Сподели своята мечтана дестинация и участвай за награди с Lidl

• 30 161
  • 417
  •   1
Отговори
# 150
Любима дестинация? Просто не знам кое да напиша първо...България е едно на ръка, тук си обикаляме почти навсякъде, е има и места, които все още не сме посетили, но и това ще стане! Обичам Турция(Истанбул) , Дубай, искам и по екзотичните  Доминикана, Куба, Мексико, Тайланд...

# 151
Великобритания

# 152
  • Elhovo
Любимата дестинация на моето семейство е Троян. Обичаме Балкана, там наистина си почиваме и релаксираме! Ходим всяка година задължително!

# 153
Много бих искала да посетя Рим и Ватикана,защото има много забележителности и бих искала отблизо да се запозная с това историческо наследство.

# 154
  • in Wonderland
Най- любимите места, на които обичам да ходя са Стара планина и Родопите. Планината ми дава спокойствие и презареждаме батериите на 100% там.

# 155
Моята любима дестинация е българското черноморие и най-вече Приморско.

# 156
  • Пловдив
Море, море и пак море! Разбира се, с любими хора! Независимо къде, толкова да ме успокоява, дори само като го гледам.

# 157
Еленския балкан,заради спокойствието,чистия въздух  и красивата природа.

# 158
  • Елхово
Русия - величествена и необятна!

# 159
  • София
Моята любима дестинация са планинските курорти - обожавам Пампорово,Банско,Боровец...и въпреки,че е лято и е време за море,планинските курорти са все така удивителни за посещение.

# 160
Моята любима дестинация са Родопите. Красива природа,  магия, един оазис на  спокойствието!

# 161
  • Горна Оряховица
за да е любима, трябва да съм била там вече. От любимите това е Дубай-интересно, различно, винаги има какво ново да видиш.
От мечтаните дестинации - Египет. Обожавам историята и това ми е мечта 😎

# 162
  • Пловдив
Моята мечтана дестинация е Боливия и Перу,също Бразилия и Аржентина Peace

# 163
Любими дестинации са ми/ни Черноморието, без значение северно или южно, както и град Русе. Обожавам го този град.

# 164
Любими дестинации - българското Черноморие, Рила, Родопи, Стара планина, обожавам нашата природа. Мечтана дестинация - една от най - мечтаните - Ниагарски водопад Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт