Сподели своята мечтана дестинация и участвай за награди с Lidl

• 30 160
  • 417
  •   1
Отговори
# 135
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Любими дестинации са ми Родопите и Несебър.

# 136
  • София
Любимото ми място са Родопите Simple Smile

# 137
Няма да си кажа любимата дестинация,в чужбина е.Не е курорт,но там се зареждам много.Част от мечтаните ми са:Куба,Бразилия,Фиджи.
''Лидл'' в играта ви с касовият бон,избора е ограничен и много,много скъп.Всеобщото мнение,е че правите услуга на туристическата ф-ма,но НЕ и на потребителите.

# 138
Всички планински непренаселени места из България.

# 139
В България любимо място ние Кръстова гора, която сме посещавали нееднократно. В чужбина  ми се иска да посетя Русия, Сингапур и о. Бали.

# 140
Всяко място, което посетя ми става любимо, стига само да е спокойно, красиво и да съм с любимият човек. Мечтая да отида навсякъде. Млада съм и имам още много места да посещавам. Най-любима дестинация е до родното ми място.. Какво го прави специално ли? Това, че там съм израснала.. Там са родителите ми... Там е спокойно и тихо.. Там мога да бъда себе си...напълно..

# 141
  • Sliven, Bulgaria
Моята любима дестинация е българското черноморие!

# 142
Не знам откъде да започна, но ще изредя на прима виста няколко - о. Мавриций, о. Мадагаскар, Кабо Верде, Шри Ланка, Ямайка, Бразилия, ЮАР, Занзибар, Лапландия, Исландия, Канада, Мексико и по-точно полустров Юкатан, Сингапур, Малайзия, Виетнам, Япония и отново Тайланд Simple Smile

# 143
Любими дестинации са ми южните, топли страни, обичам да съчетавам почивка с екскурзия, да срещна нови места, хора, порядки.

# 144
Моята любима дестинация е планината Пирин - там се зареждам с положителна енергия и изхвърлям мрачните мисли !

# 145
Любимата ми дестинация е перлата на Дунав - Будапеща Heart Била съм два пъти и с радост бих отишла още много пъти там, всеки път се влюбвам все повече и все повече в този град.

# 146
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Моята любима дестинация е Италия-Капри!Бих се връщала всяка година там!

# 147
Понеже не съм излизала извън границите на България,всяко едно местенце бих посетила с удоволствие.А в България има толкова красиви и уникални места,стига да си с любимия човек всяко преживяване където и да е ,би било уникално.

# 148
  • Бургас
Антарктида, защото е съвсем различен свят.

# 149
Имам много любими дестинации из България и по света. Следващата планувана със семейството ми е Тайланд. Много бих искала да усетя енергията на тази страна, да видя красивите й плажове и природа.

Общи условия

Активация на акаунт