Сподели своята мечтана дестинация и участвай за награди с Lidl

• 30 162
  • 417
  •   1
Отговори
# 180
Тоскана - прекрасна и романтична Heart Eyes

# 181
Рилските езера са ми най-любими, затова и се връщам при тях всяка година.

# 182
  • Gulyantsi
Любимата ми дестинация е  Италия. Харесва ми атмосферата в Рим и Венеция, хората също!

# 183
Норвегия - фиордите са невероятни!

# 184
Моята любима дестинация е Истанбул . За мен това е един магнетичен , омагьосващ град и който е ходил там иска пак да се върне.Този град е съвкупност от култура, вековна история и романтика.Той е многолик и изпълнен с живот.Много харесвам дворците им, храната и пазарите.Ходила съм два пъти , но бих се върнала и още много , защото всеки път има какво да се види.

# 185
  • Русе
Испания- любима дестинация!!! Била съм там няколко пъти, а сега искам да заведа там и детето ми.

# 186
В България-Родопи, а иначе-Неапол.

# 187
  • БГ
Италия и по-конкретно Рим - вечният град! Бих го посетила отново и отново, преживях чудесни моменти там!

# 188
  • Пловдив
Любимите ми дестинации са българските планини с прекрасната си природа.

# 189
  • София
Барселона. Любимият ми град. Чувствам се прекрасно там и мога да се връщам отново и отново.

# 190
  • Варна
Милано-любима дестинация...наситена със страст, романтика и приключения!

# 191
Италия-история и култура

# 192
  • София
Мечтая да посетя Перу.

# 193
Хърватия - Истрия. Прекрасна област, съчетаваща историята на венецианското, славянското, сърбо-хърватското, прекрасна морска и континентална храна, вино, чудесни селца и градове и не на последно място - хората.

# 194
Здравейте,
Любимата ми дестинация е Париж - аристократичен дух, романтична атмосфера 💖 Прекрасен град със страхотни архитектурни забележителности , огромни паркове и разбира се емблематичната Айфелова кула е част от любимите места в Париж 👌

Общи условия

Активация на акаунт