Сподели своята мечтана дестинация и участвай за награди с Lidl

• 30 162
  • 417
  •   1
Отговори
# 165
Моята мечтана и любима дестинация е Куба. Все още мечтана и бленувана заради екзотиката , ретрото и салсата , който бих искала да видя и да усетя.

# 166
Моята любима и мечтана дестинация е Япония.

# 167
Любима дестинация ни е Созопол. Красив и спокоен град за летни емоции със семейството.

# 168
Обичам морето! С удоволствие бих посетила Сицилия, Мароко, Иран, гръцките острови.

# 169
Любимите му дестинации са на българското Черноморие - Созопол, Несебър, Балчик.
Тази година ще посетим Созопол. Там е красиво, спокойно и много приятно за лятна почивка.

# 170
  • Пловдив
Австралия!
От малка си мечтая за Австралия. Все си мисля, че това желание е породено от филма "Дънди Крокодила", от детството ми. Но поводът не е от значение. Важното е, че силно желая да посетя Австралия Simple Smile!

# 171
Любимата ми дестинация е остров Лефкада, Гърция. Харесват ми невероятните плажове със светло синя вода, природата, спокойствието.

# 172
  • Beyond the stars
Често си припомням този цитат - "Пътят е магьосник. С набирането на скоростта по магистралата купища черни страхове и мисли се отчупват от скованото ти тяло и се търкулват назад по пътя. Проблемите никак не обичат да пътуваш. А когато има любов и колата ухае на лавандулови сладки, те се оттеглят още по-възмутени."

Обичам да пътувам, рядко повтарям дестинации ..За това ми е трудно с любима .. Но Италия - всяко кътче е любов и магия. Скоро се върнахме от Венеция .. много докосваща и магична.

# 173
  • София
За САЩ и Канада си мечтая, а след това и Южна Америка- Чили, Перу, Бразилия.

# 174
Флорида отново....сантимент с  привкус на безкрайност...океан ...и   приятели...

# 175
Все още неосъществена мечта-Франция!
Скрит текст:
Но не организирана едноседмична обиколка на официалните забележителности на Париж, а истинска френска обиколка, поне месец, из  цяла Франция.
През декември ще празнуваме с моя съпруг 30 години брак.Та есента мислим да си подарим точно пътуване до Франция.Усилено изучавам и френски от миналата година, за да мога да говоря с местните ....искам да усетя духа на Франция по всякакъв начин.
Обожавам френската кухня, с нейна помощ се сдобих с френска визия и я поддържам успешно.
Участвах вече за томболата, ако имам късмета да спечеля, 1000 лв само биха удължили престоя ни и дали шанс за още посетени и видени места.

# 176
  • Перник
Любимата ми дестинация е Българското черноморие, Най-вече южното. Специална е защото там семейство ми е заедно и се наслаждаваме на спокойствието и красотата.

# 177
Любимата ми дестинация е родният ми край - Северозападна България. От години не живея там и много рядко имам възможност да се връщам, но си мечтая за 1 седмица, в която да обиколя възможно най-много природни и културни забележителности, тъй като по ирония на съдбата съм пътувала на доста места, но не и в родния си край. За мой срам не съм посещавала дори Белоградчишките скали, които се намират на под 100 км. от родния ми град. Надявам се, че това лято ще имам време и финансова възможност за една такава опознавателна почивка. Simple Smile

# 178
  • София
 Любима дестинация - Банско. Свързвам с прохлада през лятото, пистите, усещането за отмора и почивка.

# 179
  • София
Мечтаната ми дестинация е Доминиканската република за пълен релакс сред екзотична природа.

Общи условия

Активация на акаунт