Сподели своята мечтана дестинация и участвай за награди с Lidl

• 30 164
  • 417
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Моята любима дестинация е морето. Без значение кое. Морето винаги ме кара да се чувствам страхотно - синята вода, шума на вълните, аромата, всичко това е неповторимо. Настроението е напълно различно от това в града. Сякаш времето спира.

# 196
  • София
Обичам морето, но планините са моята истинска любов. А това е най-любимото място:

# 197
Рио де Женейро е моята мечтана екскурзия.

# 198
  • София
Моята любима дестинация е Италия, не съм видяла още много държави, но атмосферата, историята, архитектурата на тази държава ме привличат особено много!

# 199
Обичам да пътувам много и пътувам когато имам възможност. Мечтата ми е да посетя Австралия, Камбоджа и Китай... До момента съм най-впечатлена от Италия (толкова красота)....

# 200
Все още нямам любими дестинации в чужбина, но надявам се скоро и това да стане. Иначе Варна е моят град, обожавам го.

# 201
Мечтана дестинация,все още непосетена- Америка.
Любима..нашето море и по-скоро южното.

# 202
Барселона! Слънце, палми, море, красота, хубави хора, огнена реч, вкусна храна и шампанско за добро утро.

# 203
  • Бургас
Санторини, Гърция. Била съм там за половин ден и бих желала скоро пак да ида - уникален залез, старинна и типична архитектура и автентичност.

# 204
Моята мечта е да посетя Валенсия, а в България Созопол ми е слабост. Blush

# 205
  • някъде
Любима дестинация ми са планинските ни градчета.
Бих искала да посетя Испания.

# 206
Пътуването е страст, емоции, много зареждащо преживяване. Човек е човек, когато е на път! Една от любимите ми дестинации е Созопол, красота, спокойствие, релакс. Мечтая да посетя Париж.

# 207
Много искам да отида в Москва, всичко изглежда толкова величествено и недостижимо, а като любима дестинация ми е Тасос

# 208
Любима дестинация са ми българските планини с прекрасната си природа. Любима моя дестинация е Франция.

# 209
Мечтата ми е да посетя държавите от латинска америка, Мексико, Куба, Доминикана...От по-близките дестинации най-обичам Испания. Имах удоволствието да посетя Толедо, Мадрид, Барселона, Малага, Гранада и Севиля, сърцето ми остана в Севиля, прекрасен град, бих искала да отида също във Валенсия и както и в северна Испания. От нашата родина също има прекрасни места, които все още не сме посетили, като например Рилските езера.

Общи условия

Активация на акаунт