Кралски работи и клюки - 15

• 63 867
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
Ее, сякаш не сте били влюбени и не сте се държали за ръце никога Grinning

# 541
Подкрепям, още повече ако протоколът не го изисква, какво ви учудва!? Тя сияе до него!

# 542
# 543
  • Countryside
Братът на Кейт не ми харесва, Пипа и тя е доста  постна. Кейт явно е обрала всички хубави черти.

# 544
И аз не мога да разбера какво е това вторачване къде си държала ръцете и защо все го държала. Ами държи си го, жената, харесва им явно, нито е грозно, нито неестествено, какъв е проблема, не разбирам?!

# 545

Тук си кифлее и простее. Направиха я “човек” сега. Grinning

# 546
  • Бургас
Харесват ми снимките от кръщенето. Ето тази, на смеещи ят се Луи най-много:
Скрит текст:

# 547
  • София
И Мегън пак е увиснала на ръката на Хари! Никоя друга от жените не го прави - нито Камила, нито Пипа, нито Карол! На мен лично това ми внушава "Аз съм никоя, ако не е мъжът ми. Не трябва да го (из)пускам!".
Нямам наблюдения след сватбата на Кейт и Уилям - дали тя му е висяла постоянно на ръката? Съмнява ме.
Според мен, Мегън парадира колко го обича, т.е. е достойна за него. Да го изпусне след всички положени усилия? Никога
Държали сме се на 20 години, на 37 не чак толкова. Не е грозно, но е изкуствено

# 548
  • Бургас
Стига де, наистина ли от държането под ръка на една официална снимка стигнахте до такива изводи? Ми то там всичко е режисирано. кой къде да застане, как, коя ръка къде да е. То и Уилям е прегърнал на една снимка Кейт през кръста, ама за тях може.

# 549
Забелязва се, понеже Мегън наистина на почти всички снимки му държи ръката, пипа го, потупва го. Аз не мисля, че е с някаква зла умисъл или за да докаже колко го обича, а просто защото в повечето случаи все още се чувства като в небрано лозе и телесния контакт може би я успокоява. На мен ми се струва съвсем нормален рефлекс: когато те е срах, търсиш опора и да се хванеш за нещо. Друг е въпросът колко е уместно за една херцогиня, понеже една дама не трябва да показва колко е нервна, притеснена и разтревожена, а трябва абсолютно да контролила тялото и жестовете се. Мегън се учи още.

# 550
  • Някъде там
Луи ми е най-красивото от трите бебчета на двойката.Но не мога да определя на кого ми прилича..Май има и на двамата.
Много им се радвам.Чудесно семейство са.Шарлот има.такъв дяволите поглед че определено няма да им е лесно с нея.
Бъдещия крал обаче ми е много "сериозен" почти на всички снимки,точно както се изисква 😊 от един крал.
На мен са ми много симпатични  Меги и Хари как са непрекъснато слепени един за друг.След като баба не е забранила няма никакво значение ние какво мислим.
Нека се обичат,докосват и подкрепят дори публично, по хубаво от това няма.Създадените с любов деца ще са щастливи..

# 551
  • София
Страхотен кадър със смеещия се Луи. Голямо сладурче е!

# 552
Нямам наблюдения след сватбата на Кейт и Уилям - дали тя му е висяла постоянно на ръката? Съмнява ме.
Според мен, Мегън парадира колко го обича, т.е. е достойна за него. Да го изпусне след всички положени усилия? Никога
Има ли значение? Поведението на всичко е поза. Една или друга, за мен няма значение, влизат в някаква роля и си я играят.

# 553
  • Бургас
До колкото си спомням някъде четох, че Уилям и Кейт нямат право да се докосват на публични места. Досега не съм ги видяла да го правят, ако са на официално мероприятие.

# 554
Кейт е страхотна с жълтата рокля!
Луи не е ли френско име?
Меган негърско къдрава ли е?

Общи условия

Активация на акаунт