Кралски работи и клюки - 15

• 63 585
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
Харесва ми червената рокля на Кейт. Харесвам и двете с жълтите рокли. На Мегън ако беше една идея по-къса, щеше да е по-добре, но и така е хубава.
На Кейт винаги роклите са й по мярка Simple Smile

# 106
  • До морето
Как са пропуснали да кльопнат и една снимка в жълто на Даяна, направо не знам!

# 107
Eто ти една случайна от Гугъл. Знаех си, че я имитират тц тц тц. Grin
Скрит текст:

# 108
  • Истински се вижда само със сърцето.
Eто ти една случайна от Гугъл. Знаех си, че я имитират тц тц тц. Grin
Скрит текст:

Като две капки вода са  Joy

# 109
Илейн, благодаря.

Това ме устройва напълно. Ще имам възможност да гледам дори онлайн, ако има къде.

Няма къде. Кралските кръщенета са частни, семейни церемонии. Пускат само няколко снимки, да има какво да обсъждаме светските клюкарки.

# 110
  • Истински се вижда само със сърцето.
Най много да дадат кадри и то отвън в късните централни новини. Като гледам програмата на ББС е запълнена с Уимбълдън следобедите.

# 111
Децата имат ли кръсници?

# 112
  • София
Канела, даа. Точно тази. И на мен много ми хареса тази й рокля. Отива й червено много.
Аз си представях да дават как вървят към църквата. Както беше с Шарлът. Не самата церемония вътре. Но и със снимки ще се задоволя.

За кръстниците и на мен ми е интересно.

# 113
Кръстникът на Джордж - Херцог на Уестминстър (симпатично херцогче). A в други статии пише, че има 7 кръстника.

Ето статия и за Шарлот.

# 114
  • София
Кръстниците на Джордж:
https://www.telegraph.co.uk/news/uknews/prince-george/10399013/P … e-godparents.html
Кръстниците на Шарлот:
https://www.telegraph.co.uk/news/uknews/princess-charlotte/11719 … Royal-family.html
И на Луи са обявили:
https://www.hellomagazine.com/royalty/2018070950058/prince-louis … parents-revealed/

Последна редакция: пн, 09 юли 2018, 13:46 от galia_i

# 115
Гледам снимката на трите в жълто.... На Елизабет тоалета и седи прекрасно. Роклята на Кейт е излята по нея, комбинацията  с бяло е супер, дължината е идеална. Мегън- всякаш е взела на заем. Дължината не ми харесва, смятам че и е широка- гънките под бюста и в областа на ханша го показват. Тази жена спешно трябва да си смени шивача! Застанали трите една до друга , Мегън определено се откроява, но в отрицателен смисъл.

# 116
# 117
  • София
По повод червената рокля на Кейт на тържествата за юбилея на Кралицата имаше и коментари че нарочно е в червено, защото лодката е в червено, за да не изпъква, а Бети май беше в бяло - точно за да се вижда...в общи линии няма угодия и при нас и навсякъде Simple Smile

# 118
Ау, толкова малко гости, срамота! Grin

Преди два-три месеца, майка ми и баща ми ходиха на кръщене с 200 гости (и родители с обикновени професии, изтеглили кредит за кръщенето)... Joy

Завалийките Уили и Кейти едно събитие не могат да си позволят кат' 'ората. Laughing

# 119
  • София
А защо баба Бети няма да присъства на кръщенето?

Общи условия

Активация на акаунт