Сподели своята мечтана дестинация и участвай за награди с Lidl

• 30 165
  • 417
  •   1
Отговори
# 210
  • Габрово
Мечтана дестинация - Мексико. А защо не и Куба, Аржентина... Централна и Южна Америка ме привличат с топлина, страст, цветове. Heart

От местата, които съм посетила, бях най-впечатлена от Дания. Със слизането от самолета усещаш как дори въздухът там е различен. Simple Smile

# 211
  • Пловдив
Мечтаната ми дестинация от доста време е седемте рилски езера. Страшна красота са и съм си обещала, че някой ден ще ги видя и седемте!

# 212
Дестинация, която искам да посетя и да усетя тамошната атмосферата е Флоренция.

# 213
Моята любима дестинация са Балканските градчета с възрожденска архитектура - Трявна, Копривщица, Елена... Никога не ми омръзват и при всяка възможност не отказвам да отида до там. А мечтана дестинация в чужбина ми е австрийското градче Халстат.

# 214
  • Вече в моята си приказка...
Мечтая да посетя заедно със семейството си остров Санторини.

# 215
Рио де Женейро ми е мечта.

# 216
Мечтая си за Баден Баден.
А и 2 магазина Лидл има там.
Ако някога стигна ще ги посетя непременно.

# 217
Моята любима дестинация е Албена , заради мекия пясък , дългата плажна ивица , чистото море и красотата на целия курорт!

# 218
💕🍀💕😊Моята любима дестинация е Париж.Много бих искала да попадна там с моето семейството.Иначе в България ако трябва да бъда честна обичам и прекрасните планински курорти и морето.Обичам красивите места в България.Която и да е дестинацията-морска или планинска ще е великолепна,ако съм със семейството си.Обичам да сме заедно,да пътуваме и да се забавляваме заедно.От планинските курорти предпочитаме чудните Родопи,а от морските нещо не толкова шумно Равда-Несебър например-красиво,спокойно и морско. 🍀😊🍀💕

# 219
Русия, и в частност, Москва искам да посетя.

# 220
Мечтаната от мен  дестинация е Йордания - Петра. В България любимото ми място е Несебър . Обичам морето и лятото винаги успявам да отделя време за него.

# 221
Обичам екзотиката и бих посетила Тайланд.

# 222
  • Плевен
Любимото ни място в България е Велинград, но все още не съм била в Италия и много бих искала да я посетя.

# 223
  • Пловдив
Мечтани дестинаци са ми Египет и Малдивите, сигурно защото знам, че няма да ми се случат.😂 Затова пък редовно обикаляме прекрасни кътчета в нашата страна и пак си доставяме малка доза разнообразие.

# 224
Много мечтана дестинация е Мексико. Надявам се, че ще се сбъдне в най скоро време.

Общи условия

Активация на акаунт