Сподели своята мечтана дестинация и участвай за награди с Lidl

• 30 167
  • 417
  •   1
Отговори
# 240
Като любима дистинация за мен и моето семейство бих избрала България. От родното по-хубаво няма! Имаме прекрасни райски кътчета. Бих желала да посетя Балкана. Ние сме близо до северното черноморие и копнем за Балкан, планини,реки.

# 241
Моята любима дестинация е река Арда през лятото. Чувствам се отново щастлива като дете, когато отида там. Затова е много специално място за мен.

# 242
  • EU
Бих искала да бъда седмица в Соренто, Италия.  Да си почивам на шезлонга на плажа, да чета книга и да отпивам от лимонадата си.

# 243
Мечтаната ми дестинация (дано след като я посетя, стане и любима Simple Smile ) е Бразилия - влече ме екзотиката, различното, забележителностите и водопадите, но и начина на живот, далечният континент...

# 244
Моята любима дестинация е Гърция - любими чисти сини плажове, малки уютни вили до плажа и вкусна истинска морска храна.

# 245
  • София
Любима моя дестинация е Ахтопол. Първото ни почивка със съпруга ми тогава още гаджета беше там и вече 20 години се връщаме всяка година. Обичаме града!

# 246
Любима дестинация - Гърция, харесват ми плажовете, забележителностите, храната и хората.

# 247
  • Стара Загора
Тази година за пръв път посетих Италия и съм влюбена. Много искам да се върна отново във Флоренция, а и езерото Гарда. Венеция също ми хареса и с удоволствие бих отишла пак догодина. Blue Heart

# 248
Моя любима дестинация е Гърция-заради красивите плажове Simple Smile

# 249
  • Пловдив
Моята любима дестинация е остров Мадейра - невероятна природа, драматични пейзажи, култура и хора.

# 250
Моята мечтана дестинация е едно  не много познато и доста далечно островче ,което посещавам от няколко години-остров Карпатос.Намира се в групата на  Додеканезките острови,между остров Родос и остров Крит.Има чудесни плажове и прекрасни условия за уиндсърф,което го прави едно от най-идеалните места в света за практикуването на този спорт.

# 251
Холандия, красива и пъстра със своите лалета, вятърни мелници, чаровна със каналите и хилядите лодки!

# 252
  • Mars Hotel
Иска ми се да посетя Скандинавия, най-вече Норвегия. Има нещо магично в северните страни; нещо, което грабва. Искам да преживея бели нощи и да видя фиордите.

# 253
Любима дестинация са ми закътаните плажове по българското Черноморие през лятото - спокойствие и красота.

# 254
Обичам нашето черноморие. Плажът на Албена и плажът на Шкорпиловци.
Обичам да пътувам из България и да се наслаждавам на планините и залезите.
Дъщеря ми мечтае да отиде в Париж.

Общи условия

Активация на акаунт