Сподели своята мечтана дестинация и участвай за награди с Lidl

• 30 168
  • 417
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Ахтопол - градът на любовта и спокойствието. Мечтаната почивка за цялото ми семейство, прекрасна природа и чисто море, приветливи хора и вкусна храна.

# 256
  • Перник
Всяка дестинация е хубава, стига да е с любим човек или приятели Simple Smile

# 257
Моята мечтана от години дестинация е Ню Йорк. Мечтая да видя Статуята на Свободата откъм морето на фона на небостъргачите, мечтая да се разходя из елегантните бутици на Пето Авеню, мечтая да видя артистичният Харлем...и всичко, което е Ню Йорк.

# 258
Мечтая да обиколя много места по света,но на този етап е само мечта. Бих започнала от съседните страни- Турция, Македония, Сърбия, Румъния. Най-любопитна ми е Турция и по-скоро азиатската й част.
Искам да видя и Испания, Полша, Чехия и Русия.

# 259
Любимото ми място е Велинград. Хубав спокоен град с невероятни спа-хотели. Място за истинска почивка със семейството!

# 260
Мечтая да пътувам- нискобюджетно, първа класа, роматнично, с компания, сама... всякак, но да пътешествам.

# 261
Любима дестинация - Българското Черноморие. Последните години всяко лято ходим на различни места. Мечтана - Париж.

# 262
Нямам конкретна любима дестинация, но много обичам да пътувам, и ако можех щях да правя това постоянно. Харесва ми да откривам нови красоти, естествена природа и спокойни кътчета- независимо къде се намират.

# 263
  • Велико Търново
Мечтана дестинация ми е Виетнам. Надявам се скоро да имам възможност и да я посетя.

# 264
Малко е изтъркано, но мечтаната ми дестинация е Италия. Чувала съм че хората там са страстни, ценят живота и държат на семейството. Много бих искала един ден да видя всичко това с очите си. Simple Smile Blush

# 265
  • София
Обичам семейните почивки на Френската Ривиера - слънце, екзотика и спокойствие откривам в Ница, Кан, Монако. Чудесни плажове и хотели, забавления за детето и за нас големите.

# 266
Моите любими дестинации са Велинград - заради чистия въздух и топлата вода и к.к. Албена - заради спокойствието и зеленината.

# 267
  • София
Лисабон

# 268
Моята най-голяма мечта е да отида в Москва!
На второ място в Прага. Но Москва е.....!!!!!

# 269
Любимата ми дестинация е Прага, колкото и пъти да ходя там, винаги ще ми се връща отново.

Общи условия

Активация на акаунт