Сподели своята мечтана дестинация и участвай за награди с Lidl

• 30 166
  • 417
  •   1
Отговори
# 225
Моя мечтана дестинация е Австралия. Това, което най-много ме впечатлява в нея е интересната природа, животни, които не се срещат никъде другаде по света, както и невероятните гледки, които за съжаление съм виждала само на картинки Simple Smile

# 226
Мечтая да посетя много места по света, но най - силно - Япония. Искам да се насладя на Дзен градините.

# 227
  • София
Все повече ценя спокойствието. Мечтая си да отида на красиво и безлюдно място на морето и по ял ден да се наслаждавам на гледките! Simple Smile 

# 228
Обичам да пътувам със семейството си в непознати и непосещавани до момента места.Опознаваме родината заедно,посещаваме много културни и археологически обекти.Наслаждаваме се на красивата ни природа и богата история.Blush

# 229
Моята мечтана и най-любима дестинация е Италия. Обичам природата, културата, изкуството, богата ѝ история. Heart Eyes

# 230
Китай , особено Великата китайска стена!

# 231
  • София
Мечтаната ми дестинация е древния град Ангкор Ват в Камбоджа - класифициран в световното наследство на ЮНЕСКО.

# 232
  • Карнобат
Много ми се иска да обиколя България нацяло,защото все още има места на които не съм била и на такива,на които искам да се върна отново.Така,че любима дестинация си ми е България,от нея по-хубаво няма.

# 233
Винаги съм мечтала да обикалям различни места, планински, морски, градски и др. Напоследък мечтая да посетим Делтата на Дунав, най-вече заради сина ми, който много обича да е сред природата

# 234
Реп. Корея, Япония, Китай и много, много други осъществими и не съвсем осъществими мечтани дестинации имам

# 235
  • На брега на морето
Мечтая за Италия, Мароко и Египет, дано ми се случат скоро

# 236
Винаги съм мечтала да посетя Бразилия. Огромните широки плажни ивици, цветните и изълнени с веселие карнавали и топлината в душите на бразилците са нещата, които страшно много ме привличат. Дано имам късмета някога да сбъдна мечтата си. Heart Eyes

# 237
  • Сливен
Мечтая да посетя Йордания - Петра. В България -Рилските езера.

# 238
Моите мечтани и любими дестинации,към които мога да се връщам многократно и все да ги жадувам, са:
- Велинград през лятото-прекрасен град,спокоен и с всички удобства,планината дава едно неповторимо усещане за свобода.
-Сандански през пролетта и есента-ходим там заради детето,на климатичен курорт,прави и процедури.Аз се влюбих в този град,с неповторима атмосфера и прекрасен парк.
- Рим по всяко време-вечният град,каквото и да кажа,ще е недостатъчно за него."Виж Рим и умри".

# 239
Любимата ми дестинация е района на връх Белмекен и едноименния язовир в Рила планина.
Толкова е зареждащо, пълно едновременно с енергия и хармония. Невероятно кътче от България.

Общи условия

Активация на акаунт