Юлски мами 2018г.- тема 7

• 46 808
  • 731
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, как усещахте контракциите? Вчера вечерта около 1-2 часа имах пробождащи на моменти болки (доктора каза, че те са защото бебето се намества и е нормално). После като легнах станаха тъпи менструални болки + болки в кръста. Термина ми е за 31.07. Това подготвителни контракции ли са?

Точно като менструални болки се усещат, но може да познаеш дали моментът наближава ако стават по-болезнени и по-начесто.

# 166
Аз от една седмица насам усещам такива контракции. Леко болезнени, като все едно ще ми идва цикъла. Първите дни бяха по 1-2, а вчера над 10. Днес пак са много...

# 167
Момичета здравейте
Днес в 12:57 се роди нашата Василена
2 500/52 см
Планово секциото беше за 11.07 во сутринта ми изтекоха водиге и тя реши кога  да си излезе

# 168
Честито, Слави! ❤Много висока и стройна девойка! Да ви е много здрава и да ви радва! 😗😗😗

# 169
Здравейте , честито на всички родили - живи и здрави и послушни ! Термина ми е за 22.07 , но имам болки от сутринта ( тъй като ми е за първи път и имах безпроблемна бременност ) незнам дали са контракции ... болката е като при менструация на няколко часа , но е продължителна когато настъпи

# 170
Благодаря ти  ❤
Честито, Слави! ❤Много висока и стройна девойка! Да ви е много здрава и да ви радва! 😗😗😗

# 171
Честито, Слави! Да сте живи и здрави, страхотно е, че сама си е избрала дата госпожицата Simple Smile)

# 172
Честито, Слави! Да сте живи и здрави, страхотно е, че сама си е избрала дата госпожицата Simple Smile)

да и мен това ме зарадва

# 173
Родих и аз днес бебка Гери!Притеснявам се,че има червени капилярчета на челото и върху клепача.Някоя мама с такъв проблем да се е сблъсквала?

# 174
Добре дошла на Гери! Heart Не мисля че.е.нещо.притеснително това с капилярите и сигурно ще изчезнат , но все пак питай докторите Simple Smile

# 175
Честита девойка Гери, Карамелка! ❤Да ви е жива и здрава! 😗😗😗 Капилярите може да са от раждането и да минат. Успех!

# 176
Честито мамчета!
 И аз мисля, че не са проблем капиталите, най вероятно ще минат!

# 177
Здравейте! Едва сега успявам да се включа по темата с болезнените гърди. Вчера ни изписаха от болницата - гърдите ми камък, корави, болят и се напипват твърдини в горната им част. И първия път бях така само че тогава си цедих с ръчната помпа и се оправиха. Сега обаче с помпата нищо не мога да изкарам - хич не мога да си го обесня, виждам и усещам че има хубав вакуум обаче не потича. Електрическите толкова ли са по различни ??
За сега правя горещи компреси с кърпа, и над пара ги държа (над вряла вода и увити в кърпа). Снощи пробвахме с таткото и вашия съвет тука - помощ от тати, мисля че има резултат и днес продължавам с мъките.

# 178
  • София
Здравейте! Едва сега успявам да се включа по темата с болезнените гърди. Вчера ни изписаха от болницата - гърдите ми камък, корави, болят и се напипват твърдини в горната им част. И първия път бях така само че тогава си цедих с ръчната помпа и се оправиха. Сега обаче с помпата нищо не мога да изкарам - хич не мога да си го обесня, виждам и усещам че има хубав вакуум обаче не потича. Електрическите толкова ли са по различни ??
За сега правя горещи компреси с кърпа, и над пара ги държа (над вряла вода и увити в кърпа). Снощи пробвахме с таткото и вашия съвет тука - помощ от тати, мисля че има резултат и днес продължавам с мъките.
Не ве отказвай и потърси назад в темата една статия на Хедра , АДА123 я постна под мой пост. Моите бяха същите, обаче със слагане всеки път бебето на гърда и изцеждане с помпа- нещата се нареждат и вече се чувствам по-добре. Пак са тежки гърдите, но не са препълнени и на камък. Редувам - топъл компрес преди цедене или кърмене и хладък след това. Раждам се така. И си прави проветрение- спи гола, ако можеш.

# 179
  • Варна
Хоппп и аз съм вече мама !
Вчера 09.07. с планово секцио в 8:55 се роди Жасмин -2930гр.,49см ❤
Тя хареса датата , защото вечерта преди секциото ме почнаха контракции с изтичане на води Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт