принцеса Ан била голямата любов на Андрю Паркър Боулс. Преди това не го знаех.

# 397
  • Sydney
Мегън я разбирам до някъде и мога да си представя в мн малка степен какво й е. Тя е в тотален шок. Идва от разкрепостена Америка, още повече Холивуд, и хоп в Англия, кралското семейство, етикети, протоколи, поведение, друга планета. 
Вярваш ли го? Тя много се е интересувала от кралското семейство. И - ако за Даяна на 20-тина години е било шок, едва ли е за жена на 37,  живяла в мелачката на Холивуд, макар и по-неизвестна.

Да, но Мегън е американка, Даяна англичанка, носи си го това. Мегън си е емигрант в момент (не официално де) и животът й до сега е нямал нищо общо с в момента... Даяна с била на 20, лесно да се промени, Меган е на 36-7, изградена личност... за това и съпоставим Мегън с Катрин, на Катрин й беше къде, къде по лесно да влезе в роля...

Мелания - мен ми е неприятна, не ме кефи...

# 398
  • София
за това и съпоставим Мегън с Катрин, на Катрин й беше къде, къде по лесно да влезе в роля...
...или едната не играе роля?

# 399
Виктория Бекъм не се усмихва не защото е злобна, а защото не си харесва усмивката. Така беше казала преди време в едно интервю.
Мелания Тръмп е много красива, но както написа някой, страшно дялкана тук-там и си личи. Фино е работено, но все пак....Не знам тя защо не се усмихва, но мога да предположа. Просто не е щастлива в семейния живот. Няма как да е с тесногръд сексист като чичко Дони.
Между другото Тръмп е свалял едно време лейди Ди и е искал да я вземе след развода й, но жената му е показала, че няма да стане. https://news.bg/int-politics/donald-tramp-iskal-printsesa-dayana … pruga-trofey.html

Що се отнася до списъка с наследниците на трона, той не е много актуален, защото приеха нов кралски закон, според който мъжете не изместват жените в реда за наследяване. Затова принцеса Ан с децата си скача пред Андрю. Имаше някъде писания в пресата, ще постна тук ако някой се интересува от това.

# 400
Възпроизведеният им сутрешен диалог е трепач- с глас цвилих.  Joy Joy Joy

Писала съм го на бритиш инглиш със съответния акцент. Нали и вие така го четете? Joy

Хмммм, сериозна тема за размисъл. МИ5, къде сте?  Laughing В медиите някой да е попадал на информация по нъпроса?  Rolling Eyes

Горкият екс Камилин мъж. Чарли и Ками не можеха да се вземат, докато имат живи (па макар и разведени) екс половинки. Смъртта на Даяна им реши проблема наполовина. Горкият Андрю как ли се е чувствал?
Добре, че Кралицата и парламента проявиха здрав разум и им разрешиха да минат под венчилото.
Мнението на църквата не ме интересува (не само по тази тема).
Та... не смятам, че това дали Камила ще бъде с еди каква си титла, зависи от живота или смъртта на бившия й.

# 401
Има усмихнати снимки Мелания. На всички, където е със сина си.
Сори, че темата не е за Мелания

# 402
  • Майничка
Наследниците от списъка, носещи фамилията Огилви, от 50 номер надолу имат ли нещо общо с Ogilvy & Mather?

Не. Покойният съпруг на принцеса Александра, първа братовчедка на кралицата по бащина линия, е син на шотландски благородник. След нея са децата и внуците й.
Франсис и Дейвид Огилви, които създават Ogilvy & Mather просто носят същата фамилия, но баща им е роден в Аржентина и не е известно да има благородно потекло.

# 403
Горкият екс Камилин мъж. Чарли и Ками не можеха да се вземат, докато имат живи (па макар и разведени) екс половинки. Смъртта на Даяна им реши проблема наполовина. Горкият Андрю как ли се е чувствал?
Добре, че Кралицата и парламента проявиха здрав разум и им разрешиха да минат под венчилото.
Мнението на църквата не ме интересува (не само по тази тема).
Та... не смятам, че това дали Камила ще бъде с еди каква си титла, зависи от живота или смъртта на бившия й.

Имаш невероятно чувство за хумор. Елегантната ирония, която използваш за да изразиш мнение, понякога говори много повече, отколкото това, което си написала!

# 404
  • София
Готин блог, с детайло представяне на посещението в Ирландия, включително кой какво е хапвал Simple Smile
http://madaboutmeghan.blogspot.com/

Относно новия закон за наследяване, не мисля че променя нещо в реда, освен за Шарлът, но може и да бъркам.

ПП Важи за родените след 28 октомври 2011 https://en.wikipedia.org/wiki/Succession_to_the_Crown_Act_2013

Общи условия

Активация на акаунт